Chanel Le Jour, La Nuit en Le Weekend De Chanel Review

Sinds kort heeft Chanel een nieuwe verzorgingslijn uitgebracht, die ontzettend mijn aandacht trok. De lijn bestaat uit 3 serums genaamd ; Le Jour, La Nuit en Le Weekend. Le Jour heeft een verstekend effect en die gebruik je s’morgens, La Nuit heeft een herstellend effect en die gebruik je s’avonds en Le Weekend alleen in het weekend zoals de naam al zegt en die vernieuwd je huid. Het is voor elk huidtype bestemt en daarbij kunnen zowel jonge als oude mensen het gebruiken!

Nu de winter dichterbij komt, en de wind steeds kouder wordt kan ik wel een wat sterkere huid gebruiken! In de prachtige flacons zit serum die je aanbrengt ná het reinigen van je huid, vóór je dagcreme/nachtcreme. Het is dus een luxeproduct, dat je naast je standaard verzorgingsritueel moet toevoegen. Maar het zorgt wel voor een stralende huid, de hele dag door!

Sinds kort heb ik gemerkt dat mijn huid echt baat heeft bij een serum, vandaar dat ik er best wat geld voor over heb. Toen ik dus hoorde dat Chanel met een lijn met maar liefst 3 serums kwam, werd ik ook wel even heel blij. De producten zijn aardig prijzig, vandaar dat ik begonnen ben met het testen van Le Jour. Deze is het meest standaard en gebruik je het vaakst in de week. Van de Le Jour had ik dus een mini gekregen, daarnaast heb ik ook van de andere 2 serums een sachet. Uiteraard kan je die niet lang testen om een goed ordeel te hebben, aangezien je huid zich moet aanpassen aan de nieuwe gezichtverzorging. Maar ik vond het leuk om het te delen met jullie !

LE JOUR DE CHANEL – VERSTERKEN

[disclaim]De 1e handeling van het ritueel, Le Jour De Chanel biedt de energie die de huid nodig heeft en helpt haar zich continu aan te passen aan haar omgeving. Het jasmijncomplex versterkt het fundamentele mechanisme van energie en celvitaliteit. Het zorgt ervoor dat de huid bestand is tegen stress en de veranderingen van de omgeving. Het microgedoseerde salicylzuur activeert een milde en progressieve peeling. De poriën worden kleiner, de teint egaler en de huid glad en stralend. De textuur: fris, transparant en trekt snel in de huid.[/disclaim]

Review : Elke ochtend bracht ik de Chanel Le Jour serum aan en vervolgens als dagcreme de Chanel Hydramax + Active gel cream. De combinatie van deze twee producten vind ik echt geweldig werken. De Le Jour serums heeft de dunste textuur van alle drie, en trekt daardoor ook het snelst in. In de ochtend heb ik vaak haast met mijn make-up, dus dan is het alleen maar een voordeel dat het zo snel intrekt. Het voelt lekker fris aan op je gezicht en mijn huid voelt meteen gladder aan. Op een wat langere termijn, denk aan 2,5/3 weken ziet mijn huid er wat egaler en frisser uit. Niet meer zo dof als eerst en door de gel cream van Chanel is het ook een stuk meer gehydrateert! De droge plekjes die ik op mijn wang had, zijn herstelt!

[accordion title=”Ingrediënten”]  [/accordion]

IMAGE 3

LA NUIT DE CHANEL – HERSTELLEN

[disclaim]De 2e handeling van het ritueel, LA NUIT DE CHANEL hult de huid in een kalmerende cocon. Elke avond kalmeert het wierookextract de cellen die geprikkeld zijn door de schadelijke invloeden van de dag. Een hyaluronzuurderivaat met progressieve werking, stelt de huid in staat om zich ‘s nachts te herstellen. Bij het ontwaken zijn de gelaatstrekken ontspannen en is de huid soepel en veerkrachtig. De textuur van LA NUIT DE CHANEL: wit, omhullend en aangenaam.[/disclaim]

Review : De nachtserum is ook echt een product wat ik fullsize zou aanschaffen. Van alle drie de serums vind ik deze persoonlijk het fijnste en dat had ik niet verwacht, omdat ik nooit gezichtsverzorging s’avonds gebruik! Ik reinig mijn huid uiteraard elke avond en verwijder alle make-up en de resten ervan, maar nachtcreme of serum heb ik nooit gebruikt. Ik had altijd het gevoel dat zulke product juist mijn huid verstopte, maar bij dit serum was dit echt niet het geval! De textuur hiervan was juist het dikste van alle drie, natuurlijk trekt die ook dan net wat langzamer in, maar daarom is het dus ook ideaal om hem s’avonds vlak voor het slapen te gebruiken. De geur is heel aangenaam en de volgende ochtend voelt mijn huid zó zacht aan. Het lijkt altijd net alsof ik een nieuwe huid heb de volgende ochtend, een heel bijzonder effect wat ik nog nooit eerder bij gezichtsverzorging heb meegemaakt. Je zou er ook eventueel een nachtcrème daarna op kunnen doen, maar omdat het voor mij zo effectief is vind ik dit overbodig.

[accordion title=”Ingrediënten”]  [/accordion]

IMAGE 4

LE WEEKEND DE CHANEL – VERNIEUWEN

[disclaim]De 3e handeling van het ritueel, LE WEEKEND DE CHANEL, zorgt wekelijks voor het effect van een nieuwe huid. Het meirozenwater in combinatie met een speciaal glycolzuurcomplex van CHANEL met een zeer hoge huidtolerantie, exfolieert de huid en hydrateert langdurig. De celvernieuwing in het hart van de opperhuid wordt gestimuleerd. De huidstructuur is fijner. De huid is energiek, zachter en stralender. De textuur: fluwelig, melkachtig en zijdezacht.[/disclaim]

Review : Een serum dat je speciaal in het weekend mag gebruiken? Daar heeft Chanel ook voor gezorgd! Ondanks dat mijn weekend al elke donderdag begint, mag je het product alsnog maar 2 dagen in de week gebruiken ; op zaterdag en zondag dus. Dit komt omdat het net een wat sterkere werking heeft dan de andere twee serums. In het weekend vervang je dus sowieso de Le Jour én La nuit speciaal voor Le Weekend. Bij dit serum moet je wel oppassen dat je je oogcontouren vermijd! Hier was ik extra benieuwd naar, omdat hij dus ook je huid exfolieert. De textuur lijkt wat meer op de La Nuit variant, alleen is het net wat vloeibaarder. Ik heb dit serum maar 2 weekenden getest, niet zo heel lang inderdaad. Hij maakt mijn huid inderdaad net wat stralender, en dit is ook zeker te zien. Alleen het voor het vernieuwen van mijn huid heeft het serum volgens mij net wat langer de tijd voor nodig, dus dit heb ik nog niet gemerkt!

[accordion title=”Ingrediënten”]  [/accordion]

Mijn eindconclusie is dus zeer positief over deze serums! Ik denk er ook echt aan om Le Jour of La Nuit fullsize aan te schaffen na het testen hiervan. De prijzen : Le Jour de Chanel €75, La Nuit de Chanel €75 en Le Weekend de Chanel €90. Er is ook een set samen met alle drie de producten en die kost €215.

Chanel is verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en warenhuizen.

47 Comments

 1. 21 September 2013 / 07:05

  Klinkt goed! Alleen de ingrediënten houden mij een beetje tegen.

  • admin
   22 September 2013 / 22:11

   Ik vond het ook jammer toen ik zag dat Alcohol helemaal bovenaan in het lijstje stond, maar gelukkig heeft mijn huid er niks van gemerkt 🙂

 2. 21 September 2013 / 08:25

  klinkt erg goed allemaal. maar wauw! de prijzen zijn wel extreem hoog!

 3. 21 September 2013 / 08:54

  Fijn review! Deze set staat erg hoog op mijn wishlist. Maar die prijs…. Some day! 🙂

 4. 21 September 2013 / 09:28

  Wat een super review zeg! Heel duidelijk en fijn, het verschil tussen de serums is nu heel duidelijk zichtbaar! La nuit klinkt in mijn oren perfect! Ik wil ook een aantal proefjes hiervan proberen, eens zien wat mijn huid ervan vindt

  • admin
   22 September 2013 / 22:09

   Heel erg bedankt Kimberly! 😀 Ben blij dat ik het duidelijk heb weten te overbrengen!

 5. 21 September 2013 / 09:37

  Fijne review! 🙂

 6. 21 September 2013 / 09:40

  ik heb echt nog nooit iets getest van chanel. hele duidelijke review, goed geschreven!

 7. 21 September 2013 / 10:05

  erg duidelijk geschreven 😀

 8. 21 September 2013 / 10:50

  Wauw, klinkt goed! Mooi geschreven ook 🙂

 9. 21 September 2013 / 10:57

  ligt wat boven mijn budget 😉

 10. 21 September 2013 / 11:32

  Ze klinken alle drie erg goed maar jeetje wat een prijzen!

 11. 21 September 2013 / 11:47

  Pfiew, Chanel heeft weer zijn best gedaan :p drie nieuwe serums. Ze zien er goed uit, maar inderdaad, wat een prijzen!

 12. 21 September 2013 / 11:50

  ik vond Le Jour het fijnst 🙂 mijn moeder ook, die gaat hem volgende week als er korting is bij ICI PARIS XL kopen haha 😛

  • admin
   22 September 2013 / 22:11

   Wat een geluk! Laat me weten hoe Le Jour op lange termijn is 🙂

 13. 21 September 2013 / 13:44

  Ligt wat boven mijn budget! Maar het klinkt wel erg fijn!

 14. 21 September 2013 / 14:33

  Ik heb le jour ook gekocht vorige week ben benieuwd hoe het zal werken!

 15. 21 September 2013 / 14:38

  Klinkt erg goed, wil ik zeker eens proberen!

 16. 21 September 2013 / 17:17

  Klinkt goed, wel prijzig!

 17. 21 September 2013 / 18:16

  Lijken me erg fijn, jammer van de prijs..

 18. 21 September 2013 / 18:48

  Klinken heel fijn!

 19. 21 September 2013 / 19:27

  Ik kan me voorstellen dat dit echt zalige producten zijn en dat mag dan ook wel voor die prijs! 🙂
  Eefje

  • admin
   22 September 2013 / 22:13

   Inderdaad! Als je eenmaal begonnen bent met deze producten te gebruiken, dan kan je niet stoppen!

 20. 21 September 2013 / 19:45

  Wow, klinkt goed! Le Jour lijkt me het fijnst voor mijn huid 😀

 21. 21 September 2013 / 19:47

  grappig naam haha! lijken mijn fijne producten maar ik geef toch liever mijn geld uit aan kleding!

 22. 21 September 2013 / 20:32

  Fijne en duidelijke review. Zelf ben ik niet zo bekend met de producten van Chanel.

 23. 21 September 2013 / 20:47

  Goede review! Chanel heeft echt fijne producten!

 24. 21 September 2013 / 21:00

  Klinkt goed, al zijn de producten een flink investering…en voor sommigen een rib uit het lijf 😉 vooral het nacht serum spreekt me aan. Ik zou ook serums moeten gebruiken en zeker nu met het koudere weer.

  • admin
   22 September 2013 / 22:14

   Het is wel een luxe toevoeging aan je ritueel, maar het maakt echt een verschil. Zoals jij al zei zeker nu het kouder wordt en je huid maar droger blijft aanvoelen!

 25. 21 September 2013 / 22:00

  Ontzettend goed om te horen dat het effectief heeft gewerkt voor jou. Zou wel heel jammer als de producten niks deden nadat iemand er zo’n bedrag voor had neergelegd.

 26. 22 September 2013 / 09:57

  Ik begin maandag met het testen van deze lijn, ik ga het zo goed mogelijk proberen te volgen en vol te houden en ben echt wel benieuwd!

 27. 22 September 2013 / 12:01

  Luxeeeeeuh 🙂 Love it. Bedankt voor de review!

 28. 22 September 2013 / 13:02

  Fijne review! De producten lijken mij erg fijn, maar wat liggen de prijzen hoog! Ik houd het bij Clinique.

  • admin
   22 September 2013 / 22:16

   Clinique heb ik ook hiervoor gebruikt, heel fijn merk en dan met name de cleansers!

 29. 22 September 2013 / 13:41

  Het klinkt erg goed, maar door de prijs zou ik het niet zo gauw kopen.

 30. 22 September 2013 / 13:58

  Klinkt goed! xx

 31. 22 September 2013 / 15:26

  Goh, dat zijn heerlijke luxeproducten! Het nachtserum lijkt mij ook erg fijn..alleen de prijs, ai!

 32. 22 September 2013 / 16:28

  goede review! klinkt goed, nu ben ik ook weer wat nieuwsgieriger geworden naar de Le jour en La Nuit

 33. 22 September 2013 / 19:41

  Klinkt goed! Ik ben vooral benieuwd naar Le Weekend, lijkt me stiekem wel leuk een speciale weekendverzorging voor je huid.

  • admin
   22 September 2013 / 22:18

   Heel uniek concept ook! Heb het nog nooit eerder gezien, laat staan geprobeerd! Volgens mij geeft het echt een geweldig resultaat op lange termijn 🙂

 34. 22 September 2013 / 20:28

  De prijzen zijn zo hoog, erg jammer! Maar de producten lijken me stuk voor stuk erg fijn. x

 35. 22 September 2013 / 21:43

  Klinkt heel erg fijn!

 36. 22 September 2013 / 23:06

  Klinkt goed en ook een erg fijne review! Alleen door de prijs zal ik ze toch helaas wel aan mij voorbij moeten laten gaan.

 37. 23 September 2013 / 08:19

  Het is jammer dat ze zo prijzig zijn want ik zou ze graag eens proberen.

 38. 24 September 2013 / 19:09

  Ik ben zo benieuwd naar deze lijn.. Eerst binnenkort maar eens samples proberen. De verpakkingen van de fullsize flacons zijn ook zo chique <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *