Narciso Rodriguez – NARCISO Poudrée

Afgelopen jaren heb ik al reviews geschreven over de NARCISO EdP en EdT parfums en deze waren me écht heel goed bevallen. Dit komt doordat ik gek ben op poederachtige parfums en deze ook altijd mijn ‘signature’ geur worden. Ik had het zelf niet eens door, totdat ik een Narciso parfum aan mijn beste vriendin liet ruiken. Ze zei letterlijk dat ze de geur zo herkende omdat het echt naar mij rook, terwijl ik naar mijn idee de geur niet vaak opdeed! Maar nu is er een derde parfum aan de NARCISO lijn toegevoegd genaamd: Poudrée.

“Vanaf dag één hebben huidskleuren en nude tinten een belangrijke rol gespeeld in al onze collecties; de natuurlijke gloed van een vrouw is net zo goed een onderdeel van haar sensualiteit als de aantrekkingskracht van haar lichaam. NARCISO eau de parfum Poudrée is als geen enkel ander parfum een transformatieve geur te noemen.”

Topnoten: bulgaarse roos, witte jasmijn
Hartnoten: musk
Basisnoten: vetiver, zwart/wit cederhout

De naam ‘Poudrée’ zegt het al, het is een hele poederachtige, moderne en schone geur. Het verschil met de originele EdT en EdP is dat Poudrée een heel stuk zoeter ruikt, waardoor ik er nog meer fan van ben geworden aangezien ik gek ben op zoete geuren. Daarnaast blijft de geur ook oprecht heel de dag door zitten, ik blijf daardoor ook continu aan mijn pols ruiken.. heerlijk!

Verkrijgbaar in 3 formaten bij alle erkende Narciso Rodriguez parfums verkooppunten vanaf €53,84 .

8 Comments

 1. 27 June 2016 / 11:16

  gorgeous product foto’s <3

  • admin
   Author
   14 July 2016 / 14:54

   Bedankt Femke!

 2. Lisanne
  27 June 2016 / 12:03

  Gek op Narciso geuren!

  • admin
   Author
   14 July 2016 / 14:55

   Hier nog een, zijn echt een beetje mijn siganture geuren geworden 🙂

 3. 27 June 2016 / 13:49

  De flacons van de Narciso parfums vind ik echt prachtig door z’n eenvoud.

  • admin
   Author
   14 July 2016 / 14:55

   Helemaal mee eens.

 4. 27 June 2016 / 16:50

  Ziet er erg mooi uit!

  • admin
   Author
   14 July 2016 / 14:55

   Dank je Manon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *