WIN Luxury Princess Deluxe Extensions Set – GESLOTEN

Vandaag bestaat Beautyglitter.nl officieel 1 jaar, whoehoeee! Dit is natuurlijk geweldig nieuws, ik had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel geweldige bezoekers zou krijgen en super leuke samenwerkingen met bedrijven. Om dat te vieren mag ik een Luxury For Princesses Haarextension set van 160 gram verloten, de kleur is naar keuze! Op de foto zie je een gedeelte van de extensions, je krijgt uiteraard een hele set. Hoe geweldig is dat? Ik heb hele fijne ervaringen met het bedrijf, en de extensions bevallen me zeer goed zoals je al in mijn review kon lezen! Lees snel verder, zodat je mee kan doen!

DANKWOORD

We vieren niet alleen dat Beautyglitter 1 jaar bestaat, maar ook dat ik de 200 Bloglovin followers heb gehaald! In 3 maanden, heb ik 100 nieuwe followers gekregen. Het ging zo ontzettend snel, dat ik er echt geen woorden voor heb! Ik wil hierbij alle bezoekers/volgers ontzettend erg bedanken, zowel voor de lurkers als de mensen die dagelijks een reactie achter laten.  Ook de communicatie afdeling van bedrijven, pr bureau’s en de rest van de mensen waarmee ik heb samengewerkt voor Beautyglitter.nl, wil ik van harte bedanken! En met name het Luxury For Princesses bedrijf, waarmee deze winactie is georganiseerd!

PRINCESS DELUXE HAIR SET (160 GRAM)

De Princess Deluxe Hair (160 gram) set is uitermate geschikt voor klanten met normaal tot dikker haar. Uiteraard kan deze set gebruikt worden voor alle haarsoorten voor extra veel volume. Ik heb de extensions zelf ook, maar dan de versie van 180 gram! Klik hier om de review over de Luxury For Princesses haarextensions te lezen. Om even kort samen te vatten, ik ben er heel erg tevreden over. Nadat ik de extensions tientallen keren heb gedragen, kan ik echt zeggen dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Het is 100% menselijk haar, en zo voelt het ook duidelijk aan. Wel heeft het dezelfde verzorging als je echte haar nodig, dus ook voor het stijlen/krullen even beschermen met een serum!

HOE KAN JE MEEDOEN? 

Er zijn 2 voorwaarden waaraan je moet voldoen;

– Like de Facebookpagina van Luxury For Princesses!

– Like de Facebookpagina van BeautyGlitter!

Extra kans ;

Volg Beautyglitter op Bloglovin!

De winnaar van de Deluxe Extensions 160 Gram set ter waarde van €92,50 wordt via de mail gecontacteerd, er zijn 10 haarkleuren waar je uit kan kiezen en als je er niet uit komt, dan kan je altijd even een foto doorsturen van je haarkleur en dan helpt Luxury For Princesses je! Op de foto hierboven zie je een gedeelte van de extensions, je krijgt uiteraard een hele set. De winactie eindigt op maandag 15 April 2013 om 00:00.

De winnares is bekend en heeft een mail ontvangen!

83 Comments

 1. 9 April 2013 / 08:04

  mijn haar is al lang genoeg 🙂 veel succes iedereen

 2. 9 April 2013 / 08:48

  Gefeliciteerd! Echt gaaf dat je blog in drie maanden zo snel gegroeid is! Ik heb zelf al lang haar dus laat deze winactie over voor iemand anders!

 3. Delphine
  9 April 2013 / 09:36

  Ik doe graag mee, heb altijd al extensions willen hebben. Ik volg jullie beiden op facebook en jou op bloglovin.

 4. 9 April 2013 / 09:41

  Ik zou zelf niet snel extensions dragen dus ik gun het iemand anders. Gefeliciteerd met je blogjaar!

 5. 9 April 2013 / 09:47

  Gefeliciteerd met je 1 jarig blog bestaan en je 200 volgers! Super leuke winactie! Ik doe mee, lijkt me leuk een keer vol en veel haar te hebben.

 6. 9 April 2013 / 09:49

  gefeliciteerd! ik heb al ergens anders een set gewonnen dus doe niet mee, maar wel een hele gave winactie!

 7. 9 April 2013 / 09:58

  Van harte gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog!!

 8. 9 April 2013 / 10:04

  Oeeh gefeliciteerd (: Wat goed! Die extensions wauw, pretty!
  Ik doe graag mee, ik heb altijd al zulke lange haren willen hebben haha duurt alleen zo lang voor dat je haar echt zo lang is! (:

  Ik like beide facebook pagina’s met de naam Kirsten Ooms.
  Ook volg ik jou natuurlijk op bloglovin’ <3
  Mijn email: kirsten.ooms@hotmail.com

  Liefs, Kirsten (:

  • admin
   10 April 2013 / 21:27

   Dat duurt inderdaad erg lang, het is soms best vervelend zeker als je echt echt lang haar wilt! Gelukkig hebben we deze extensions 😀 Bedankt Kirsten!

 9. 9 April 2013 / 11:47

  Gefeliciteerd! Ik ben ook een nieuwe volger van je geworden de laatste maanden en blijf steeds terug komen door je leuke posts! Ik doe mee aan de winactie en like/volg alles al. Liefs Xx

 10. 9 April 2013 / 14:34

  Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan en al je volgers:) Super leuk! Natuurlijk volgden wij jouw al via bloglovin. Nu heb ik je ook geliked op face book en ook de facebook van luxury for princess. Zowel met mijn persoonlijke facebook als met onze blog facebook van proudbeauty:)

  Op naar de volgende jaren met je blogger en de volgende 200 volgers:)
  Je verdient het je hebt altijd leuke en proffesionele artikelen

  Liefs Wendy

  • admin
   10 April 2013 / 21:28

   Wat super lief van je Wendy, dank je!! Ik zal ook jullie Facebook liken, omdat jullie een hele leuke en toffe blog hebben 😀

 11. Lisa Mulder
  9 April 2013 / 16:36

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan
  Je doet het erg goed
  Ik doe graag mee, mijn haar is een ramp!

 12. Natascha
  9 April 2013 / 16:37

  Gefeliciteerd met je site en 200 followers. Ik doe mee, en ik ga de beide pagina’s liken! 🙂

 13. 9 April 2013 / 17:07

  Ooh wauw wat zou ik deze graag winnen, ik doe dus zeker mee! Ik heb ooit eerder een keer extensions uitgeprobeerd (2x zelfs), de eerste keer waren ze na een week lelijk (dit waren geen clip ins) en heb ik ze er uit laten halen, €180 zomaar weggegooid en ik heb daarna de Luxy hair extensions geprobeerd, vond ik ook echt totaal geen kwaliteit helaas! Ik hoop dat deze beter zijn en mijn haar eindelijk wat dikker laten lijken, zou perfect zijn <3!
  Ik heb beide FB pagina's geliked en ik volg je op FB, nu maar duimen!

  Liefs Rosie

 14. 9 April 2013 / 19:36

  Gefeliciteerd! Ik hoop aankomende jaren nog veel leuks te lezen op Beautyglitter! Je doet het heel leuk 😀

  • admin
   10 April 2013 / 21:24

   Heel erg bedankt Kayla, hele lieve comment van je! 😀

 15. 9 April 2013 / 19:46

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee! Heb altijd al extensions willen proberen. Ik heb alle stappen gedaan en volgde je al op Bloglovin!

 16. Nicky
  9 April 2013 / 20:41

  Oeh, wat ontzettend leuk! Allereerst van harte met je 1jarig bestaan, super goed!
  Ik heb braaf alle stappen doorlopen, hoop natuurlijk dat ik win! Heb een half jaar geleden m’n haar tot schouderlengte geknipt om het te laten herstellen van alle drama die ik het de afgelopen jaren heb aangedaan (blonderen, krullen, stijlen…). Ben er heel erg blij mee, maar damn wat mis ik het dat ik niet meer mooi kan vlechten! De extensions zouden een amazing uitkomst zijn 🙂

 17. Chichi
  9 April 2013 / 22:06

  Ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel geliked. Verder heb ik je ook op facebook geliked en ook Luxury for princesses op facebook geliked.

 18. 9 April 2013 / 22:39

  Ziet er erg mooi uit! ik heb al erg lang haar van mezelf dus ik doe niet mee 🙂 succes voor iedereen die wel mee doet x

 19. Britt
  10 April 2013 / 00:41

  Gefeliciteerd! Ik check regelmatig je site maar meer incognito zonder reactie. Met deze winactie doe ik graag mee dus heb beide pagina’s geliked!

  • admin
   10 April 2013 / 21:25

   Heel erg bedankt! Ik vind het al geweldig dat je mijn site bezoekt, dat is meer dan genoeg 🙂

 20. Marleen M
  10 April 2013 / 09:07

  Gefeliciteerd ook ik doe graag mee met de actie, de site van Luxury had ik al geliked en nu nog de jouwe!!

 21. sharona
  10 April 2013 / 09:09

  Gefeliciteerd 🙂

  Uiteraard doe ik mee met deze leuke winactie 😀

  Mijn haar kan altijd langer 🙂

 22. Sheila
  10 April 2013 / 09:20

  Gefeliciteerd! 🙂
  Ik doe mee en succes iedereen!

 23. Danique
  10 April 2013 / 09:23

  Gefeliciteerd met de 1e verjaardag van beautyglitter!! 🙂
  Op naar het volgende succesvolle jaar! 😉
  Ik was zelf al aan’t denkenbom zo’n set te kopen. Super win-actie dus!
  Ik wacht nog even af tot de 15e.
  Toi toi toi voor iedereen die meedoet!

  Groetjes
  Danique

 24. Richelle Buhr
  10 April 2013 / 09:26

  Gefeliciteerd! Super leuke winactie, fingers crosses dat ik win 🙂

 25. sarah
  10 April 2013 / 09:33

  Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan!! Super leuke blog om telezen!
  De stappen gevolgd en nu maar hopen op het kadoooo!!:)

 26. Marinke
  10 April 2013 / 09:39

  Ten eerste gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan! Ik volg je en vind het echt een super leuke actie. Zou de extensions graag winnen! Heel veel succes met je blog in de toekomst

 27. Kimberly Ruppert
  10 April 2013 / 09:49

  Hai! Ik ben nieuw op je blog maar geniet nu al van je posts. 🙂
  Zou de extensions set super graag willen winnen omdat ik al
  een tijdje zit te twijfelen om iets te bestellen van luxury. Dit zou de perfecte kans
  zijn om ze toch uit te proberen!
  Xx

 28. Lindsey
  10 April 2013 / 09:57

  Wat geweldig dat je site nu een jaar bestaat! Gefeliciteerd!

 29. Rosanne
  10 April 2013 / 10:03

  Gefeliciteerd, en super leuke actie !!

 30. Hermke
  10 April 2013 / 10:33

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan super leuke actie! X

 31. Nikki van de Sanden
  10 April 2013 / 10:45

  Ten eerste, van harte GEFELICITEERD BeautyGlitter !

  Ik ben een grote fan van jullie en lees (bijna) elke dag wel even jullie site! Ik ben gek op beauty en alles wat ermee te maken heeft… Ik ga zeker meedoen aan deze winactie. Ik ben namelijk dol op lang haar !!

  Maar vanwege ziekte kan ik dat op de natuurlijke manier niet krijgen… alleen met extensions. Mijn natuurlijke haar is dof, stug en breekt af helaas. Dus ik ga heeeeeeeeel hard duimen ! Heb de blonde extensions van Luxury For Princesses al een tijd in mijn bezit.. Maar na jaaaaren wil ik naar mijn natuurlijke kleur ( bruin) om de gezondheid van mijn haar wat beter te laten worden. En een paar van deze prachtige extensions in het bruin zouden dus erggg van pas komen !

  duimduimduim 😀 !

 32. 10 April 2013 / 10:58

  Wow wat super! ik heb beide FB’s geliked en volg je al op Bloglovin 🙂
  Mijn naam is daar Mariska Groot 🙂
  Waarom ik wil winnen is omdat ik super fijn haar heb en er veel is uitgevallen/afgebroken door (ik denk) heel veel stress van de afgelopen tijd. Als ik mijn haar vast heb lijkt het af en toe net of er kale plekken op mijn hoofd zitten 🙁 ik baal er enorm van, maar het is nog niet terug gekomen. Dat is mijn reden 🙂

 33. Marisa
  10 April 2013 / 11:31

  Jeetje gefeliciteerd, wat een prachtige extensions! Mij is verteld dat ik nooit lang haar zal krijgen. Voor een meisje zijn haren heilig en vind ik het ook echt heel jammer dat ik nooit lekker met m’n haren door de wind kan. En niet even met me haar kan spelen net als al mijn vriendinnen.

  Ik heb alles gedaan, ik wens iedereen succes!

  marisa_mambro@hotmail.com

  xoxo

 34. natascha
  10 April 2013 / 11:38

  Zo alles in het rijtje gedaan!

  Super gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Op naar de volgende vele jaren!

  Ik zou echt zo graag de set willen winnen! Tot mijn grote spijt heb ik vorig jaar mijn haar van middenrug lengte laten knippen tot onder mijn oren:( met deze set zal ik weer een mooie lange bos met haar hebben!

 35. 10 April 2013 / 11:56

  Leuk! Kan ik ook meedoen met een Belgisch postadres?

  • admin
   10 April 2013 / 21:31

   Ik zal het even voor je navragen! Ik laat het je nog weten!

 36. Renee de Bruijn
  10 April 2013 / 12:31

  Wat een leuke actie! Ik heb aan alle voorwaarden voldaan.

  Ik zou graag winnen omdat het me heel leuk lijkt om mezelf eens met vol lang haar te zien. Ik heb vrij fijn haar en hierdoor gaat dat zonder extensions niet echt lukken. Succes met je blog!

  xx

 37. Marloes Rosier - Willems
  10 April 2013 / 13:17

  Wow wat een leuke aktie!! Ik doe maar wat graag mee voor wat extra prachtige lange lokken!!

 38. 10 April 2013 / 13:58

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan en 200(!) volgers! Dat je nog maar lang mag blijven bloggen! =)

 39. Jana
  10 April 2013 / 14:25

  Wat een leuke winactie! Hopen dat ik de gelukkige ben!

 40. Eileen
  10 April 2013 / 14:33

  heey ik doe mee! ik heb alles gedaan, ik wil al een tijdje extencions alleen die zijn aardig duur natuurlijk, dus dit is mijn kans, 😛

  ik volg nu sinds een klein tijdje je blog, en ik vindt het heel leuk om te lezen, ik volg nu steeds vaker nog nie zulke grote blogs, echt leuk om te lezen!

 41. 10 April 2013 / 15:22

  Ohhhh wat super gaaf zeg!! Echt een toffe winactie, ik waag graag een kansje! ^_^ Ik heb beide FB pagina’s geliked en ik volgde je wel al op Bloglovin. <3 Mijn FB naam is Evelien v. Heijster trouwens!

 42. 10 April 2013 / 17:47

  proficiat met je volgers!het kan inderdaad ineens snel gaan zeker als je je realiseerd dat je ook al een jaar aan het bloggen bent.
  ik volge je al op bloglovin gaf dit arikel de 8e like,ik volg je op facebook en de pagina van de extensions had ik al geliked.

  groetjes,

 43. Inez
  10 April 2013 / 18:04

  Gefeliciteerd! Oh, deze wil ik winnen!!!! Ik wil al zolang zo graag extensions! Hoop dat ik win!!! Heel erg bedankt voor deze geweldige actie! X

 44. Gaia
  10 April 2013 / 18:28

  Gefeliciteerd! 100 volgers in 3 maanden, dat belooft! Ik volg je dus via Facebook en Bloglovin, en de pagina van Luxury For Princess was ook geliked.

 45. Claudia
  10 April 2013 / 19:28

  Gefeliciteeerdddd!! Je blogs zijn een plezier om te lezen 🙂

  Ik zou echt heel graag eens extensions van Luxury for Princesses willen proberen! Ik wil ze al heel lang en ze zijn echt niet duur voor zo’n goede kwaliteit, maar toch is het een luxe die wat boven mijn budget gaat:(
  Ik vind het sowieso altijd prachtig uitzien. Ik heb de extensions op verschillende beauty blogs gezien (en meestal gekruld) en ik vind het echt heel natuurlijk uitzien. Hier ook weer!

 46. Aletta
  10 April 2013 / 21:19

  Leuke blog Heb je! Ik doe graag mee aan de actie, wat een super prijs!

 47. Tine Vvyy
  11 April 2013 / 09:51

  Waw super!! 😀 en een toffe blog! 🙂

 48. 11 April 2013 / 11:39

  Als eerste van harte gefeliciteerd! Ik je blog erg leuk om te lezen en ik volg je alweer een aantal maanden 🙂 Ga zo door!

  Blijer met deze winactie kan je me niet maken! Ik doe heel graag mee!Ik twijfel al heel lang over hairexentions omdat ik van mezelf erg fijn haar heb. Het groeit op zich wel vrij snel, maar zodra het over mijn schouders komt dan heb ik snel dooie en droge punten en dan knip ik het er weer af. Ik zou heel graag wat dikker en langer haar willen hebben.

  Eigenlijk het enige wat me tegenhoud om ze te kopen is de prijs omdat ik niet zeker weet of exentions me wel zullen bevallen.

  Ik volgde je al op facebook en bloglovin (11e like op deze post) en ik heb ook de pagina van Luxury For Princesses geliked.

 49. Fleur Donkers
  11 April 2013 / 20:26

  GEFELICITEERD!!! echt geweldig! leuke actie trouwens wil al heel lang extensions maar vind het te duur en ik heb er het geld er niet voor, zou dan wel leuk zijn om te winnen. ik heb het echt nodig want ik heb echt super dun en weinig haar het ziet er gewoon niet uit! Dus nu maar hopen.
  ik heb alles geliked( al heel lang geleden) en ik volg jullie ook op bloglovin!Ik doe mee!x

 50. Lisette
  11 April 2013 / 20:50

  Gefeliciteeeeeeeeeeerd!

  Super leuke winactie. Ik hoop dat ik win.

  xxx

 51. 13 April 2013 / 10:00

  Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan op naar de 5 jaar !!! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, ik heb al 16 jaar problemen met mijn haar , ik ben 8 april 33 jaar geworden , word eens tijd voor mooi lang haar, ik doe graag mee met jullie waanzinnige actie , liefs tamara

 52. 13 April 2013 / 18:18

  Wauw! Dit is de gaafste winactiedie ik heb gezien! Ik wil al zo lang extensions, maar ze zijn zo duur! Ik heb jullie facebooksites geliked en ik volg je op bloglovin!!

 53. Nadine
  14 April 2013 / 19:11

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  En ik volg ook beide facebooks.

 54. Kimberly
  15 April 2013 / 00:11

  Allereerst gefeliciteerd! Wow echt weer een super actie! Ik zou zo graag extensions willen, mooi vol glamorous haar! Ik doe mee!

 55. jose
  15 April 2013 / 13:40

  Ik doe heel graag mee voor dat mooie lane prinsessen haar!! rapunzel rapunzel! en gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan mijn email is josenathalie@live.nl

 56. Mel
  15 April 2013 / 13:41

  Aahhhh wil ze winnen!!! Ze zijn zo mooi!

 57. chloë klerks
  15 April 2013 / 13:41

  Wow wat geweldig dat je zo snel gegroeid bent! Helemaal top!

 58. Vera
  15 April 2013 / 13:43

  Oh ik hoop zo dat ik win! Sinds mijn zwangerschap zijn mijn haren erg dun en futloos geworden door de hormonen, terwijl ik al jaren droom van lang prinsessenhaar! Superactie!

 59. Maxime
  15 April 2013 / 13:46

  Ik doe mee! Heb erg plat haar, dus dit zou goed van pas komen.

 60. Celine Esmée Boersma
  15 April 2013 / 13:51

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarige bestaan!! Ik heb geliked! Ik wil super graag winnen, doe aan elke win actie mee maar jammer genoeg nog nooit gewonnen! Dus blijven proberen! Fingers crossed..

 61. Jolien
  15 April 2013 / 13:58

  Ooohhh super leuk!! Hoop dat ik win!! En je hebt trouwens een super leuke blog!!

  Xx jolien

 62. Emilija Festner
  15 April 2013 / 14:01

  Wat een geweldige actie, als ik deze set win krijg ik vast veel complimenten over mijn haar. Email: emilija@live.nl

 63. Dionysa
  15 April 2013 / 14:07

  Gefeliciteerd! Wat een super leuke actie om dit te vieren! Zeker wil ik die extensions winnen!

 64. Mirrie Borst
  15 April 2013 / 14:12

  Lieve meiden van harte gefeliciteerd met jullie 1 jaar.
  super leuk..

  Ik zou deze prachtige haarbos graag willen winnen. Mijn haar is heel dun en wat staat dit al lang op mijn lijstje. dolgraag doe ik mee.. ❤

 65. Denise
  15 April 2013 / 14:22

  Nog van harte gefeliciteerd
  Ik zag het berichtje en dacht mee doen,
  Voor mijn zou dit erg goed uit komen. Ik heb namelijk
  Mijn haar geknipt van lang naar heel kort. Oei wat een spijt
  Nog veel plezier en succes

 66. Sanne
  15 April 2013 / 15:21

  Ik wil hebben hebben hebben !!! Haha zou erg leuk zijn 🙂

 67. busra
  15 April 2013 / 15:34

  Allereerst wil ik je feliciteren. Supertof dat het allemaal zo snel is gegaan en zo ver is gekomen. Eerlijk gezegd heb ik je blog vandaag pas ontdekt… En ik ben er superblij mee want je schrijft hele leuke artikelen!! Ik heb je daarom ook gelijk op facebook en bloglovin gevolgd. Luxury for princesses kende ik al om hun prachtige extensions dus die volgde ik al op facebook.
  Ik zou deze extensions heel graag winnen omdat de bruiloft van mijn neef over precies twee weken plaatsvindt. Ik maak me heel erg zorgen over wat ik dan met mijn haar moet doen. Want het is niet alleen kort maar ook erg weinig. Ik kan het niet eens normaal in een staartje doen. Dan krijg ik van alle dames te horen: “hey, is dát je haar?! Zo dun? Dat is één tiende deel van mijn haar.” En dat geeft me zo een rotgevoel..Ik hoop dat ik deze extensions kan winnen zodat ik op de bruiloft van mijn neef met een mooie vrouwelijke kapsel rond kan lopen. En ook zodat ik voortaan elke dag iets anders kan doen met mijn haar dan zo een mini knotje. Ik weet verder niet wat ik kan doen om kans te maken op deze extensions. Ik heb al meerdere keren meegedaan aan winacties voor LFP extensions, maar ik win nooit. Ik heb nog maar twee weken dus ik denk ook dat dit mijn laatste kans is. Ik hoop dat ik kan winnen!! ♥♥

 68. phylicia
  15 April 2013 / 16:41

  Gefeliciteerd!!
  Wat zou ik die prijs willen winnen!!
  Het duurt nu al zolang om me haar te laten groeien…en
  Volgende maand een trouwerij…dus kan dan misschien pronken
  Met lang haar 🙂

  Suc6 met je blogs…ze zijn echt leuk om te lezen!!

 69. Lotte
  15 April 2013 / 17:44

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. Super leuk!xx

 70. Annemarie
  15 April 2013 / 17:45

  lang zal beautyglitter leven . lang zal beautyglitter leven in glorry ja in de glorry ja. hieper de piep hoera. gefeliciteerd met 1 jaar bestaan. ik doe graag mee met de winactie en daarom volg ik je via blogvin en heb ik alle bij de pagina’s van facebook geliked. hopen maar dat ik win!

 71. samantha
  15 April 2013 / 18:23

  Leuke winactie,
  Heb alles geliked hoop dat ik win 🙂

  En leuke blog trouwens.

 72. Ana
  15 April 2013 / 21:02

  Hey!
  Van harte gefeliciteerd met je 1jarig bestaan! En wat een leuke blog heb je meid!

  Ik doe uiteraard graag mee met de actie! Leuk!

  xx Ana

 73. Melissa
  15 April 2013 / 21:40

  Leuke winactie!

  Ik heb beide Facebookpagina’s geliked en ik volg je op Bloglovin’

  Ik zou zo graag lang haar willen! 🙂

  Liefs

 74. Danielle
  15 April 2013 / 22:18

  Super leuk! Ik wil ze haha…

  ik heb jullie geliked op facebook en op bloglovin, luxury for princesses volg ik al een tijdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *