3 LOOKS – CHANEL EYES COLLECTION!

Laatst heb je misschien de volledige review al gelezen, waarbij ik de nieuwe producten van de CHANEL Eyes Collection 2017 heb getest! Zoals beloofd heb ik drie looks klaarstaan met de producten uit de collectie. Ik vind het altijd veel fijner om looks te zien, waarbij de producten echt gebruikt worden i.p.v alleen swatches. Op deze manier komen de kleuren veel beter over en kan je ook zien hoe het gebruikt en gecombineerd kan worden!*

Look 1 – SCINTALLES VS. TALPA

De eerste look is rustig en geschikt voor iedere dag door de neutrale tinten, maar heeft wel niet iets extra’s door de shimmer. Als basis op mijn bewegend ooglid heb ik de Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow gebruikt in de tint #804 Scintillance. Om de look wat meer schaduw te geven heb ik de Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow gebruikt in de tint #14 Talpa in mijn buitenste ooghoek.

Look 2 – POURPRE PROFOND VS. DESERT ROUGE

De tweede look is een heel stuk opvallender, maar wel erg mooi bij neutrale lippen. Hierbij heb ik de Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow in #810 Pourpre Profond gebruikt als basis en de Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow in #36 Désert Rouge heb ik er overheen aangebracht voor extra kleur. Deze look staat met name geweldig bij groene en bruine ogen!

Look 3 – NOIR SATIN VS. DESERT ROUGE

De laatste look is mijn favoriet, namelijk een zwoele smokey eye with a touch of color! Als basis heb ik Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow in #812 Noir Pétrole gebruikt en aangebracht op mijn bewegend ooglid. Met de Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow in #26 Noir Satin heb ik mijn wing uitgeblend en de rest van de oogschaduw. Vervolgens heb ik de rode tint Désert Rouge aangebracht tegen mijn onderste wimperrand, voor een extra touch. Het resultaat vind ik onwijs mooi geworden!

De CHANEL Eyes Collection 2017 is verkrijgbaar bij erkende CHANEL parfumerieën. Via deze link kan je nogmaals mijn review lezen en heb je een overzicht van de overige CHANEL producten die ik in deze look gebruikt heb!

7 Comments

 1. 11 July 2017 / 16:25

  Mooi! De tweede look is mijn favoriet 🙂

  • admin
   Author
   16 July 2017 / 10:39

   Bedankt Kelly! Jaa ook mijn favoriet 🙂

 2. 12 July 2017 / 07:27

  love de tweede donkere look <3

  • admin
   Author
   16 July 2017 / 10:39

   Bedankt Femke! <3

 3. 18 July 2017 / 12:49

  Love de twee de en de derde look! <3

 4. 23 July 2017 / 14:45

  Wauw, vooral de tweede kleur vind ik erg prachtig!

 5. 26 July 2017 / 10:08

  Prachtig! Vooral de eerste look vind ik geweldig! Heel subtiel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *