Mink Lashes – Ooh La Lash

Prachtige volle mink lashes kunnen tegenwoordig echt niet ontbreken bij een “Instagram” make-up look. Ik ben zelf helemaal weg van het effect van nepwimpers, en draag ze het liefst zo vaak mogelijk. Van de webshop Everblinks heb ik een paar mink wimpers gekregen genaamd “Ooh La Lash” om uit te proberen. Het voelt totaal anders dan wat ik gewend ben, maar het effect is ook echt veel mooier!*

” The Ooh La Lash lashes have a popular crisscross design for subtle volume and length. Wear this lash style to create a natural look that is simply irresistible. – €29,99 ”

De wimpers komen in een prachtige mintgroene verpakking, waar je ze ook perfect kan bewaren nadat je ze gedragen hebt. De wimpers kun je natuurlijk hergebruiken als je er goed voor zorgt. Vooral bij mink lashes is dit veel gemakkelijker omdat de kwaliteit veel beter is en ze een stuk sterker aanvoelen. Met de juiste wimperlijm (DUO) kan je de wimpers ook makkelijk aanbrengen en blijven ze heel de avond zitten. Mijn definitieve “to go” wimpers voor een special event of voor een avondje uit!

” Give a girl the right lashes and she can conquer the world! “

De Mink Lashes zijn verkrijgbaar bij Everblinks!

7 Comments

 1. 26 October 2016 / 10:18

  Wat zijn ze prachtig! Ik kan nog steeds geen neowimpers zetten, haha 😛 Ik probeer het ook te weinig hoor, maar heb er denk ik ook geen geduld voor. Al vind ik het bij anderen altijd zo mooi staan!

 2. 26 October 2016 / 18:10

  ze zien er super pretty uit 😀

 3. 27 October 2016 / 14:25

  Wauw die zijn mooi subtiel!

 4. 27 October 2016 / 15:08

  You look absolutely gorgeous wearing Ooh La Lash, great closeup of you eye too! ❤️

 5. 1 November 2016 / 14:25

  Ze zijn echt prachtig, net zoals je foto’s. 🙂

 6. 15 November 2016 / 20:43

  Mooie wimpers!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *