MY FAVORITE GLOWY SKIN FOUNDATION

Een matte huid voor in de winter? Perfect! Maar voor in de zomer? Toch maar niet. Ik ben persoonlijke niet de aller grootste fan van highlighters, yes.. I said it. Maar ik houd wel van een mooie glowy finish van een foundation. Helaas is dat niet gemakkelijk te bereiken met mijn vette huid, aangezien ik deze eerst moet matteren voordat ik verder kan gaan met mijn make-up. Niet zo lang geleden maakte ik kennis met het merk Shiseido. Dit merk herken ik nog van toen ik in de parfumerie werkte en sinds vorige maand hebben ze een aantal nieuwe producten in het assortiment zitten waaronder mijn nieuwe favoriete foundation!

Shiseido – Skin Glow Luminizing Fluid Foundation SPF 20 – €49

In de eerste instantie had ik de foundation op mijn make-up tafel gezet zodat ik hem een keer kon uitproberen, maar had er verder geen bijzondere verwachtingen van. Totdat ik hem een keer probeerde, en nog een keer en nog een keer. Voordat ik het wist zat ik al door 1/4e van de flacon heen, en toen pas besefte ik hoe fijn ik het product vond! Het is een hele natuurlijke en transparante foundation, maar wel met een voldoende dekking en een stralend resultaat. Check out the pictures by yourself, glowy op de meest natuurlijke manier zonder al te veel poespas!

Links zonder foundation – Rechts met foundation

Shiseido – 7 Light Powder Illuminator – €48

Volgens mij is iedereen inmiddels bekend met de multifunctionele poeders met verschillende tinten. Normaal gesproken ben ik hier niet de allergrootste fan van, maar deze poeder moet je écht proberen. Alle 7 tinten geven namelijk een enorme pigmentatie af! Ik was helemaal verbaasd toen ik met mijn vinger of de lila en de lavendel tint heen ging, normaal gesproken zou ik daar amper kleur verwachten, maar dat is bij dit product absoluut niet het geval. Je kan het op verschillende manieren gebruiken: voor het hele gelaat, als highlighter en als bronzer. Ligt er maar net even aan hoe je het product gebruikt met je kwast.

7 Light Powder als bronzer!

Shiseido is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas en ICI PARIS XL!

4 Comments

 1. 26 April 2017 / 08:29

  Wat een mooie producten!

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:42

   Bedankt Eva!

 2. 26 April 2017 / 09:10

  Leuke producten zeg!

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:43

   Thank you Kim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *