Beautygloss Lashes by Eylure – Silky & Pretty

Ongeveer één jaar lang draag ik bijna dagelijks nepwimpers. Het begon eerst met speciale gelegenheden, en het effect vond ik heel mooi vandaar dat ik ze ook opdeed naar school/stage/werk. Toen ik zag dat Mascha Feoktistova van Beautygloss samen met Eylure wimpers had uitgebracht, was ik onwijs nieuwsgierig geworden! Ik kreeg de variant “Silky” en “Pretty” opgestuurd om uit te proberen. Normaal gesproken draag ik altijd halve nepwimpers, dus ik was benieuwd hoe deze mij zouden bevallen! *

“De Beautygloss lashes by Eylure zijn er in drie verschillende stijlen. Alle stijlen zijn door Mascha zelf ontworpen. Ieder passend bij een speciale gebeurtenis en stemming. ‘Ik heb drie specifieke stijlen ontworpen die ik mooi vind en vaak draag, daarnaast weet ik wat mijn volgers willen en wat zij leuk vinden. De Beautygloss lashes heb ik ontworpen met hen in mijn achterhoofd.’

Eylure – Beautygloss Lashes – Silky – €6,99

Silky is een lichtere, subtiele wimper. Het resultaat is een zachte uitstraling ideaal voor een dagelijkse look. De wimperhaartjes zijn kort waardoor deze mooi vermengen met de eigen wimpers.

Silky is de meest natuurlijke variant van de 3 Beautygloss Lashes by Eylure. Ik draag zelf meer volle wimpers met een “cat eye” effect, waarbij de uiteindes dus langer zijn. Toen ik de wimpers opdeed moest ik enorm wennen aan het resultaat, het zag er zo anders uit dan wat ik normaal gesproken draag! Maar nadat ik de Silky wimpers drie keer opgedaan heb, kan ik concluderen dat het echt toch mijn favoriet is van de drie verschillende stijlen. Vooral omdat ze zo natuurlijk zijn en ze vrijwel bij iedere look te combineren zijn!

Eylure – Beautygloss Lashes – Pretty – €7,99

Pretty is een schuine wimper waarbij het uiteinde meer definitie krijgt door de volume van de wimpers. De pretty wimpers creëren een mooie winged look en zijn ideaal voor een feestje of speciale gelegenheid waarbij de ogen extra mogen opvallen. De Pretty wimpers komen al meer in de buurt van wat ik normaal gesproken draag. De wimpers hebben wat meer volume dan de Silky wimpers en zijn ook langer aan de buitenkant. Deze wimpers zijn zeker een stuk heftiger dan de wimpers hiervoor, met name ook door de zwarte band. Ik zou ze daarom bij speciale looks dragen en niet bij een neutrale look, daar zou ik dan eerder voor de Silky wimpers gaan! Met een dikkere winged eyeliner a la Adele, zouden deze wimpers ook heel mooi staan!

De Beautygloss wimpers by Eylure zijn gemaakt van synthetisch haar en diervriendelijk. Ze zijn al vanaf februari 2016 verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

13 Comments

 1. 18 April 2016 / 06:33

  Ik vind deze nepwimpers erg mooi, vooral Silky vind ik heel subtiel :-).

  • admin
   Author
   5 May 2016 / 10:05

   Die zou ik ook dagelijks kunnen dragen! 🙂

 2. 18 April 2016 / 07:36

  Ah wow! Je kunt ze allebei goed hebben <3

 3. 18 April 2016 / 07:36

  Heel mooi! Ik krijg het alleen nooit mooi voor elkaar om er op te krijgen…

 4. 18 April 2016 / 07:41

  Silky is ook absoluut mijn favoriet, ik vind het effect van deze wimpers heel mooi.

 5. 18 April 2016 / 08:54

  Wauw wat zijn ze mooi zeg vooral Silky.

  • admin
   Author
   5 May 2016 / 10:06

   Bedankt! 🙂

 6. 18 April 2016 / 11:19

  love de wat vollere lashes van mascha’s lijn 😀 zo pretty!

 7. 18 April 2016 / 13:27

  Ziet er heel mooi en vol uit

 8. 18 April 2016 / 18:33

  Wow, deze wimpers lijken bij jou echt heel natuurlijk! Vind ze prachtig 🙂

 9. 20 April 2016 / 19:29

  Ze staan heel erg mooi bij jouw oogvorm! Jij kan nepwimpers sowieso goed hebben vind ik. Halve wimpertjes zijn helemaal handig, ik heb ze van Essence gehad en die bevielen prima ^^

  • admin
   Author
   5 May 2016 / 10:06

   Dank je! Ja echt liefde voor halve nepwimpers, en zó gemakkelijk om aan te brengen!

 10. 13 May 2016 / 17:13

  Ze staan je allebei mooi! Mijn favoriet is Silky, ook het makkelijkst van de drie om aan te brengen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *