Minimal Black & White | Outfit of the Day

Een paar maanden geleden kon je al een kleine preview van de minimal black & white outfit zien op mijn site, en vandaag deel ik de rest van de details hiervan! Voor de winter heb ik veel outfit shoots gedaan, waarvan ik de foto’s nog niet gepost had. Ik twijfelde namelijk of ik meer fashion artikelen zou publiceren op mijn website, omdat ik dit stiekem enorm gaaf vind om te doen. Ik wilde weer een poging wagen, en deel daarom vandaag deze outfit met mijn favoriete kledingstuk van de afgelopen periode!*

Het is een simpele, minimale outfit, maar toch vind ik hem weer ergens opvallend door de unieke BALMAIN x H&M coltrui! Vandaar dat ik het ook rustig houd met een zwarte skinny en chelsey laarsjes. Wel heb ik weer mijn favoriete “gun” clutch uit de kast gehaald, omdat ik hem nou eenmaal enorm gaaf vind! Ik draag hem zo vaak, en ieder keer krijg ik er weer leuke complimenten over. En tot slot kon mijn classy, butterfly zonnebril van CHANEL natuurlijk niet ontbreken!

Wel heb ik weer enorm zin in de lente om mijn garderobe compleet uit te zoeken en natuurlijk op zoek te gaan naar nieuwe spring essentials. Zo kan ik mijn chelsea- en overkneeboots echt niet meer zien en draag ik toch weer liever mijn sneakers. Zelf ben ik nog op zoek naar hét perfecte paar nude sneakers, die dit voorjaar volgens mij enorm populair zullen worden, ik spot ze nu al overal op Instagram! Ik had al een mooi paar gevonden bij de tweede outfit look op deze pagina, met name de rosé gouden neus vind ik echt wat hebben! Maar ook mijn winterjas ben ik ondertussen zo zat geworden en kan ik niet wachten om deze om te ruilen voor mijn leren jasjes! Volgens mij ben ik hierin niet de enige?! =)

Laat me in de comments weten of ik vaker outfits moet posten, ben heel benieuwd naar jullie reacties!

10 Comments

 1. 7 March 2016 / 06:48

  Hele toffe outfit!

 2. Britt
  7 March 2016 / 07:22

  Wat ben ik fan van deze outfit, hij is echt geweldig! Die tas blijft hoog op mijn wishlist staan!

 3. 7 March 2016 / 07:35

  Wat een mooie balmain trui! Ik vind je outfit erg leuk. Moet je zeker vaker doen

 4. 7 March 2016 / 10:47

  Wauw mooie outfit en prachtig haar heb je <3

 5. 7 March 2016 / 11:00

  Ah deze outfit is HEEL erg gaaf!

 6. 7 March 2016 / 14:11

  ja moet je vaker doen, is onwijs tof! prachtige trui!

 7. 7 March 2016 / 14:33

  Wat een gave trui , staat je goed!

 8. 7 March 2016 / 20:22

  Wauw! Prachtige outfit! ^^ Ik hou van de wit-zwart combinatie en je clutch is bad-ass ;).

 9. 7 March 2016 / 23:21

  Prachtige top! Ik vind de eerste foto echt geweldig! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *