NEW: Guerlain Lingerie de Peau Foundation + Concealer

Een tijdje terug bracht Guerlain een “Nude Fall” collectie uit, waarin ze Lingerie de Peau foundation herintroducen met een nieuwe formule én brachten ze ook een gloednieuwe concealer uit. Vorig jaar had ik al de normale versie gekocht om uit te proberen, lees de review hier. En dit jaar probeer ik de nieuwe variant uit! Ik ben sowieso erg dol op de gezichtsproducten van Guerlain (met name de bronzers!), omdat ze echt een flawless en heel natuurlijk resultaat geven.


Lingerie de Peau foundation van Guerlain brengt de droom van een perfecte foundation tot werkelijkheid. Hij is zo versmeltend en zo naturel dat hij ontsnapt aan de zintuigen. De frisse en lichte textuur sluit mooi aan bij de golvingen van het gezicht, als een tweede huid. Het resultaat is naturel en ongekunsteld en houdt de hele dag lang. Guerlain creëert de Anti-Cernes Correcteur Multi-Perfection 2-en-1 die in een verzorgende beweging kringen en huidfoutjes corrigeert, voor een natuurlijk en perfect ogende huid.”

Links draag ik helemaal niks – Recht draag ik de foundation én concealer (plus wenkbrauwpotlood)

De Multi Perfection Concealer is serieus de beste concealer die ik ooit heb geprobeerd! En dat zegt wat, want ik heb de meest populaire concealers in de beautywereld in mijn bezit zoals de MAC Pro Longwear Concealer en Maybelline Age Rewind Concealer, waar iedereen onwijs enthousiast over is. Maar deze van Guerlain wint absoluut! Ten eerste is het heel handig dat het product in een tube zit. Niet alleen is dit heel hygienisch, maar zo kan je ook de perfecte hoeveelheid doseren. Daarnaast is de dekking werkelijk perfect, terwijl het tegelijkertijd wel heel natuurlijk uitziet. Echt echt een aanrader!

De Lingerie de Peau Foundation heeft me ook verrast! Een hele fijne, vloeibare formule die je een hele mooie dekking geeft met een natuurlijk resultaat, maar die je wel kan opbouwen. Zo heb ik op de onderstaande foto 2 dunne laagjes aangebracht en het ziet er echt perfect uit. Het heeft mijn andere dagelijkse foundation meteen vervangen. Ik merk ook dat ik het fijner vindt dat die net wat matter is, want met mijn gemengde huid heb ik geen zin om gedurende dag bij te poederen!

Verkrijgbaar bij alle erkende Guerlain verkooppunten. De Lingerie de Peau Foundation (€55,00 – 30 ml) is verkrijgbaar in 18 tinten en de Multi Perfection Concealer (€35,00 – 12 ml) is verkrijgbaar in 6 tinten.

4 Comments

  1. 7 January 2017 / 18:23

    ziet er super mooi uit ;D

  2. 9 January 2017 / 17:33

    Super mooi resultaat!!

  3. 21 January 2017 / 11:44

    Ziet er heel natuurlijk uit! Mooi resultaat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *