ELF highlighter en nagellak

Een tijdje terug kon je al een artikel lezen over het ELF oogschaduw palette die me ontzettend goed beviel.  Vandaag review ik weer 2 andere producten van de bekende budget lijn, namelijk een vloeibare shimmery highlighter en een gum pink roze nagellakje. Over de highlighter had ik al veel gelezen op Amerikaanse blogs en je kan nooit genoeg roze nagellak hebben. Lees verder voor een uitgebreide review en swatchfoto’s.

 

ELF Whipped Citrus highlighter

WAT ZEGT ELF? / DE VERPAKKING

Glanzende highlighter voor het gezicht. Met dit multifunctionele, compacte kleurtje, rijk aan vitamine B, C en E, krijgt u een stralende en zachte huid die niet plakkerig aanvoelt. Het kan gebruikt worden op je wangen,ogen,lippen en jukbeenderen. De highlighter komt in een simpele tube, heel handig en hygiënisch.

HOE BRENG JE HET AAN?

Zoals ELF al zegt is dit een multifunctioneel product. Als eerst kan je het mengen met je foundation zodat je een glowy resultaat krijgt. Je kan het gebruiken als highlighter voor je ogen, dan breng je het aan op je wenkbrauwbot. En tot slot kan ook een glowy/glanzende huid krijgen door de highlighter op je jubeenderen aan te brengen. De laatste optie heb ik uitgeprobeerd!

Highlighter aangebracht onder mijn wenkbrauwen.

Highlighter aangebracht op mijn wang/jukbeenderen.

 

RESULTAAT

Ik heb nog nooit eerder een vloeibare highlighter uitgeprobeerd, alleen maar in vaste poedervorm. Vandaar dat ik dit product uit heb gekozen om te testen. Als je in de tube knijpt komt er in het begin alleen maar water uit. Ik had al eerder gelezen dat dit af en toe gebeurde dus waarschijnlijk had ik geen geluk. Ondanks dat er dus in het begin water uit kwam, kan je de facial whip alsnog gebruiken. Ik bracht hem deppend aan op mijn jukbeenderen. Er ontstaat een mooie glans, die zeker niet plakkerig aanvoelt. In het licht of met een flits is de highlighter nog beter te zien en nog mooier.

E.L.F Gum Pink nagellak

WAT ZEGT ELF? / DE VERPAKKING

Deze kleurvaste formule gaat afbladderen tegen en laat uw nagels langdurig glanzen. De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en de sneldrogende formule zorgt elke keer weer voor een onberispelijke applicatie. De voedende bestanddelen geven de nagels een natuurlijke glans. Verrijkt met vitamine E voor sterkere, gezondere nagels.

De felroze nagellak  komt in een stevig potje van glas met een brede kwast. De verpakking ziet er beter uit dan op de site, zeker een pluspunt. Ook voelt het zwaar aan en zeker niet goedkoop!

RESULTAAT

Ik had dus het lakje in de kleur Gum Pink, een felroze barbie-achtige kleur. De formule is heel fijn en creamy, ook door het brede kwastjes lakt de lak heel fijn. De nagelllak dekt prima in 2 laagjes! Er zijn in totaal 49 kleuren verkrijgbaar in verschillende finishes, zoals glitter en shimmer. Kortom een hele fijn lak, waar ik zeker nog meer kleuren van wil!

De nagellak kost €2,50 en de highlighter kost €1,00 en zijn te koop op http://www.eyeslipsface.nl/.

Wat vind je van de gereviewde producten? Heb jij al ervaring met ELF?

De producten in deze review zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.

 

25 Comments

 1. 20 December 2012 / 07:30

  Mooie producten (:!

 2. 20 December 2012 / 08:29

  Oooh de highlighter is prettyyy,
  De nagellak vind ik ook heel mooi maar het is niet zo dat ik denk die moét ik hebben….
  Wel weet ik dat als ik een bestelling ga doen bij ELF dat de highlighter van mij word hahaha:)

 3. 20 December 2012 / 11:07

  De highlighter staat je zeer goed. En de nagellak jah echt helemaal barbiekleur.Had niet verwacht dat Elf nagellak zo goed dekte.

 4. 20 December 2012 / 13:13

  Wauw het kleurtje van de nagellak vind ik heel erg mooi!

 5. 20 December 2012 / 15:06

  dat lakje ziet er supermooi uit, mooie kleur!

 6. 20 December 2012 / 15:47

  Wat een prachtige producten! Ik ben fan van de kleur van de nagellak!

 7. 20 December 2012 / 20:20

  De nagellak vind ik heel mooi! Ik ben gek op roze nagellak! 🙂

  • admin
   Author
   25 December 2012 / 11:44

   Jaa ik ook 😀

 8. 20 December 2012 / 20:46

  wauw, ziet er erg mooi uit!

 9. 20 December 2012 / 21:51

  Die highlighter is pretty! en dat voor één euro!

  • admin
   Author
   25 December 2012 / 11:45

   Jaa precies, écht geen geld! 🙂

 10. 21 December 2012 / 07:32

  Dat klinkt helemaal niet verkeerd moet ik zeggen! Ik had ook zo’n highlighter, maar vond die een beetje tegenvallen. Die van jou ziet er beter uit!

 11. 21 December 2012 / 09:59

  Jeetje wat een pretty highlighter zeg! Wauw!!

 12. 22 December 2012 / 17:14

  Mooie producten! Ik heb nog geen ervaring met ELF, helaas, maar ik hoor er wel altijd hele goede dingen over!

 13. 23 December 2012 / 10:21

  Mooie producten! Die nagellak is echt heel mooi.

 14. 24 December 2012 / 12:04

  Erg mooie kleur nagellak!

 15. Natascha
  24 December 2012 / 13:29

  Heel mooi!

 16. 24 December 2012 / 17:21

  De nagellak ziet er erg mooi uit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *