Balmain Paris Hair Couture Silk Perfume

Toen ik laatst in de Bijenkorf aan het snuffelen was naar beauty producten voor de feestdagen, kwam ik een ” stand ” tegen die ik nog niet eerder gezien had! Namelijk haar producten van het bekende haute couture merk Balmain. Een medewerkster die voor dit merk werkte, gaf me een hele mooie haar demonstratie. In de producten zit onder andere pure arganolie, mijn haar voelde nog nooit zo zacht aan! Ik kon het niet laten en nam de Silk Perfume mee om uit te proberen!


[disclaim]Voor de feestdagen heeft Balmain Paris hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom. De Silk Perfume neemt u mee naar het tijdperk van authentieke, wereldberoemde couture modehuizen. Het nostaligische uiterlijk van de Silk Perfume brengt u gelijk in de feestelijke sferen. Bij een chique diner of tijdens oud & nieuw, de Silk Perfume zorgt ervoor dat het haar er gezond, stralend en fantastisch uitziet, en met de heerlijke subtiele geur past deze bij elke gelegenheid. [/disclaim]

” Silk Perfume is speciaal gecreëerd om het haar te verrijken met een lichtgewicht en zijdezacht gevoel. Het onwart en repareert beschadigd haar, zorgt voor brilliante glans en beschermt het haar. ”


We beginnen bij de verpakking van dit betaalbare luxemerk! De flacon van de Silk Perfume is heel simpel, maar oogt toch ook weer luxe door het Balmain logo en in combinatie met de Vaporizer. De Silk Perfume Vaporizer zorgt voor een chique, Frans modegevoel en voor optimaal gebruik van de Silk Perfume. Het creëert een fijne, subtiele verneveling, en geeft een perfecte dekking. Normaal gesproken hoor je deze los te kopen, maar tijdens de Balmain actie krijg je hem gratis mee bij aankoop van de haarparfum. Wil je liever een normale spuitflacon gebruiken? Dat kan ook, want die zit er standaard op!


Nu over naar de twee belangrijkste ingredienten van de Silk Perfume: Zijde en Argan. De combinatie van zijde proteinen en argan olie is kenmerkend voor de styling line van het Balmain Paris couture modehuis. Zijde proteïnen zorgen voor een betere natuurlijke vochtbalans van het haar zonder toevoeging van schadelijke chemicaliën. Argan is een puur organisch anti-verouderings ingredient dat een schitterende glans geeft aan het haar. Om de werking even kort samen te vatten : het repareert en beschermt beschadigd, droog en fijn haar.

Maar voldoet het product ook echt aan zijn beloftes? Ja, dat doet die zeker! Ik kon het zelf meemaken tijdens een demonstratie, en mijn haar voelde nog nooit zo zacht. Voor even had ik geen droge punten meer, maar juist een prachtige glans. En de producten ruiken zo heerlijk! Heel zacht, poederig, luxe beter zou ik het niet kunnen omschrijven. Ik ben verkocht! Vooral in combinatie met de Argan elixer ( serum ) krijg je een heel mooi resultaat.

Een ander product wat ook onder andere verkocht werd, waren deze prachtige Balmain Nail Couture nagellakken! Hierboven is een set te zien van 4 lakjes, de matte topcoat staat helaas niet op de foto. Maar wat een prachtige set!
Balmain Paris Hair/Nail Couture lijn is verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf. De prijs van de Silk Perfume bedraagt €20,95 en de Silk Perfume Vaporizer €12,95. www.balmainhair.com 

40 Comments

 1. 2 December 2013 / 07:08

  klinkt goed!

 2. 2 December 2013 / 07:18

  Wauw ziet er luxe uit zeg! Ik heb zelf nog nooit een haarparfum gebruikt. Ik ben erg benieuwd!

  • admin
   Author
   6 December 2013 / 23:09

   Dit was ook mijn aller eerste haarparfum, heel uniek beauty product!

 3. 2 December 2013 / 08:11

  Je haar ziet er werkelijk waar prachtig uit!

 4. 2 December 2013 / 08:59

  Dat klinkt goed!! Ik had een hogere prijs verwacht, dus dit valt me op zich nog wel mee.

  • admin
   Author
   4 December 2013 / 13:13

   Jaa inderdaad, ik had het ook veel hoger ingeschat voor zo een couture merk!

 5. 2 December 2013 / 09:23

  Oohh dit klinkt wel heel goed! Je haar ziet er ook heel mooi uit! 🙂

 6. 2 December 2013 / 10:15

  Nou je haar ziet er prachtig uit! En die lakjes lijken me ook super strak 🙂

  Liefs,

  Maria

 7. 2 December 2013 / 10:22

  Heel mooi resultaat!

 8. 2 December 2013 / 10:30

  Mooi resultaat! Ik wist niet dat Balmain haarproducten verkocht, leuk!

 9. 2 December 2013 / 10:38

  nog nooit van gehoord 🙂

 10. 2 December 2013 / 11:27

  De silk perfume lijkt mij echt heerlijk, maar word je haar niet een stuk sneller vet door het gebruik van dit product?

  • admin
   Author
   2 December 2013 / 12:12

   Nee totaal niet! Het product is ontzettend licht vergeleken met een normaal serum. Het maakt je haar ook niet zwaar 🙂

 11. 2 December 2013 / 17:16

  Lijkt mij een heel fijn producten en je haar ziet er ook zo mooi uit op de foto! Het nagellak setje ziet er ook erg mooi uit.

 12. 2 December 2013 / 17:50

  Mooi prijsje en je haar ziet er goed uit! Nagellak ziet er ook mooi uit 🙂

 13. 2 December 2013 / 18:54

  Heel mooi resultaat! En ook helemaal niet zo duur Xxx

 14. 2 December 2013 / 20:01

  De glans! Je haar ziet er schitterend uit. Erg chique mooi flesje, leuk old fashioned maar dan handig.

 15. 2 December 2013 / 20:51

  Nog nooit van gehoord! Maar je haal glanst er wel erg mooi door! En dat flesje is ook erg mooi & chique. 🙂

  • admin
   Author
   6 December 2013 / 23:07

   Inderdaad, past helemaal bij Balmain!

 16. 2 December 2013 / 21:11

  Lijken me fijne producten!

 17. 2 December 2013 / 21:17

  Dat ziet er goed uit (: x

 18. 2 December 2013 / 21:29

  Je hebt schitterend haar! Ik zit een beetje in een dip met mijn haar op het moment en weet niet goed wat ik ermee aan moet. Ik denk dat er weinig helpt op dit moment 🙁 maar wat een mooi product heb je daar gekocht, ziet er zeker heel luxe uit met de vaporizer!

 19. 2 December 2013 / 21:33

  Wow, wat ziet dat er ongelofelijk luxe uit! En lijkt me heerlijk voedend!

 20. 2 December 2013 / 21:50

  Wauw! Was altijd al benieuwd naar haar producten van dit mooie merk. Ik had inderdaad ook een hogere prijs verwacht.. toch maar eens binnen wippen bij de Bijenkorf!

  • admin
   Author
   4 December 2013 / 13:13

   Jaa de prijs valt echt reuze mee! En terwijl je binnen wipt, vergeet niet aan de producten te ruiken, zo goddelijk!

 21. 3 December 2013 / 12:11

  Klinkt zeker niet verkeerd! Mooi haar heb je!

 22. 3 December 2013 / 17:23

  Wauw dat klinkt goed, apart maar het lijkt me een fijn product! x

 23. 3 December 2013 / 22:17

  Zier er goed uit! Balmain heeft fijne haarproducten ik werk zelf al jaren met de extensions van Balmain in de salon. Het serum lijkt me erg fijn:)

 24. 4 December 2013 / 01:42

  Dat wil ik wel proberen, maar ik vraag me af of mijn haar dan niet “instantly” inzakt hahah. Al zo dun en kan geen vettigheid (of iets van een product) gebruiken xD

  • admin
   Author
   4 December 2013 / 13:10

   Ik heb zelf best stijl haar, en bij een druppel olie wordt het al ontzettend vettig dus ik begrijp wat je bedoelt! Maar hier is dat echt totaal niet het geval, juist door het pompje komt er een hele fijne neveling!

 25. 4 December 2013 / 17:04

  Voor zover ik kan zien ziet je haar er erg mooi uit 🙂

 26. 4 December 2013 / 19:01

  looks goooood 😀

 27. 4 December 2013 / 22:04

  Deze zou ik ook wel willen proberen, ziet er goed uit! De set op de laatste foto ziet er ook prachtig uit!

 28. 6 December 2013 / 23:22

  Ineens zijn er echt zoveel haarparfums en ook deze lijkt geweldig #dilemma’s haha! Deze maakt je haar in ieder geval echt heel erg mooi! Dat nudelakje ziet er ook super uit.

  • admin
   Author
   7 December 2013 / 23:34

   Met zoveel keus is het moeilijk kiezen inderdaad! Al gaat mijn voorkeur ook meteen uit voor meteen verzorgende haarparfums, meteen 2 in 1! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *