Summer Festival Musthaves/Shoplog

Over een maand lig ik op dit moment op het strand in de prachtige stad Split in Kroatië. Hier ga ik samen naartoe met Loes, want we gaan naar het Ultra festival! Al maanden hebben we dit van tevoren gepland, en je begrijpt uiteraard dat we absoluut niet kunnen wachten. Voor deze vakantie moest ik flink wat shoppen, en dat vond ik totaal niet erg. Het is nog niet alles, maar vandaag deel ik alvast een aantal items die ik binnen heb gekregen/gekocht heb, en die absolute festival/zomer musthaves zijn!*

THE PERFECT BIKINI – NEW YORK NOIR

S’avonds feesten en overdag naar het strand.. zo een perfecte vakantie wordt het dit jaar! Van Triangl mocht ik een bikini uitzoeken en ik koos voor uit Milly model in de kleur New York Noir. Ondanks dat Triangl prachtige kleurlijke bikini’s heeft, vond ik deze toch wat hebben. Want ja, hoe vaak kom je nou een faux leren bikini tegen?! Het was even twijfelen met de maten, maar hij zit nu absoluut perfect. Hier komt nog een compleet artikel over!

SHORTS & CROCHET TOPS

Heb je een peerfiguur met een wespentaille? Dan is het kopen van shorts een onmogelijke opgave. Vind je er eindelijk een die perfect bij je benen en billen past, dan is die weer veel te groot bij je taille, vreselijk! Ik probeerde deze van Forever21, en tot mijn grote verbazing ziet die nog goed uit. Hij is high waisted, maar niet zo hoog zodat het je navel bedekt. Met crochet tops wordt je deze zomer ook overspoeld, ondanks dat ze heel warm lijken doordat het materiaal zo dik is, valt dit eigenlijk wel mee. Ik heb hem gecombineerde met de high waisted shorts van de Forever21 en ik had mijn eerste festival outfit al klaar. Ik vind hem ook enorm leuk staan, over een bikini heen voor op het strand.

BUCKET BAGS & CLUTCH

Je wordt er mee overspoeld in de winkels: de bucket bag. Eerst vond ik ze niet zo heel interessant, maar toen begon ik ze steeds vaker te zien bij fashionbloggers en bevielen ze mij ook wel. Voor het festival was ik nog op zoek naar een perfect klein tasje, waar wel je telefoon, geld en camera in past. Toen kwam ik deze van H&M tegen en wist ik dat dat hem zou worden. Al ben ik ook nog steeds op zoek naar een opvouwbare clutch van Atelier Gs.

OFF SHOULDER TOPS

En dan alweer de laatste summer musthave: off shoulder tops. Ook weer dit item kom je in IEDERE winkel tegen: River Island, Primark, H&M, Forever21.. noem maar op! En terecht ook, want het blijft een onwijs leuk item. Die van mij komt van de primark, en is inmiddels een van mijn favoriete kledingstukken geworden. Het is eigenlijk een heel simpel shirtje, maar het off shoulder effect geeft toch wat extra!

Heb jij nog een festival op de planning staan deze zomer?

24 Comments

 1. 11 June 2015 / 07:23

  Wauw, stuk voor stuk prachtige items!

 2. 11 June 2015 / 07:40

  Leuke festival outfit..Nee, geen festivals op de planning maar wel wat leuke feestjes :-)!!

 3. 11 June 2015 / 07:47

  Hele leuke items heb je gekocht!! Ze zijn zeker festival proof 🙂

 4. 11 June 2015 / 07:55

  Wat een heerlijk vooruitzicht dat je over een maand al lekker op vakantie bent <3 Je hebt een paar mooie zomerse en festival proof items er bij! Vooral de kanten top vind ik je zo pretty staan! En de bikini is ook erg tof!

 5. 11 June 2015 / 08:24

  Wat verveeeeelend dat we nog wat extra moeten shoppen om onze outfits bij elkaar te krijgen. Echt afzien! Haha ik heb er zoveel zin in chickie! Het begint helemaal te kriebelen als ik je outfits zo zie! <3

 6. Manon
  11 June 2015 / 08:47

  Die bikini vind ik erg mooi! Die crohcets top vind ik echt heel erg gaaf bij je staan! Wat lekker trouwens dat je al bijna op vakantie gaan!

 7. 11 June 2015 / 09:31

  Ik vind de Triangl bikini’s ontzettend leuk.

 8. 11 June 2015 / 09:43

  Wauw ik vind je stijl echt heel mooi! Ik vind de triangl bikini’s echt prachtig, ook deze zwarte, maar ik hou toch iets meer van de gekleurde haha! maar wauw die crochet top, die is echt prachtig <3!! en ik hield vroeger nooit zo van off shoulder tops, maar die vind ik echt prachtig! Ik ga toch maar is kijken naar off shoulder tops. Leuk artikel!

 9. 11 June 2015 / 10:39

  Wat leuk dat je met Loes van Loestblog.nl gaat. Leuke musthaves heb je ingeslagen!

 10. 11 June 2015 / 12:14

  Oh wauw, die bikini! Ik hou zelf wel erg van de gekleurde exemplaren, maar wat ik deze tof zeg! De andere kleding is ook heel festivalproof, ik vind zelf denim shorts ook super :).

 11. 11 June 2015 / 15:53

  Wat een mooie items vind ze allemaal zo leuk! De bikini vind ik toch wel echt heel erg leuk!

 12. 11 June 2015 / 15:56

  Wauw, de bikini vind ik echt prachtig!

 13. 11 June 2015 / 19:03

  Wat een mooie items, die bikini is zooo gaaf! Volgens mij heb ik trouwen hetzelfde shirtje als op de laatste foto, hihi schattig is ‘tie he. En ondanks dat het zomer wordt, draag ik nog graag zwart hoor.. haha!

 14. 11 June 2015 / 22:21

  het topje is mijn favoriet 🙂

 15. 12 June 2015 / 04:19

  dat off shoulder shirtje is super leuk!

 16. 14 June 2015 / 00:05

  Oh wow, you really are summer/festival-ready! So casual chic!

 17. 14 June 2015 / 12:55

  Hele toffe items! En wat een heerlijk vooruitzicht dat je binnenkort gewoon lekker op vakantie gaat! Nog even aftellen en voor je het weet is het al zover :-).

 18. 19 June 2015 / 19:04

  Wat een mooie items! De bikini en off shoulder top vind ik enorm leuk en zouden ook iets voor mij zijn. Ik ben zelf niet (meer) zo’n festival ganger eerlijk gezegd. Het komt er ook gewoon niet meer van.

 19. 20 June 2015 / 20:03

  Die tas! <3

 20. 20 June 2015 / 21:12

  Alles is zo mooi en leuk! Ben gek op de bikini!

 21. 22 June 2015 / 17:51

  Die bikini is echt geweldig, ik ga 2 daagjes naar sziget in augustus! Ik heb er ontzettend veel zin in!

 22. 23 June 2015 / 18:59

  Super leuk!! Ik verzamel ook allemaal soortgelijke artikelen op mijn site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *