Urban Decay The Dangerous Palette + 3 ooglooks

Iedereen kent wel de welbekende Naked 1 en Naked 2 palette van Urban Decay. Zelf heb ik al zoveel bruine/warme tinten vandaar dat ik het uitstel om deze palettes te kopen. Gister was ik in de Sephora en kwam ik 3 Limited Edition palettes tegen van Urban Decay die ik al heel lang wilde tegen, maar deze keer waren ze in de sale! Ik koos voor ” The dangerous ” versie, omdat hier kleuren inzaten die ik eigenlijk helemaal niet had en ze er toch stuk voor stuk mooi uitzagen!

WAT ZEGT URBAN DECAY?

Verpakt met dieper dan diepe juwelen tinten en scherpe neutralen, deze gladde zwarte palette roep je innerlijke wilde kant op. Probeer een daglook met een donkere twist, of maak een dramatische avondlook. ( Ook inbegrepen met een mini Naked lipgloss )

DE VERPAKKING

De palette zit in een heel mooi hoesje, handig en compact! Het palette gaat open door middel van een rits. Compleet zwart, met het UD logo erop. De oogschaduws kan je er ook in 1 keer uithalen, zodat je het hoesje als een clutch kan gebruiken. Hier is hij wel erg klein voor, dus laat ik het maar zitten. Maar af en toe kan het wel handig zijn. Leuk detail van Urban Decay!

DE KLEUREN

Er zitten 6 oogschaduws in van 0,9 gram per oogschaduw en een mini Naked lipgloss! Alle kleuren zijn best heftig en erg donker, perfect dus als je van smokey eyes houdt!

 • GRAVITY – Dit is de enige oogschaduw met echt micro glitter, de rest heeft alleen shimmer. Een hele diepe paarse kleur, met zowel goude als zilvere glitters. De oogschaduw is wat harder en moeilijker te blenden vergeleken met de volgende 5.
 • LOADED – Een hele diepe, mosgroene oogschaduw. De textuur is ontzettend zacht en dit is absoluut een van de oogschaduws waar het meest pigment afkomt!
 • EVIDENCE – Dezelfde textuur als Loaded, heel zacht en blendbaar. Een hele donkere navy blauwe kleur, maar toch opvallend. Perfect voor blauwe ogen. Ook hier komt veel pigment vanaf.
 • DEEPER – Een unieke combinatie van bronze, goud en bruin. Kom je niet zo vaak tegen, een oogschaduw die goud is, maar toch heel goed draagbaar voor overdag.
 • MUSHROOM – Een kleur die ik heel moeilijk kan beschrijven. Het is echt een taupe kleur ( Satin Taupe van MAC ), maar dan zit er wel grijs doorheen. De ene keer lijkt hij warm, de andere keer koud. Heel apart, maar wel een van mijn favorieten!
 • ACE – Als laatst een middel grijze kleur, met een lichte ondertoon van blauw. Heeft wat minder shimmer dan de rest, maar brengt heel mooi en egaal aan.
 • NAKED ( Lipgloss ) – Een donker roze, lichtbruine gloss met lichte shimmer erin. De kleur op je lippen is heel neutraal en je eigen lipkleur komt er mooier uit te zien. Het heeft een zoete mint geur en het zorgt ervoor dat je lippen volume krijgen/er groter uitzien.

OOGLOOKS + NAKED LIPGLOSS

Ik heb 3 hele simpele ooglooks gemaakt met verschillende kleuren. Elke keer heb ik de kleur met een smokey eye brush in mijn crease aangebracht. Vervolgens heb ik het geblend met een blendingbrush. Er kwam zoveel pigment vanaf, dat dit echt nodig was!

MIJN MENING

De pigmentatie van de palette is top. Alle oogschaduws zijn stuk voor stuk heel mooi en smoky, ook heel fijn blendbaar! Het tasje/hoesje dat er omheen zit is ook vernieuwend en makkelijk om mee te nemen. Er zit ook nog een spiegel in, maar die wordt waarschijnlijk toch niet vaak gebruikt. Ondanks dat ik het palette pas een paar weken in bezet heb, grijp ik er toch vaak naar! Mijn favoriete kleuren zijn Mushroom en Ace. Maar wat ik toch erg mis in dit palette is een mooie shimmery zwarte kleur. Bij het woord smokey eye denk ik meteen aan een dramatische zwarte ooglook. Toch wel erg jammer dat het niet in dit palette zit. Ook zat er bij het Dangerous Palette van 2 jaar terug ( 2011 ) een mini oogschaduwbasis + een mini eyeliner, en dit jaar hebben ze het vervangen voor de lipgloss. Ik heb persoonlijk liever een oogschaduwbasis en eyeliner gehad, omdat het je look helemaal afmaakt aangezien het een oogschaduwpalette is, maar goed! De lipgloss is wel erg mooi nude en ruikt heerlijk. Er zit een hele fijne lichtroze shimmer in, die er ontzettend mooi uitziet in het licht. Heel slim dat de kleur van de lipgloss nude is, van zo passen de kleur van je lippen bij elke ooglook!

Kortom ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het palette. Heb je genoeg van natuurlijke tinten en wil je meer de smokey kant op gaan, dan is dit palette perfect voor jou!

Urban Decay is te koop bij Sephora en dit palette kost €42,90! ( Nu in de sale met 30% korting )

36 Comments

 1. 10 January 2013 / 15:38

  Wat een prachtig palette!! En in de sale ook nog, gaaf <3
  Damn, nu wil ik naar sephora 😉

 2. 10 January 2013 / 16:02

  Ziet er mooi uit, ook de ooglooks!

 3. 10 January 2013 / 16:03

  wauw wat een mooi palette, mooie looks ook!

 4. 10 January 2013 / 17:48

  Wat een mooie kleuren en pigmentatie!

 5. 10 January 2013 / 17:57

  ah wauw dat is echt een mooi palette! trouwens je hebt een hele leuke blog, ik volg je via bloglovin! xx

 6. 10 January 2013 / 21:15

  Prachtig palette! Wat maak jij heerlijke foto’s en wat een mooie look!!! Ik kon je blog nog niet, maar nu ga ik hem zeker volgen!! En wat een pigment!!

  • admin
   Author
   20 January 2013 / 14:50

   Bedankt voor je lieve complimentjes, ik probeer zo veel mogelijk mijn best te doen om mooie foto’s te maken 🙂

 7. 10 January 2013 / 21:34

  Wow, super mooi! Jammer dat ie zo duur is, ik heb pas net 2 maandjes mijn naked2. Maar als ik daar een beetje op uitgekeken ben… Loving the looks

 8. 10 January 2013 / 21:43

  Wauw wat een mooie kleurtjes! <3

 9. 10 January 2013 / 21:55

  Wat een prachtige palette zeg! Mooie pigmentatie!

 10. 10 January 2013 / 22:11

  wow ben jaloers, prachtige kleuren!

 11. 10 January 2013 / 23:55

  mooi palette en een mooie look heb je er mee gemaakt

 12. 11 January 2013 / 09:39

  Wat een mooi palette! Ik vind alle drie de looks die je ermee hebt gemaakt ook erg mooi 🙂

 13. 11 January 2013 / 13:00

  Het palette ziet er mooi uit! Leuk dat je op zo’n simpele manier toch 3 mooie ooglooks weet neer te zetten.

 14. 11 January 2013 / 13:48

  Wauwie! Wat een mooi palette zeg, en wat een mooie looks! pretty pretty

 15. 11 January 2013 / 20:26

  Waauuw! Super mooi zeg! Leuke gemaakt die looks 😉

 16. 11 January 2013 / 22:35

  Ik ben geen oogschaduw liefhebber maar je gemaakte looks zijn leuk.

 17. 11 January 2013 / 23:27

  Oh gosh ik smelt voor Deeper en Loaded, prachtige kleuren en wat heb je een mooie chique look met het palet gemaakt!

 18. 12 January 2013 / 09:37

  Erg mooie kleuren! Leuk dat er ook nogeen beetje naturelle kleuren in zitten. De looks die je hebt gemaakt zijn ookerg mooi.

  • admin
   Author
   14 January 2013 / 18:20

   Precies, ik heb altijd wel naturelle kleuren, wordt er een beetje gek van. Dit is effe wat anders, echt een uitdaging 🙂

 19. 12 January 2013 / 11:46

  Wauw, pretty, vooral Deeper, Mushroom en Ace! De laatste ooglook vind ik het mooist 🙂

  • admin
   Author
   14 January 2013 / 18:14

   Dat zijn ook mijn favoriete oogschaduws uit het palette! 😀

 20. 12 January 2013 / 20:18

  Wat een mooi palette! En je hebt er mooie looks mee gehad, niet teveel poespas maar toch erg mooi 🙂

 21. 12 January 2013 / 22:36

  Wauw heel mooi palette!
  x

 22. 13 January 2013 / 16:28

  Wauw prachtig palette ik wil graag het Naked 2 palette:)

 23. 14 January 2013 / 19:17

  Wat een mooie kleuren!
  Een palette van UD staat nog steeds op mijn wishlist:)

 24. 15 January 2013 / 08:27

  wauw het ziet er echt prachtig uit!

 25. 15 January 2013 / 13:42

  Heel mooi palette van Urban Decay, heb ik nog niet eerder gezien 🙂

 26. 16 January 2013 / 14:28

  Heel mooi palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *