Sexy Beach Zero Seamist – ZenzTherapy!

Naast droogshampoo gebruik ik voor mijn haar geen ander product meer behalve een saltspray of een mist! De Balmain Hair Texturizing Salt Spray is nu jarenlang mijn favoriet, maar dit keer probeerde ik een ander merk uit scandinavie genaamd: ZenzTherapy. Alle producten van ZenzTherapy zijn gemaakt van biologische ingrediënten, zonder parabenen, sulfaten, kleurstoffen en kunstmatige parfums!

“Deze lichte natuurlijke seamist geeft het haar een volumineuze sexy, warrige strandlook. De Sexy Beach Zero Natural Seamist is geschikt voor alle haartypes en bevat geen parabenen of parfum. Tevens bevat deze natuurlijke seamist magnesium sulfaten, deze zorgen voor een extra versteviging en volume. Creëer in een handomdraai een fasionable beach look.”
Hoe gebruik je deze Seamist van ZenzTherapy? Spray gelijkmatig over handdoek droog haar en creëer met de handen je eigen beach look. Ik knijp daarna altijd met mijn handen in mijn haar voor extra volume! Super fijn dat het te gebruiken is op zowel droog als vochtig haar. Daarnaast ben ik ook helemaal weg van de matzwarte, minimalstische verpakkingen van de producten van ZenzTherapy! Op de bovenstaande foto heb ik de Natural Seamist gebruikt voor extra volume!

Verkrijgbaar bij verschillende ZenzTherapy verkooppunten, Sexy Beach Zero Natural Seamist – adviesverkoopprijs €24,65.

14 Comments

 1. 23 November 2015 / 07:27

  Wat een mooie vormgeving heeft dit product, echt een plaatje. Dat hij zijn werk doet is fijn. Mooie foto!

 2. 23 November 2015 / 08:06

  Hij lijkt me heel erg fijn! Ik hou enorm van beachy en volumineus haar. En de verpakking ziet er heel goed uit!

 3. 23 November 2015 / 08:20

  Wat een mooie producten! Ik houd ook van dat minimalistische. Ik gebruik graag de sea salt spray van KMS, ziet er een stuk minder mooi uit maar is ook erg fijn.

 4. 23 November 2015 / 08:36

  Ik heb een haat/liefde verhouding met salt spray. De ene keer werkt het super en een andere keer is het een hot mess. Mooie foto’s weer chick!

 5. 23 November 2015 / 11:51

  Klinkt goed!!!

 6. 23 November 2015 / 12:07

  Lijkt me een fijne spray als ik het zo lees. Prachtige productfoto’s btw.

 7. 23 November 2015 / 17:55

  Wauw, prachtige foto’s weer en het lijkt me een fijn product! Leuk! 🙂

 8. 25 November 2015 / 18:18

  Mooi! Je krullen zien er super uit. Als mijn haar weer langer is, dan wil ik ook best voor beach curls gaan 😀

 9. 30 November 2015 / 12:35

  Je haar ziet er prachtig uit met deze seamist! Fijn dat de ingrediënten ook zo toppie zijn.

 10. 30 November 2015 / 21:18

  Het klinkt super, ik kende het merk nog niet!

 11. 1 December 2015 / 14:37

  Ben stiekem wel benieuwd wat het met mijn haar doet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *