CHANEL : Coco Codes Spring / Summer 2017 Collection

Ondanks dat het misschien nog geen lente is, komen de nieuwe spring/summer collecties er wel aan! En gelukkig maar, want ik ben echt toe aan wat anders dan de winter. Sinds ik terug ben gekomen uit Madrid kan ik nog steeds niet wennen aan het Nederlandse grauwe en grijze weer. CHANEL maakt het gelukkig een stuk aangenamer met hun mooie nieuwe collectie. Zo heb ik een nieuwe favoriete matte lipstick gevonden én ben ik weer aan de slag gegaan met het maken van ooglooks!

Les 4 Ombres – Codes Subtils – €53,00 | Stylo Yeux Waterproof – Mat Taupe – €26,00

We beginnen de review van de collectie met twee producten voor de ogen: Codes Subtils palette en Stylo Yeux Waterproof oogpotlood. Het palette bestaat uit 4 kleuren: poederig perzikroze, taupe, grijs met warme ondertoon en een middenbruin die richting brons gaat. Ik heb de perzikroze en de middenbruine kleuren op mijn ooglid aangebracht en het oogpotlood bracht ik aan tegen mijn onderste wimperrand. Ik ben zeer te spreken over de pigmentatie van beide producten en de oogschaduwtinten sluiten mooi bij elkaar aan!

CHANEL – Joues Contraste – Élégance – €43,00

Wanneer het aankomt op blush ben ik heel sceptisch. Ik heb namelijk maar 2 blushes in mijn hele make-up collectie zitten (MAC – Bad Girl Riri en CHANEL Les Beiges Blush Stick) omdat ik veel kleuren niet bij mijn huidskleur vind passen of de textuur van het product gewoon niet fijn vindt. Ik was daarom heel benieuwd wat de blush in de tint Élégance (roze-beige met goud) voor mij zou doen. En ik moet eerlijk zeggen, ik ben er heel enthousiast over. De blush heeft een mooie beige kleur met een roze ondertoon én het geeft je een subtiele gloed door de lichte shimmers die erin zitten. De textuur is wel wat poederiger, dus altijd even je kwast afkloppen voordat je het aanbrengt! Maar daarnaast is het echt een perfecte every day blush.

CHANEL – Rouge Allure Velvet – Libre – €36,00

Het eerste product ooit dat ik van CHANEL kocht was een Rouge Allure Velvet lipstick, omdat ik de formule er zó mooi uit vond zien. De finish zit net tussen satin en matte in, en daarnaast voelt het ook heel fijn aan op je lippen. Ik was daarom zo enthousiast toen ik ook een Rouge Allure Velvet van deze collectie ontving. De tint Libre lijkt wel voor mij gemaakt: een licht rozenhoutachtige, intense beigekleur. Perfecte match met de blush!

Nu verkrijgbaar in de E-Boutique op www.chanel.com en in CHANEL erkende parfumerieën.

6 Comments

 1. 27 February 2017 / 11:34

  Wat een mooie producten! Ik heb jouw ooglooks echt wel gemist! Goed om te horen dat er meer aankomen. En zo te zien is je camera ook weer gemaakt want je foto’s zijn prachtig!
  Wat de producten betreft ben ik het meest onder de indruk van het palette. Dit zijn helemaal mijn kleuren!

 2. 27 February 2017 / 11:51

  Waauw, prachtige luxe producten zeg! Hele mooie naturel tinten.

 3. 6 March 2017 / 16:50

  Mooie producten! En mooie foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *