Chloé – Roses de Chloé parfum

De laatste maanden heb ik veel kennis gemaakt met verschillende Chloé geuren. Zo stond ik afgelopen vrijdag ook bij het Chloé Merry Go Roung event in de Douglas in Den Haag! Love Chloé is mijn favoriete geur, maar Roses de Chloé komt ook erg in de buurt. Deze geur is alweer een paar jaar geleden gelanceerd en zit in het vaste assortiment. De schattige flacons met het lieve strikje zullen je vast bekend voorkomen, en vandaag vertel ik je daar meer over!

“roses de chloé is een uitnodiging tot tederheid. de roos straalt een ongelofelijke frisheid uit. een gevoel, in gang gezet door bergamot, dat geleidelijk aan vergezeld wordt door een hart van damascena roos essence, met een magnolia noot voor een moderne touch. vervolgens, op de huid, een spoor van witte muskus en amber, dé signatuur van het huis chloé.”

Topnoten: Bergamot, Limoen
Hartnoten: Damascena Roos, Magnolia
Basisnoten: Witte muskus, Amber

Roses de Chloé is zoals de naam al zegt een lichte, romantische, rozengeur. De flacon is identiek aan de signature Chloé geur alleen is deze dit keer omhuld met een roze lintje. De parfum blijft door de witte muskus en amber zeker aanwezig op je huid, alleen omdat het een eau de toilette is, raad ik het wel aan om de parfum tussendoor nog even een keer opnieuw op te doen!

Chloé – Roses de Chloé heeft een adviesverkoopprijs van €72,17 voor 50ml en is te koop bij de geautoriseerde chloé parfumes parfumerieën en warenhuizen!

16 Comments

 1. 16 November 2015 / 06:25

  Ik vind dit flacon zo ontzettend mooi.. Ik ben ook erg benieuwd naar de geur, ik denk dat die helemaal in mijn straatje is.

 2. 16 November 2015 / 08:09

  Dit is ook één van mijn favoriete geuren! Ik draag nu Love by Chloe, ook heel erg lekker!

 3. 16 November 2015 / 08:56

  Een favo geur van mij! Kan er geen genoeg van krijgen hihi

 4. 16 November 2015 / 09:06

  Ah wat een PRACHTIGE foto’s weer meis! En Chloe is ook gewoon een heerlijke geur <3

 5. 16 November 2015 / 14:41

  Oh ben benieuwd hoe deze ruikt. Ik vind Chloe meestal wel lekker geurtjes hebben!

 6. 16 November 2015 / 15:03

  Ik vind Love Chloé heel erg lekker. Deze geur heb ik nog nooit geroken! Maar hij ziet er wel heel schattig uit!

 7. 16 November 2015 / 15:09

  Hele mooie flacon, ben zo benieuwd naar deze geur !

 8. 16 November 2015 / 20:14

  Deze flacons van Chloe zijn altijd zo prachtig en klassiek vormgegeven. Ik zal de Douglas binnenkort eens binnenwandelen om aan deze heerlijk klinkende geur te snuffelen.

 9. 16 November 2015 / 21:47

  Oh ik krijg nooit genoeg van jouw prachtige foto’s. Chloe is echt mijn favoriete geur ever, ik ben erg benieuwd naar deze variant! Jammer dat het een eau de toilette is alleen, ik hou echt van parfums.. X

 10. 20 November 2015 / 12:55

  Hmm lijkt me heerlijK! Ik ben dol op Chloé geuren!

 11. 21 November 2015 / 15:06

  Ik vind Chloé geuren erg lekker, maar net ietsjes te licht voor mezelf. Ik vind de flacons altijd zo schattig!

 12. 23 November 2015 / 17:13

  Oeh! Ik ben hier ook benieuwd naar. Ik vind de potjes van Chloé inderdaad altijd zo mooi! Ik zit nu nog aan m’n favoriete geur van Chanel, maar denk dat mijn volgende geur 1 van Chloé gaat worden. Prachtige foto’s overigens!

 13. 28 November 2015 / 21:26

  Wat een prachtige flacon!

 14. 30 November 2015 / 12:26

  Hij is zó lekker! Ik houd niet van rozengeur maar Chloé Roses is gewoon perfect, ook door de warme geurnoten erbij!

 15. 3 December 2015 / 11:42

  Alleen het flaconnetje al is prachtig! Prachtige foto’s 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *