Burberry Beauty Cat Lashes Mascara

Als er een luxe make-up merk is waar ik meer producten van wil uitproberen, dan is dat absoluut Burberry Beauty! Ik heb de afgelopen jaren verschillende Burberry Beauty producten uitgeprobeerd zoals: nagellak, oogschaduw en lipsticks en deze zijn me zo goed bevallen! Dit najaar hebben ze een nieuwe mascara gelanceerd genaamd Cat Lashes. Ik heb de mascara heel de zomer lang gedragen, en nu die eindelijk in de winkels ligt is het tijd voor een review!

“The new eye-opening volume mascara that creates a cat-eye effect. Powerful and captivating, lashes are extended, beautifully styled and fanned out. The innovative hour glass-shaped brush, made with elastomer, hugs, stretches and separates each lash to deliver incredibly fanned-out lashes, defined length and eye-opening volume from corner to corner. Verkrijgbaar voor €33,00 in 3 tinten. ”

Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van mascara’s met een plastic borsteltje, mijn voorkeur gaat toch meer naar borsteltjes met haartjes. Maar de vorm van dit borsteltje is wel even een stuk anders, zoals je op de foto’s kan zien, namelijk in de vorm van een zandloper. Hierdoor kan je in één keer snel bij alle wimpers komen.


” Resultaat: lange zwarte wimpers, zonder klontjes! “

Burberry Beauty is online verkrijgbaar bij Douglas en een aantal filialen!

2 Comments

  1. 20 September 2016 / 19:19

    Ik ben zelf ook meer fan van borsteltjes met haartjes. Ik vind het resultaat niet heel erg wauw. Je foto’s mogen er wel weer wezen!

  2. 20 September 2016 / 20:23

    ik vind het effect wel mooi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *