Travel: Lido Bevanda Beach Resort Kroatië

Zoals jullie al gemerkt hadden, ben ik voor een lange periode weggeweest. Mijn Instagram staat vol met zomerfoto’s van mijn vakantie, ik krijg er maar geen genoeg van! Vandaag deel ik een gedeelte van deze foto’s in deze review over het luxe beach resort: Lido Bevanda, in een klein stadje genaamd Opatija in Kroatië. Het is net geopend en behoort tot een van de meest luxe stranden in het land. Loes en ik, hadden geen idee en kwamen hier met veel geluk toevallig terecht. Het beviel ons redelijk goed en de locatie was natuurlijk ideaal voor perfecte foto’s, waardoor we al gauw terugkwamen!

Lido Bevanda had al een hotel en een restaurant aan de zee, maar sinds deze zomer hebben ze ook het strand omgetoverd tot een beach resort met een bar en een pizzeria. De toegang tot het strand is gratis voor iedereen en staat echt los van het hotel. De eerste dagen toen Loes en ik deze plek ontdekt hadden, was het enorm rustig, omdat het net geopend was. Toen de lokale pers het nieuws had opgepakt en had verspreid, was het onmogelijk om een bedje te vinden om te huren omdat het zo populair was. Via de website kan je een bedje online reserveren, wat ik echt aanraad aangezien het vroeg in de middag vol is!

De prijs voor een strandbedje per persoon is 90 kuna, wat aankomt op €13. Hierbij krijg je ook een parasol en daarnaast zit daar ook een welkomst cocktail inbegrepen, een locker en een handdoek. Een hele redelijke prijs, met name als je net zoals ons de hele dag daar blijft! Er is ook een Moët & Chandon VIP gedeelte, hier betaal je het dubbele voor, omdat er een bijbehorende Moët VIP zwembad is. Heel het strand is in de stijl van dit designer champagne merk, en dit zie je ook terug op de parasols en de handdoeken: fancy! Als je echt wilt ultiem luxe wilt, dan zou ik voor het VIP gedeelte gaan!

De overige prijzen van eten en drinken zijn ook zeker goed in verhouding als je kijkt op welke locatie je zit. Voor een cocktail betaal je gemiddeld €5, voor een caesar salade €7, voor een bolletje ijs €1,20 en voor een massage van 1 uur lang betaal je maar €45. Als je dit vergelijkt met de Nederlandse prijzen is het best goed te doen toch? Alle prijzen staan trouwens ook online op het menu op de website.

Qua prijzen zit het dus helemaal goed, alleen is de service aan de matige kant. Op een drukke dag moet je wachten totdat er handdoeken zijn, en als je wat wilt bestellen is dat ook niet zo gemakkelijk. Dit is natuurlijk begrijpelijk, het personeel is net begonnen en het is midden in de zomer. Maar voor een beach resort met zo een luxe imago verwacht je dat niet. Maar goed, desondanks zijn we wel vaker teruggekomen, omdat de locatie en de sfeer ons wel goed beviel!

Het is heerlijk om even rustig te genieten in het zwembad, maar dat kan je in Nederland ook doen, vandaar dat Loes en ik gingen toch vaker de zee in gingen. De laatste dag kwamen we op het idee om een luchtbed mee te nemen, wat echt ideaal was! Om te zwemmen moet je wel de trap af, geen probleem want het moment is heel foto waardig. Echt typisch bloggers weer!

Zoals je kunt lezen, hebben we onszelf heel erg verwend met 4 dagen zonnen en zwemmen op dit prachtige resort. See you next year Lido! Meer foto’s zien van het resort of mijn vakantie? Bekijk dan mijn Instagram pagina of de Lido Beach website! Mijn bikini is van Triangl!

19 Comments

 1. 25 August 2015 / 06:13

  Lijkt me een heerlijk.. maar voor die prijzen mag de service ook gewoon prima zijn vind ik :-)!

 2. 25 August 2015 / 09:30

  Ahh ik lig hier nu in bed te kijken naar de regen die op mijn raam tikt, ik wil teruuggg! :'(

 3. 25 August 2015 / 10:46

  Ja ik zag al die jaloersmakende foto’s al voorbij komen op Instagram! Het ziet er super uit! (L)

 4. 25 August 2015 / 11:55

  Lijkt me heerlijk om daar te verblijven! En Opatija is ook gewoon een prachtige plek!

 5. 25 August 2015 / 12:09

  Waaauw wat heerlijk! Mooie bikini ook, die zwarte! X

 6. 25 August 2015 / 16:10

  Wauw! Ziet er prachtig uit!

 7. 25 August 2015 / 17:56

  Oh wauw, inderdaad een prachtige locatie om foto’s te schieten!

 8. 25 August 2015 / 18:37

  prachtige foto’s! heerlijk lijkt met het daar x

 9. 25 August 2015 / 19:21

  Prachtige foto’s, ik kom weer helemaal in vakantie stemming! Kroatië lijkt me echt een prachtig land!

 10. 25 August 2015 / 20:18

  Het ziet er echt heerlijk uit! Daar zou ik best wel eens willen verblijven hoor ;-). En je bikini is echt super tof!

 11. 26 August 2015 / 08:24

  Wat mooi! Ik snap dat je genoten hebt!

 12. 26 August 2015 / 10:00

  Wow! Ziet er zo super mooi uit <3! Zin in moren XO

 13. 26 August 2015 / 14:26

  Wauw, ziet er mooi uit!

 14. 27 August 2015 / 14:41

  wauw, prachtige foto’s ♥ ik wil ook graag een keer naar Kroatië xx

 15. 30 August 2015 / 09:22

  Serieus Anita, dit zijn magazine waardige foto’s!! – stop met zo perfecte dingen te hebben 😛 De prijzen klinken inderdaad heel redelijk, zeker als je bedenkt dat een ijsbol al gauw 1,50 euro kost hier. Schitterend helder water en weer.

 16. 30 August 2015 / 20:25

  Ziet er zalig en luxueus uit! En wat een prachtig figuur heb jij!

 17. 6 September 2015 / 17:29

  Wat een prachtige locatie, wauw! Ik vind Kroatië echt een prachtig land. De foto’s zijn in ieder geval écht blogwaardig. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *