DAVIDOFF Cool Water Exotic Summer

Cool Water van Davidoff is echt één van de klassieke geuren, die haast iedereen wel moet kennen. Een hele simpele, maar toch fijne geur die past bij iedere gelegenheid op elk moment van de dag. Ik was altijd wat meer van de wat zoetere zomergeuren (Guerlain, Marc Jacobs) en Davidoff trok me toen niet echt aan. Maar sinds mijn moeder iedere keer mijn kamer binnen kwam om de nieuwe Cool Water geur te lenen, ben ik er zelf ook langzamerhand verslaafd aan geraakt en begrijp ik eindelijk waarom die zo populair is!*

Eigenlijk valt er vrij weinig over de parfum te zeggen, het is een hele simpele
geur, zoals je aan de geurnoten al kan zien, die heel fris ruikt. Of je in de zomer naar de stad gaat, een terrasje pakt, of een strandwandeling maakt, de parfum is voor ieder moment geschikt! Ik ben er echt van gaan houden en het doet me heel erg denken aan Kroatie!

Topnoot: meloen
Hartnoot: lelietjes-van-dalen
Basisnoot: iriswortel

DAVIDOFF – Cool Water Woman Exotic Summer – 100 ml – Limited Edition / maart 2016 – €39,18

8 Comments

 1. 23 May 2016 / 09:00

  Ik ben benieuwd naar deze geur, zal hem zeker eens ruiken als ik bij de Douglas ben.

  • admin
   Author
   1 June 2016 / 09:49

   Als je van frisse geuren houdt, zeker doen! 🙂

 2. 23 May 2016 / 10:08

  Ik ben ook heel erg benieuwd geworden naar de geur! Lijkt me een lekker frisse parfum <3

 3. 23 May 2016 / 12:01

  een echte (heerlijke) klassieker!

  • admin
   Author
   1 June 2016 / 09:49

   Absoluut!

 4. 23 May 2016 / 13:34

  Deze is lekker!!!

 5. 24 May 2016 / 22:54

  Deze wil ik ook graag nog aanschaffen aan mijn parfum collectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *