5 REASONS WHY YOU NEED: LANCÔME MATTE SHAKER

Vorige week was ik aanwezig bij een Lancome persevent op een prachtige locatie in Amsterdam, waar een aantal nieuwe producten gepresenteerd werden. Er komt een big lancering aan de volgende maand, waar ik nu al enorm enthousiast over ben, maar eerst zal ik een ander FANTASTISCH product reviewen die nu al in de winkels ligt! Ik heb het namelijk over de Lancôme Matte Shaker lipstick en de Lancôme Le Lip Liner!

Let’s start first with…

LANCÔME – LE LIP LINER – 369 VERMILLON – €26

“Een lippenpotlood van de nieuwe generatie om de vorm van de lippen eenvoudig en nauwkeurig te tekenen, te omlijnen en te benadrukken. Zijn waterproof formule biedt een mat en langdurig resultaat, om alleen te dragen of met uw geliefkoosde lipstick of gloss.” Deze lipliner is een geweldig in combinatie met de matte shaker. Ik moet zelfs eerlijk bekennen dat de lipliner nóg langer bleef zitten dan de lipstick! Waarschijnlijk is dat omdat de formule waterproof is. Daarnaast hoef je maar heel licht te swatchen en de pigmentatie is geweldig.

LANCÔME – MATTE SHAKER – 186 MAGIC ORANGE – €24

“Schudden, aanbrengen, mat na 2 minuten! Bezwijk voor de nieuwe generatie matte, vloeibare lipstick.Voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een matte, hypergepigmenteerde lipstick, die lang houdt en niet afgeeft en aanvoelt als een tweede huid.” De Lancôme shake lipproducten waren me nog niet opgevallen, totdat ik ze had uitgeprobeerd op het event vorige week. EN WAT ZIJN ZE GEWELDIG! Niet alleen is de pigmentatie amazing (wel even goed shaken totdat je de balletjes hoort), maar het voelt ook nog eens als water aan op je lippen. Niks is namelijk vervelender dan matte lipproducten die je lippen uitdrogen en dat is hier dus absoluut niet het geval. En wat me nog het meest opviel is dat de swatches zelfs na 24 uur bleven zitten. Je brengt het product aan met een hele zachte, maar wel precieze spons applicator. Hier wil ik absoluut meer tinten van uitproberen, echt een van mijn topontdekkingen van 2017!

5 REASONS WHY YOU NEED IT

 • De matte shaker blijft héél lang op je lippen zitten
 • Geweldige pigmentatie
 • Droogt je lippen niet uit -> je voelt het haast niet zitten!
 • Makkelijk mee te nemen en bij te werken
 • MATTE MATTE MATTE! Do I need to say more?!

Verkrijgbaar bij alle erkende verkooppunten van Lancôme.

9 Comments

 1. 3 April 2017 / 07:30

  Ik snap niet helemaal hoe die matte shaker werkt maar wauw, dat resultaat! En wat geweldig dat het je lippen niet uitdroogt, daar heb ik met MAC toch vaak wel problemen mee. Hoe heerlijk als het gewoon aanvoelt als water! Malou x

  • admin
   Author
   3 April 2017 / 20:30

   Precies, dat is een groot voordeel! 🙂 Het is gewoon een vloeibare lipstick die je goed moet schudden voor gebruik!

 2. 3 April 2017 / 08:38

  Ik heb hier zoveel negatieve reviews over gelezen dat ik een beetje sceptisch ben haha. Bij jou ziet hij er wel erg mooi uit, gaaf kleurtje! 🙂

  • admin
   Author
   3 April 2017 / 20:31

   Negatieve reviews over de matte shaker? Kan het haast niet geloven, echt een van de beste vloeibare en matte lipsticks die ik ooit geprobeerd heb haha!

  • admin
   Author
   3 April 2017 / 20:28

   Dank je!

 3. 3 April 2017 / 20:16

  Huh. Ik snap hem niet helemaal maar het resultaat is wel mooi.

  • admin
   Author
   3 April 2017 / 20:28

   Haha misschien ziet de flacon er gek uit, maar het is een vloeibare lipstick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *