Balmain Hair Couture – Catwalk Ponytail

Vorige maand was ik samen met Loes vaak te vinden in Amsterdam, voor de nieuwste lanceringen in de beauty wereld, waar ik erg naar uit keek. Zo lanceerde Balmain Hair ook een aantal nieuwe producten waaronder de Catwalk Ponytail: het kenmerkende Balmain kapsel rechtstreeks van de Balmain modeshows! Vandaar dat ze deze ook hebben ontworpen voor backstage werk, maar ook voor de consument. Nu kan jij ook binnen enkele seconden een perfecte catwalk look namaken met deze ponytail!

Het event vond plaats op een prachtige locatie, namelijk: Mogeen, een haarsalon in Amsterdam van hairstylist Hester Wernert-Rijn. Zij is zelf endorser van Balmain Hair en was ook aanwezig bij de presentatie om de nieuwe producten te demonstreren voor de pers. Ze werkt voor grote merken in de modewereld, zoals Louis Vuitton en Viktor & Rolf en ze werkte ook backstage tijdens Paris Fashion Week.

Nu weer over naar het product: een Ready-to-Wear Catwalk Ponytail (55 cm). Dit is een clip-in ponytail van Memory Hair (kunstmatig echt haar), die heel gemakkelijk aan te brengen is. Maak eerst een normale paardenstaart van je eigen haar, en schuif vervolgens het clipje van de catwalk ponytail in je eigen paardenstaart. Op de bovenstaande foto zie je hoe Hester dit demonstreert bij het model en hoe ze het clipje in haar haar schuift.

Bij de Catalk Ponytail krijg je een extra haarlok die je rond de staart moet wikkelen zodat je de zwarte klittenband niet ziet en het heel natuurlijk oogt. Zoals je ziet is het proces vrij eenvoudig, als je het bij jezelf doet is het even wennen en uitvogelen, maar na een tijdje lukt het gelukkig vrij gemakkelijk! Het is natuurlijk ook ideaal voor haarstylisten backstage tijdens de shows, omdat je een perfecte look kan creëren binnen enkele seconden.

Dit is het resultaat bij het model: een strakke, lange paardenstaart met een pastel dip-dye effect! Ze zou zo van de Balmain catwalk kunnen komen, prachtig. Daarnaast blendt het ook onwijs mooi met haar eigen haarkleur. Er zijn in totaal 9 verschillende natuurlijke kleuren verkrijgbaar voor €59,95 en de verschillende Dip Dye pasteltinten zijn verkrijgbaar voor €69,95.

Dit wilde ik ook proberen! Ik nam plaats in de stoel en koos voor dezelfde kleurvariant als het model. Memory Hair kan je krullen/stijlen en deze haarsoort onthoudt de laatst toegepast styling techniek. Als je bijvoorbeeld het haar krult en je wast het, dan is de krul er niet uit, pas wanneer je het weer stijlt. Ik had die dag mijn haar ook gekruld, vandaar dat we met de Catwalk Pony Tail ook voor een messy look gingen. Op de foto zie je dat Hester de nieuwe Balmain Hair Fohn gebruikt! Ook dit is een gloednieuw product, die ik zelf ook nog aan het uittesten ben en waar binnenkort een review van online komt.

Dit is het resultaat geworden, zo enorm gaaf! Ik draag zelf nooit een ponytail en al helemaal niet met een pastel dip-dye effect. Het messy effect met grove krullen en veel volume vind ik ook erg gaaf en past helemaal bij mijn eigen haar. Ik kwam ook een Catwalk Ponytail tegen identiek aan mijn eigen haarkleur en ook die wil ik nu enorm graag uitproberen, ik ben fan van de trend!

De Catwalk Ponytail is verkrijgbaar bij verschillende Balmain Hair verkooppunten en online!

18 Comments

 1. 29 June 2015 / 06:12

  Wow, het resultaat vind ik er erg leuk uitzien! Top 🙂

 2. 29 June 2015 / 09:16

  Ohh ik moet gelijk terug denken aan de blikken die we kregen toen we samen met een roze staart over de dam liepen haha! Echt onwijs gaaf!

  • admin
   Author
   23 August 2015 / 23:12

   Haha zeg dat wel, voelde me echt een diva op dat moment!

 3. 29 June 2015 / 09:47

  Ziet er gaaf uit zeg!

 4. 29 June 2015 / 10:14

  Wat gaaf zeg! Dat zou ik ook wel willen proberen ^^

 5. 29 June 2015 / 11:25

  Ik vind het er super tof uitzien! Zou het zelf ook best een keer willen ;-).

 6. 29 June 2015 / 11:40

  ah heel erg tof dit!

 7. 29 June 2015 / 12:12

  Ik vind het er goed uitzien! staat je leuk

 8. 29 June 2015 / 12:40

  I love Balmain. Ik vind het mooi bij een ander maar het zou mij absoluut niet staan.

 9. 29 June 2015 / 17:00

  Heel tof, totaal niks voor mij! Laat anderen hun haren maar zo doen, dan kan ik die mooi bewonderen :-)!

 10. 29 June 2015 / 18:29

  Ziet er zeker tof uit!

 11. 1 July 2015 / 06:01

  Het resultaat is echt erg mooi!

 12. 1 July 2015 / 09:58

  Wow, echt supergaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *