CHANEL – Le Rouge Crayon de Couleur

CHANEL komt met de ene lancering na de andere, de Le Rouge Crayon de Couleur is net uit, maar ondertussen is de promotie van Rouge Coco Gloss volop aan de gang. Echter, trekken deze jumbo lipsticks mijn aandacht compleet. Ik herken ze nog van vroeger, mijn moeder gebruikte ze altijd onderweg omdat het formaat zo handig was. Nu lanceert CHANEL ze ook en ik kon niet geloven hoe gepigmenteerd ze zijn totdat ik ze swatchte!

CHANEL – Le Rouge Crayon de Couleur – N°1 – Nude (E-boutique only)

CHANEL – Le Rouge Crayon de Couleur – N°4 – Rouge Corail

CHANEL – Le Rouge Crayon de Couleur – N°7 – Fuschia (LE)

CHANEL – Le Rouge Crayon de Couleur – N°8 – Cassis (E-boutique only)

Rij 1: N°1 Nude & N°4 Rouge Corail | Rij 2: N°7 Fuschia & N°8 Cassis

De lipsticks hebben zóveel meer pigment dan ik gedacht had! Ik had verwacht dat het resultaat vrij transparant zou zijn, en dat het meer een gekleurde lipbalm was, maar dit is dus totaal niet het geval. Het zou zo een vloeibare lipstick kunnen zijn. De tint Nude is een perfecte klassieke kleur voor iedere dag en voor iedere gelegenheid. Rouge Corail springt er echt uit en heeft de beste pigmentatie, perfecte zomerse koraallook! De tint Fuschia is héél opvallend en staat iedereen prachtig met een koele huidskleur. Tot slot hebben we nog mijn favoriet genaamd Cassis: very sexy! De crayons zijn enorm handig om mee te nemen in je tas en overal bij te werken, waar nodig is. Ik ben zo enthousiast dat ik zeker nog naar de andere nude tinten wil kijken, die ze gelanceerd hebben. Erg onder de indruk!

De Le Rouge Crayon de Couleurs (€35,00) zijn nu verkrijgbaar bij alle erkende CHANEL verkooppunten.

6 Comments

 1. 20 March 2017 / 08:15

  Normaal houd ik niet van koraaltinten, maar Rouge Corail is echt prachtig! Perfect voor de lente en zomer 🙂

 2. 20 March 2017 / 11:04

  Oeh wauwie, wat een mooie kleurtjes zeg! Handige producten ook, leuk voor de zomer! 🙂

  xx Alex

 3. 20 March 2017 / 12:19

  Wauw wat een mooie lip producten!

 4. 20 March 2017 / 12:29

  Wat een mooie producten, ik ben hier ook gek op. Vooral cassis vind ik mooi.

 5. Kim
  20 March 2017 / 19:29

  Jaja je ruikt een tikkeltje jaloezie hier. Wat een mooie lipsticks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *