Burberry Liquid Lip Velvet – Dark Rosewood

Toen ik een video van Jeffree Star zag over de Burberry liquid lipsticks was ik verkocht: luxe verpakkingen, geweldige kwaliteit en heel veel pigment. Ook de reviews op de Amerikaanse Sephora website waren heel lovend.Ik ben sowieso erg fan van het merk, en ik vind het daarom ook heel fijn dat er zoveel merken met liquid lipsticks komen. Nu kreeg ik de kans om ze zelf uit te proberen en was ik héél enthousiast.

“Introducing Liquid Lip Velvet, a new statement-making matte cream colour with a comforting, whipped texture. Developed with a new, innovative formula that combines rich pigment, smooth application and a whipped, creamy texture to create a bold, velvet finish that lasts for up to eight hours. The comfortable, non-drying formula keeps lips supple and moisturised during wear, ensuring the colour does not dry, fade or crack.”

De liquid lip velvets hebben een mousse structuur en brengen heel dekkend aan met 1 laagje. Ondanks dat het best een heftige formule heeft, voelt het heel comfortabel aan op de lippen. Wat me ook opviel in de reviews van dit product is dat veel mensen vonden dat het product hydraterend is en dit klopt ook! Gelukkig maar, want niks is erger dan droge lippen krijgen door een liquid lipstick. De finish is ook niet compleet matte, maar net tussen matte en velvet in. Burberry komt dus haar beloftes absoluut waar!

De Burberry Liquid Lip Velvet (€26,-) in 14 tinten is verkrijgbaar vanaf half februari wereldwijd via burberry.com en in Nederland exclusief bij Douglas!

8 Comments

 1. 30 January 2017 / 08:52

  Wat is dit een mooie kleur, staat je erg goed!

 2. 30 January 2017 / 09:47

  Wauw, ik vind dit echt een prachtige kleur!

 3. 30 January 2017 / 19:15

  Wauw, wat een prachtige kleur! Helaas dat hij zo prijzig is, anders had ik hem gelijk gehaald

 4. 31 January 2017 / 18:56

  wat een gave kleur! ik zou echt fan zijn van dit product denk ik!

 5. 6 February 2017 / 18:35

  Wat een mooie kleur!

 6. Brenda
  5 October 2017 / 12:06

  “De Burberry Liquid Lip Velvet (€34,-) in 14 tinten is verkrijgbaar vanaf half februari wereldwijd via burberry.com en in Nederland exclusief bij Douglas!” –> Via https://nl.burberry.com/ kost het maar €28.00.

  • admin
   Author
   5 October 2017 / 12:14

   Super, dank je! Zal het wijzigen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *