CHANEL: In The Summerlight Make-up Summer Collection 2016

Het kleurenpalette voor de zomercollectie van CHANEL is dit jaar heel ongewoon! Zo zijn er natuurlijk de zomerse koraaltinten voor de lippen, maar ook onverwachte groene en bruine tinten voor de nagels en ogen. Iets wat ik niet zo snel zou verwachten, maar alsnog wel voor een hele mooie look zou kunnen zorgen!*

CHANEL – Le Vernis – 534 Espadrilles – €25

Dit is het eerste lakje dat ik heb geprobeerd van CHANEL met de nieuwe formule die ze sinds kort hebben uitgebracht! Aan de verpakking zelf is niet veel veranderd, behalve dat het net wat minimalistischer eruit ziet doordat ze op de voorkant minder tekst gebruiken. Ik moet echt toevoegen dat ik héél enthousiast ben over de nieuwe formule. De felle oranje kleur Espadrilles dekte met maar 1(!) laagje echt perfect. Nu ben ik ook nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren, zoals de zachtroze en nude tinten.

CHANEL – Lèvres Scintillantes – Gloss Aqua – 447 Dzhari – €30

De nieuwe tinten van de lipglossen hebben ook een nieuwe, lichtere en vloeibare “aqua-textuur” gekregen. Dit merk ik ook wanneer ik de diepe, paarse tint Dzhari aanbreng op mijn lippen vergeleken met mijn andere Lèvres Scintillantes. De gloss plakte sowieso al niet heel erg, maar nu voelt die nog lichter aan! Dit maakt de nieuwe tinten heel draagbaar voor de zomer.

CHANEL – Le Volume de Chanel Waterproof – Mirage – €33

Le Volume de Chanel is absoluut in mijn top 3 van favoriete mascara’s en volgens mij ben ik niet de enige die hier zo een fan van is. Dit keer komt CHANEL met een waterproof koperen, bruine mascara die je los kan dragen of als een topcoat over een zwarte mascara heen. Normaal gesproken ben ik fan van “hoe zwarter de mascara, hoe beter”, dus ik was heel benieuwd hoe een bruine mascara mij zou bevallen.

CHANEL – Stylo Yeux Waterproof – Sable – €26

Nog nooit eerder had ik een Stylo Yeux uitgeprobeerd van CHANEL, maar in de zomer ben ik altijd wel fan van een gekleurd lijntje onder mijn ogen. Sable wordt beschreven als “rosy coral” met hele kleine shimmers. Aan het eind van het artikel vind je een foto waar ik het oogpotlood heb aangebracht!

Op de bovenstaande foto draag ik alleen de Le Volume de Chanel – Mirage Mascara op mijn wimpers en de Stylo Yeux Waterproof – Sable heb ik aangebracht tegen mijn onderste wimperrand aan. Samen geeft het een heel mooi resultaat en doordat beide producten waterproof zijn, betekent het ook dat de look swimproof is!

Verkrijgbaar bij erkende CHANEL parfumerieen vanaf 30 mei 2016 en op chanel.com!

10 Comments

 1. 30 May 2016 / 07:32

  Wat een mooie look heb je gemaakt. Ik ben vooral erg benieuwd naar het lakje!

  • admin
   Author
   1 June 2016 / 09:48

   Echt top kwaliteit, heel blij mee!

 2. 30 May 2016 / 08:51

  Prachtige producten! Zo jaloers op je nagels <3

 3. 30 May 2016 / 11:17

  love je product foto’s 😀

 4. 30 May 2016 / 15:00

  Wauw, ziet er heel goed uit! Ben benieuwd naar de producten.

  • admin
   Author
   1 June 2016 / 09:49

   Bedankt Nienke!

 5. 30 May 2016 / 15:23

  Ik vind die lak heel erg mooi !

 6. 30 May 2016 / 20:22

  Wauw wat een mooie look, het lakje vind ik ook heel erg mooi!
  X

 7. 31 May 2016 / 14:06

  Wat heb je een mooie producten aangeschaft!

  • admin
   Author
   1 June 2016 / 09:50

   Bedankt Eva! De producten zijn wel naar mij opgestuurd en heb ik niet aangeschaft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *