Givenchy Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation en Long Wearing Compact Powder 2013

Givenchy Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation and Long-Wearing Compact for Fall 2013

Givenchy komt deze herfst met een nieuwe lijn foundations en een nieuwe lijn compacte poeders uit! Zoals jullie weten ben ik gek op de Eclat Matissime,  in mijn ogen een van de beste foundation die bestaat. Dus uiteraard was ik ook heel benieuwd naar Teint Couture. Daarnaast zijn de poeders ook een lust voor je oog, want wauw wat is de verpakking geweldig! 

Nr. 3

Givenchy Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation SPF 20 € 45,00

Laten we beginnen met de Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation! Mijn complimenten voor de leren details op de verpakking en de flacon, straalt echt een luxe uit. Zo gebruik je het : 

• Voor een teint die aanvoelt als een tweede huid werkt u vier pompjes foundation uit tot aan de slapen. Denk hierbij ook aan de hals.
• Voor een light up-effect, volstaan twee pompjes op de T-zone. Verspreid de foundation op het gezicht, met de vingertoppen of een foundationkwast, met buitenwaartse bewegingen om de textuur van de huid glad te maken en te verfijnen. De teint is stralend en blijft urenlang onberispelijk.

Givenchy Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Illuminating & Comfortable

[disclaim]Een stralende, volmaakte teint, een gladde, satijnen finish en een natuurlijke look … Wie droomt nu niet van een engelbewaarder die de teint dag en nacht bewaakt. Nicolas Degennes laat die droom uitkomen met een nieuwe must-have in de Givenchy make-up reeks, een echte Couture foundation, dat zich perfect aanpast aan de huid en zorgt voor een langhoudend resultaat.[/disclaim]

Givenchy Long Wearing Compact Powder SPF10 € 52,50

Zo gebruik je het product : 

• Egaliseer de teint met het sponsje door van het midden naar de buitenkant van het gezicht te gaan. Resultaat: een soepele, luchtige en duurzame voile.
• Voor een verhelderend effect: breng de roze highlighter met de vinger of de applicator in stippen aan op de plekjes die het volgens u nodig hebben – wenkbrauwboog, binnenste ooghoek, jukbeenderen, neusbrug of cupidoboog boven de lippen. Gesatineerd effect gegarandeerd.
• Meng de foundation en roze tint met het sponsje of de kwast en breng ze egaal aan op het gezicht.

Givenchy Teint Couture Long-Wearing Compact

[disclaim]Een poederfoundation met een alles-in-één formule voor de huid die behoefte heeft aan een stralende teint. Het resultaat is een luxueus palet met twee poeders: een huidkleurige teint en een verfrissend roze poeder dat een rozige blos geeft. Het lijkt alsof u pas in de openlucht geweest bent of een kus of complimentje gekregen hebt.[/disclaim]

Givenchy is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas en hun online webshop!