SUMMER FASHION FAVORITE: LACE & SATIN

Binnenkort komt er een grote verandering met betrekking tot mijn website, zoals jullie misschien weten schrijf ik niet alleen graag over beauty maar ook over reizen en fashion! Vandaar dat gerelateerde artikelen aan deze categorieën steeds vaker voorbij zullen komen. Zoals je misschien aan de foto’s kan zien heb ik voor het artikel van vandaag een samenwerking met een retro lingerie webshop! #ad

Persoonlijk vind ik lingerie en ‘nightwear’ een belangrijk onderdeel in mijn kledingkast en geef ik er zo nu en dan net wat meer geld aan uit, met name wanneer het gemaakt is van kant en satijn! Zeker in de zomer vind ik het fijn om luchtige korte broekjes te dragen, die er tegelijkertijd ook leuk uit zien. Daarnaast zijn het ook hele mooie items om te fotorgraferen als achtergrond (zeker voor de flatlay lovers zoals ik)!


Ik vond het daarom erg leuk toen ik van de retro lingerie webshop Suzet.net een aantal items mocht uitzoeken! Voor het eerste setje viel mijn oog meteen op de Nylon Dreams – zwarte french knickers met polka dot stippen en heel mooi is afgewerkt met kant. Dit is echt een item wat ik zelf ook in de winkel zou kopen. Heel luchtig en comfy voor de zomer! Hierbij koos ik ook voor de Fräulein Annie – Falling in love BH, die net zoals de french knickers is afgewerkt met zwarte kant. Hoe leuk is trouwens de quote die bij het product zit?!

Met betrekking tot het tweede setje koos ik voor twee kleuren die ik normaal gesproken niet zou kiezen, namelijk wit en zalmroze! Ik draag haast altijd alleen zwart, zwart en nog meer zwart en vond het leuk om juist voor de zomer wat af te wisselen. Ook hierbij ging ik voor de Nylon Dreams – witte french knickers van satijn gecombineerd met een zalmkleurige satijnen glamour BH van het merk What Katie Did. Een compleet andere combinatie maar net zo comfortabel en mooi!

Ondanks dat Suzet.net alleen een webshop is, bieden ze wel de mogelijkheid om te komen passen, hiervoor hoef je ze alleen even te mailen! Dit is soms handig zeker wanneer het aankomt op bijvoorbeeld BH maten. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je 10% korting!

3 Comments

  1. 7 August 2017 / 11:23

    loooove alles met kant <3 zo pretty!

  2. 8 August 2017 / 16:48

    Oh, ik vind kant zoo pretty! Heel sexy maar toch ook weer alledaags. Het hoeft niet eens mega heftig en doorschijnend te zijn, een beetje kant hier en daar maakt het veel mooier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *