Summer, Holidays & Palm trees

Eindelijk is het zo ver: zomer! Het moment waar ik ieder moment in het schooljaar naar verlang. En nee, dan heb ik het niet over deze hittegolf in Nederland, maar dan heb ik het over de zomervakantie in mijn moederland Kroatië. Bij zo een vakantie horen natuurlijk ook een aantal zomerse items, waaronder mijn nieuwe bikini, maar ook mijn zelfontworpen telefoonhoesje! Vanwege de warmte houd ik het artikel dit keer lekker kort en krachtig, geniet met name van de foto’s die ik er van gemaakt heb.*

Ik krijg vaak de vraag voor een samenwerking met een webshop om zelf hoesjes te ontwerpen voor mijn telefoon, iedere keer word ik er weer helemaal enthousiast door en spoken er allerlei ideeën door mijn hoofd wat ik als ontwerp zou kunnen kiezen. Helaas lukt het nooit, omdat mijn type telefoon (Samsung Alpha) er nooit tussen zit. Tot ik een mailtje kreeg van GoCustomized met een aanbod om een telefoonhoesje met foto te maken. Ik keek op de site en mijn telefoon zat erbij, woohoo! Je begrijpt natuurlijk dat ik niet vaak tegen kom vandaar dat ik ook meteen de kans greep om er een te maken.

Een telefoonhoesje maken is zo gemakkelijk nog niet, want wat is het moeilijk om een leuke foto te kiezen hiervoor! Ik wilde eerst voor een simpel design gaan: zwart marmer, aangezien dat zo een trend is en het ook gewoon erg gaaf uitziet. Maar toch was ik voor een persoonlijke foto van mezelf gegaan! En het is zeker niet mijn laatst gekozen foto, want ik ben zo tevreden over de service en het resultaat!

Het lijkt misschien een beetje raar om een foto van jezelf op je eigen telefoonhoesje te hebben.. Maar: er staat een palmboom op, het is genomen bij mijn favoriete strand in Crikvenica en het doet me denken aan de leuke tijd die we met mijn familie die dag hadden toen ik daar in April was. Dus waarom niet? GoCustomized stuurt je een e-mail én sms wanneer je hoesje klaar is (na 1 dag) en de volgende dag heb je het in je brievenbus binnen. Ik was er onwijs tevreden mee, en hij gaat deze zomer zeker mee in mijn clutch met mijn overige zomerse items! De prijs per hoesje is vanaf €14,95.

23 Comments

  • admin
   Author
   3 July 2015 / 15:34

   Bedankt Monique!

 1. 2 July 2015 / 08:24

  Wat tof zeg! Leuke spulletjes ook er bij!

 2. 2 July 2015 / 08:47

  Ik vind de bikini zo ontzettend mooi!

 3. 2 July 2015 / 09:03

  Ik snap het helemaal met die herinnering erbij! We gaan de komende week genoeg content schieten voor je volgende telefoonhoesje!

 4. 2 July 2015 / 09:21

  Ik vind de bikini echt mooi !

 5. 2 July 2015 / 13:59

  Ik vind de bikini heel erg gaaf! Is deze al een keer eerder langs gekomen op je blog?

  • admin
   Author
   3 July 2015 / 15:35

   Klopt, goed gezien! 🙂

 6. 2 July 2015 / 15:13

  Gave items, maar ‘k vind vooral het tasje met de pistoolafdruk cool 🙂 . Waar heb je deze gekocht?

 7. 2 July 2015 / 17:45

  Ik vind de prijs voor een customized hoesje erg meevallen, leuk is ‘ie hoor :-)!

  • admin
   Author
   3 July 2015 / 15:38

   Vind ik ook, had het veel duurder geschat!

 8. Natascha
  2 July 2015 / 19:20

  Mooi resultaat!

 9. 2 July 2015 / 20:24

  Wauw, wauw, wauw wat een leuk telefoon hoesje! Ik wist helemaal niet dat dat kon, zo’n gepersonaliseerd hoesje. Tof!

 10. 3 July 2015 / 04:07

  De hittegolf in Nederland ontsnappen, slim 🙂 Echt een stoere bikinitop, maar natuurlijk ook zeer mooi hoesje – het staat zeer stylish door het hoog contrast van de foto!

  • admin
   Author
   3 July 2015 / 15:40

   Haha jaa, wat een timing he 🙂 Leuke reactie, bedankt Jasmine!

 11. Natascha
  3 July 2015 / 10:59

  Gaaf!

 12. 3 July 2015 / 15:02

  Erg leuk hoesje! Geniet van je vakantie in Kroatië 🙂

 13. 5 July 2015 / 17:18

  Je bikini blijf ik prachtig vinden!! En je hoesje vind ik heel mooi en stylish geworden. Ik vind het juist leuk dat je er zelf op staat en dat je speciale herinneringen hebt aan de plek waar de foto is genomen, persoonlijker (en origineler) kan bijna niet. Fijne vakantie (alvast), girl!!

 14. 9 July 2015 / 21:26

  Leuk je hoesje, hele mooie foto! En je bikini, ook prachtig 🙂 wat heerlijk dat je weer naar Kroatie gaat, ik kan niet wachten tot ik er weer eens ben. Love Rovinj! X

 15. 11 July 2015 / 09:16

  Superleuk is hij, leuke foto! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *