CHANEL: Chance – Eau Vive

Van alle CHANEL geuren vind ik de Chance – Eau Vive parfumlijn het meest lekker en past de geur ook heel erg bij mij. Ik was enorm enthousiast geworden toen ik twee nieuwe producten toegestuurd kreeg uit precies deze lijn om uit te proberen. Zo krijgt de Eau Vive parfumlijn een hair mist in het assortiment. Ik had al een hair mist van de originele CHANEL Chance parfum, dus ik was onwijs benieuwd naar deze variant! Daarnaast is er ook limited edition 35ml flacon van de geur uitgekomen.

CHANEL – CHANCE EAU VIVE – Eau de Toilette – 35ml – €61,00

Eau Vive is een heerlijke, bloemige en houtachtige parfum. Zo bestaan de geurnoten onder andere uit grapefruit, jasmijn en ceder. Hij is wel minder fruitig dan bijvoorbeeld de originele Chance, wat de geur ook een stuk frisser maakt. Absoluut draagbaar voor iedere dag, maar ook in de avond!

CHANEL – CHANCE EAU VIVE – Hair Mist – 35ml – €42,00

Mijn review van de originele CHANEL Chance – Hair Mist kan je hier lezen. Ik ben over het algemeen heel erg te spreken over haarparfum en heb dan ook enkele flacons in mijn collectie zitten. Het is echt een luxe product voor wanneer je nog een stap extra wilt toevoegen aan je beautyritueel voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Met name als je hem combineert met de Eau de Toilette!

Verkrijgbaar in CHANEL erkende parfumerieen en in de online boutique op www.chanel.com

5 Comments

 1. 22 August 2016 / 06:56

  Dit is inderdaad een hele fijne geur en hier ook groot favoriet. Er staat al weer een flesje op mijn verjaardagslijstje;)

 2. 22 August 2016 / 11:01

  deze is zo lekker! love je foto’s btw 😉

 3. 29 August 2016 / 22:16

  Toevallig liep ik laatst op deze parfum af in de bijenkorf! De geur is heerlijk <3

 4. 6 September 2016 / 20:22

  love Chanel (maar dat weet je) <3 ik probeer het momenteel bij Dior te houden, heb bijna alles van de J'adore collectie lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *