Ray Ban – Cat Eye Sunglasses

Laatst kon je het in de shoplog al zien, ik ben in bezit van mijn eerste Ray Ban zonnebril! Velen zullen vast denken dat dit een gekke timing is, i.v.m het seizoen, maar daar zal ik straks meer over vertellen. Ik dacht dat het model dat ik uitgekozen had: Cats1000 nog niet zo heel bekend was, maar blijkbaar hebben Paris Hilton en Lindsey Lohan hebben hem ook en kon ik het niet laten om hem ook te kiezen! Natuurlijk is het een cat eye montuur, waar ik oh zo gek op ben! ~

Vroeger hield ik me nooit lang bezig met zonnebrillen, ik kocht altijd goedkope modellen bij verschillende winkels en vond het wel goed zo. Tot ik afgelopen zomer mijn eerste designer zonnebril met gepolariseerde glazen ( Chanel Butterfly ) had gekregen. En dit was echt een wereld van verschil, ik nam hem overal mee en kon me niet voorstellen om ooit nog terug te gaan naar mijn andere modellen. Zelfs nu in de winter draag ik hem vaker dan ik in de eerste instantie gedacht had. Zo ook toen ik vorige week in de sneeuw liep, scheen de zon opeens zo fel. Je beseft je eigenlijk niet dat het zelfs in de winter nodig is, om je ogen goed te beschermen. En laten we ook eerlijk wezen, het ziet er ook nog eens ontzettend chique uit.

Zoals ik al zei, ik neem mijn zonnebril overal mee en vond het dat tijd was voor afwisseling. Op Sunglassesshop bestelde ik de Ray Ban Cats 1000 zonnebril, mijn aller eerste Ray Ban! Ze bieden haast alle bekende merken ( D&G, Chanel, CD, Prada, Celine, Ray Ban ) voor een stuk lagere prijs dan in de winkels en gratis verzending uit de UK! Zo kwam ik mijn CHANEL zonnebril tegen voor €40 goedkoper, en de CD zonnebril die ik afgelopen zomer gepast had is nu ook €200 goedkoper in de sale! Daarnaast zijn ook ski brillen voor bijvoorbeeld wintersport.

Ik kies bijna altijd voor cat eye modellen, zo ook bij deze bril, omdat ik dit ontzettend mooi vind staan. De Ray Ban Cats 1000 ziet er net zoals de rest van de Ray Ban zonnebrillen erg simpel, maar tijdloos uit. Op de pootjes van de zonnebril is natuurlijk het welbekende Ray Ban logo te zien, en verder ook op het rechter glas van de bril. Het model is helaas net iets te smal voor mijn gezicht, waardoor ik hem niet volledig op de foto kon zetten. Wie weet misschien een giveaway?!

De zonnebril werd gratis verzonden uit de UK door Sunglassesshop, via UPS. Op hun site kon je het pakketje ook goed volgen, en binnen twee dagen werd die mij bezorgd. Echt een top service, en ik ben heel blij dat er voor UPS is gekozen want dit vind ik persoonlijk een stuk betrouwbaarder dan andere postbezorgingsservices. Met name als het gaat om dure items, is dit heel prettig!

Zit er bij jou ook een zonnebril in je tas tijdens de winterperiode?

33 Comments

 1. 4 January 2015 / 08:47

  Wat een mooie vrouwelijke zonnebril! Ik vind sowieso qua kleding en make-up dat je een hele mooie chique smaak hebt.

  • admin
   Author
   5 January 2015 / 23:32

   Aah wat leuk om te horen, bedankt Lonneke! πŸ™‚

 2. 4 January 2015 / 10:06

  Oelalaaa die staat je zo ontzettend mooi, wat een prachtige foto’s en fijne eyecatcher! Heel letterlijk <3

 3. 4 January 2015 / 10:30

  Hele mooie bril! xo

 4. 4 January 2015 / 11:18

  Wow, mooie bril! Ik heb altijd een zonnebril in mijn tas.

 5. 4 January 2015 / 12:58

  Deze vind ik echt heel mooi! Jammer dat hij iets te smal voor je is πŸ™ x

  • admin
   Author
   5 January 2015 / 23:32

   Ja, echt super jammer!

 6. 4 January 2015 / 17:06

  echt jammer dat ie jou niet goed past! wel een heel gave diva bril!

 7. 4 January 2015 / 18:57

  Heel erg mooie bril, jammer dat hij niet past, maar je hebt in ieder geval wel een goede en betrouwbare webshop gevonden met mooie designerbrillen voor een lagere prijs! πŸ™‚

 8. 4 January 2015 / 19:34

  De zonnebril ziet er mooi uit! Best stom eigenlijk, maar ik heb in de winter niet standaard een zonnebril bij me. Terwijl het inderdaad nog wel eens voorkomt dat hij best van pas kan komen..

  • admin
   Author
   5 January 2015 / 23:33

   Ja precies, het verbaast je soms echt!

 9. 4 January 2015 / 20:30

  Wauw, echt leuk!

  xoxo

 10. 4 January 2015 / 21:05

  I don’t wear sunglasses much in winter, but these look really hot on you! I’ve always admired Ray Ban, but I don’t think the retro shapes are made for my face!

 11. 4 January 2015 / 21:14

  Ik herken mezelf echt in wat je schrijft! Sinds ik mijn eerste zonnebril van Roberto Cavalli kocht wil ik echt geen goedkope zonnebrillen meer. Het is zo’n verschil als je investeert in een degelijke zonnebril, je hebt er echt zoveel meer aan. Ik koop liever 1 degelijke zonnebril dan 10 goedkope waar ik volgende zomer niets meer aan heb. πŸ™‚
  Deze is echt heel mooi en staat je ook echt goed!

  X Sara

  • admin
   Author
   5 January 2015 / 23:35

   Dat is echt precies wat ik bedoel! Echt zodra je een goede bril koopt, wil je echt niet meer terug naar die oude haha! πŸ™‚

 12. 4 January 2015 / 21:42

  Hij is heel chic en past goed bij je! Jammer dat hij net iets te smal voor je is. Ik ben ook erg tevreden over Sunglassesshop, heb nu twee Ray-Bans daar besteld en ik kan niet meer zonder, haha. De kwaliteit is echt super!

 13. 4 January 2015 / 23:31

  Cute outfit!
  Have a nice week-end!
  Angela Donava

 14. 5 January 2015 / 09:37

  Wat een prachtige foto’s maak je toch! De zonnebril is prachtig, zo vrouwelijk en heel chic!

 15. 5 January 2015 / 14:19

  Prachtige bril! En Ray Ban brillen zijn gewoon super kwaliteit.
  Je ogen beschermen is ook in dit seizoen belangrijk.
  Gister prikte er toch echt een venijnig zonnetje in mijn ogen.

  • admin
   Author
   5 January 2015 / 23:38

   Precies, mensen onderschatten het nog wel eens in de winter!

 16. 5 January 2015 / 18:52

  Wat een mooie bril!:)

  xx Laura

 17. 5 January 2015 / 20:23

  Ik draag helemaal geen zonnebrillen en ik heb er ook geen. Het staat je leuk!

 18. 5 January 2015 / 20:53

  Prachtige bril, staat je goed! Heel chique inderdaad. Ik ga ‘t model in mijn hoofd houden, misschien ook iets voor mij als ik een nieuwe zonnebril nodig heb!

 19. 8 January 2015 / 23:31

  Wauw, echt supermooie zonnebril het staat je erg goed! Mijn zonnebril draag ik ook regelmatig in de winter, de zon staat in de winter altijd erg laag en is dan ook zo fel dat het pijn aan mijn ogen doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *