Marc Jacobs – Honey Parfum

Toen ik laatst op het station in Rotterdam liep kwam er een Arabische man naar me toe met zijn dochtertje en vrouw. Ik kon zijn Engels niet goed verstaan, dus ik was heel benieuwd wat die wilde zeggen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat hij mijn parfum rook terwijl ik langs liep, en dat hij hem zo lekker vond ruiken, dat hij het voor zijn vrouw wilde kopen! Ik vond het zo leuk om te horen vandaar dat ik jullie vandaag graag meer vertellen over.. Honey!

“Maak kennis met Marc´s Honey. Levendig, krachtig en spontaan.
Met zijn buitengewone talent om klassieke lijnen en patronen opnieuw uit te vinden showt Marc met Honey het streeppatroon op een vernieuwende wijze. Net als bij zijn briljante fashionmix combineert hij opvallende strepen met speelse ronde stippen voor een verrassende mix van moderniteit en elegantie. ”

Het is geen nieuwe geur van Marc Jacobs, maar dat maakt hem niet minder lekker. Wanneer ik de schattige flacon van Honey zie, word ik meteen helemaal vrolijk. Door de fel gele kleur van de flacon, valt hij ook erg op in mijn parfumstash, waardoor ik er met dit zonnige weer vaker naar grijp.

Topnoten: peer, fruitige punch, sappige mandarijn
Hartnoten: oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basisnoten: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten

Verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs parfumerieen en warenhuizen vanaf €56,00.

8 Comments

 1. 12 September 2016 / 07:34

  Wat grappig dat die man je aansprak! Dan moet hij wel heel erg lekker zijn :). De flacon is prachtig, nu nog even ruiken naar de geur in de parfumerie!

 2. 12 September 2016 / 08:31

  Wat grappig van die man! Ik was een keer op een festival waar een vrouw heel lekker rook. Ik moest gewoon weten welke parfum ze droeg en ze vond het helemaal geweldig dat ik er wat van zei. Wat zijn ja nagels ook prachtig trouwens!

 3. 12 September 2016 / 08:49

  deze is zooo lekker ;D

 4. 12 September 2016 / 11:11

  Dit is zo’n lekkere geur!

 5. 12 September 2016 / 18:40

  De geuren van Marc Jacobs zijn voor mij veel te zoet en bloemig, waar ik zo van baal! De flacons zijn namelijk prachtig! ♥

 6. 12 September 2016 / 18:45

  Ohw, deze parfum is heerlijk want een vriendin van me heeft hem ook! En nu wil ik hem ook hebben, haha

 7. 12 September 2016 / 18:46

  Lijkt mij een heerlijke parfum, het flacon ziet er zo mooi en leuk uit!

 8. 23 September 2016 / 14:36

  Ik hou van de geuren van Marc Jacobs! Ik ben heel benieuwd hoe deze in het echt ruikt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *