Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils Mascara

Van het merk Yves Saint Laurent heb ik niet veel producten, maar de items die ik heb bevallen me wel enorm goed. Toen ik laatst een YSL tasje kreeg met een miniatuur van de Volume Effect Faux Cils Mascara kon ik ook niet wachten om hem te reviewen. Ik heb met veel mascara’s van high end merken ervaring, maar met die van Yves Saint Laurent nog niet, dus ik was erg benieuwd! Mijn favoriete mascara’s hebben exact dezelfde borstel als deze, dus stiekem had ik al verwacht dat die me goed zou bevallen.

” Weelderige wimpers worden werkelijkheid. Met YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, hoeven fans van valse wimpers niet langer valse wimpers te dragen! Nu is er eindelijk een perfecte en natuurlijke vervanger. Het geheim van deze Yves Saint Laurent Mascara is het borsteltje dat speciaal is ontworpen om de prestaties van de formule te verbeteren. Uw ogen zien er intens en glamoureus uit.”

De mascara heeft een borstel met haartjes i.p.v een siliconen borstel. Hier gaat echt mijn voorkeur naar uit en ik merk dat het effect met zo een borstel ook een stuk natuurlijker is bij mijn lange wimpers. Heel toevallig, want dit merkte ik ook op bij de reviews op de website van Sephora. De meiden met kortere wimpers vonden de mascara wat minder fijn omdat die bij hun wat meer klonterde, maar de meiden met langere wimpers vonden hem juist heel goed.

Op bovenstaande foto’s zie je het resultaat, zoals altijd houd ik het vrij natuurlijk. Mijn wimpers zijn echt een stuk langer en er zit zeker ook wat meer volume in. Wat me ook op viel is hoe goed de mascara de krul kon behouden. Mijn wimpers zakten door de dag heen niet meer in, wat normaal gesproken gebeurt bij andere mascara’s. Ik zou zeker misschien een keer overwegen om hem in fullsize variant te kopen!

De Volume Effect Faux Cils mascara is voor €33,95 verkrijgbaar in 5 kleurtinten bij alle erkende verkooppunten van Yves Saint Laurent – Beauty!

19 Comments

 1. 4 September 2015 / 08:01

  Wauw deze lijkt me super fijn! Ik vind hem alleen wel wat aan de dure kant, aangezien ik zelf nog maar 14 ben. Maar het resultaat is echt heel erg mooi!

  Liefs

  • admin
   Author
   25 September 2015 / 10:10

   Ahh dat is begrijpelijk, bedankt Esmee!

 2. 4 September 2015 / 08:07

  De prijs valt mij mee en vind het effect en resultaat van deze mascara erg mooi.

 3. 4 September 2015 / 08:25

  Fijn dat het zo goed bevalt! Wie wil nu niet langere wimpers!

 4. 4 September 2015 / 08:31

  Het resultaat is mooi, maar erg subtiel naar mijn smaak. Maar je geeft al aan dat je daar van houdt. Zelf houd ik van wat meer dramatische wimpers 😉 ik moet ze ook zwaarder aanzetten omdat mijn wimpers van zichzelf vrij licht zijn. Zo’n borsteltje met haartjes vind ik ook fijner.

 5. 4 September 2015 / 08:51

  Mooi natuurlijk resultaat. Precies waar ik ook van hou.

  • admin
   Author
   25 September 2015 / 10:10

   Ik ook!

 6. 4 September 2015 / 10:10

  Ik heb wel eens een mini gehad van deze en hij viel me zeker niet tegen!

 7. 4 September 2015 / 10:13

  Ziet er subtiel en natuurlijk uit! Dit is precies waar ik naar opzoek ben, fijne review 🙂

 8. 4 September 2015 / 12:04

  Zelf hou ik meer van de wat vollere wimpers 🙂

 9. Manon
  4 September 2015 / 12:20

  Wat een mooi resultaat

  • admin
   Author
   25 September 2015 / 10:12

   Dank je!

 10. 4 September 2015 / 16:50

  Dit is een veel fijner borsteltje dan de andere faux cils mascara. Ik heb de waterproef versie en het borsteltje is echt niet fijn. Het klontert mega snel bij mij ;(

 11. 4 September 2015 / 20:03

  Ik HOU van YSL..Alleen vind ik het effect van deze mascara niet genoeg voor zo’n dure mascara..Wel mooi, maar niet wauw!

 12. 5 September 2015 / 15:25

  Het ziet er heel mooi uit maar voor mijn portomonee is het iets te duur haha!
  xx

 13. 6 September 2015 / 19:02

  het resultaat vind ik erg mooi ♥

 14. 9 September 2015 / 22:29

  Whoaaa, prachtig effect! En yay voor mascara’s met haartjes-borstel. Dat pakt altijd veel mooier uit op m’n wimpers, vind ik! En bij jou ook zo te zien!

  • admin
   Author
   25 September 2015 / 10:16

   Ja precies dat heb ik ook, grappig om te lezen dat haartjes-borstels bij jou ook veel beter werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *