CHANEL Cruise Make-up Collection 2017

De Cruise collectie is tot nu toe mijn favoriete CHANEL collectie van de afgelopen periode, dit komt met name door de koraal en nude tinten waar ik zo weg van ben. Daarnaast is de Les Beiges collectie weer uitgebreid met een nieuwe poeder, en daar ben ik héél blij mee. Maar ook de lakjes kunnen niet ontbreken deze zomer, échte musthaves. Vandaag review ik 5 prachtige producten uit de collectie!

Zoals ik al vertelde is er een nieuwe Les Beiges – Healthy Glow – Light (€51,00). poeder Ik ben echt fan van de Les Beiges lijn en gebruik zelf de Les Beiges Stick N°20 en de Les Beiges N°40 poeder als bronzer, iedere dag! De nieuwe Glow variant van de Les Beiges poeder heeft een hele zachte textuur, is goed gepigmenteerd en heeft een lichte shimmer. Het is echt een product wat ik over mijn hele gezicht in de zomer zou gebruiken, voor een subtiele glow, zodat mijn look niet té matte is. Ideaal! Nu ben ik ook heel benieuwd geworden of de donkere varianten ook zouden werken als een mooie bronzer.

Daarnaast heb ik voor het eerst de Rouge Coco Stylo – Esquisse (€36,00) lipstick uitgeprobeerd, en wat is dit een geweldig product! Geweldige pigmentatie, hele romige formule en als je droge lippen hebt, zullen de velletjes niet opvallen. Stiekem zit hij nu standaard in mijn tas als to go lipstick. Verder heb ik ook de Rouge Coco Shine – Golden Sun – €35,00 kleur uitgeprobeerd, dit is een perfecte tint voor als je net wat meer glans wilt in je lipstick, maar het toch subtiel wilt houden.

En tot slot ook nog twee hele dekkende nagellaken genaam Le Vernis – Sea Whip & Sargasso (€25,00). Sea Whip is een koraalkleur met een roze ondertoon, die ik gerust heel de zomer lang zou kunnen dragen. Sargasso is iets opvallender, maar als je de laatste zomertrends hebt gevolgd dan zal je vast niet ontgaan zijn dat grijs dé kleur voor de nagels is in 2017. Sargasso is perfect voor als je fan bent van donkere nagels, maar wanneer zwart net wat te heftig is! Als je goed kijkt heeft de nagellak in de zon ook een lichte shimmer.

Le Vernis – Sea Whip
Le Vernis – Sargasso

Rouge Coco Shine – Golden Sun

Rouge Coco Stylo – Esquisse

De CHANEL Cruise Collection 2017 is verkrijgbaar op www.chanel.com en in CHANEL erkende parfumerieën vanaf 15 april 2017.

9 Comments

 1. 17 April 2017 / 08:17

  Wauw, wat een prachtige producten weer. Beide lakjes vind ik erg mooi, van de lipproducten vind ik de kleur Esquisse erg mooi.

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:44

   Ja, dat is absoluut mijn favoriete lipkleur voor de aankomende periode!

 2. 17 April 2017 / 10:08

  Wat een prachtige producten! Vooral de poeder ♥

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:46

   Je moet hem zeker uitproberen!

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:46

   Bedankt Femke!

 3. 17 April 2017 / 13:16

  Mooie items, vooral de Rouge Coco Stylo in Esquisse vind ik erg mooi.

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:45

   Bedankt Deb!

 4. 17 April 2017 / 19:31

  Hele mooie producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *