Colour Mania Blauwe DipDye

Sinds de gekleurde dip dyes weer terug zijn gekomen wilde ik het ook! Wel in een zachte roze kleur, alleen had ik de moed niet bij elkaar geraapt om het te doen. Je had wel van die tijdelijke dip dyes zoals hair chalk, alleen op mijn donkerbruine haren was dat helaas niet zichtbaar of het gaf af aan mijn kleding. Daarom was ik bang dat je de Colour Mania hair shadow ook niet zou zien, maar dat is gelukkig niet waar! Toen ik de laatste JohnBeerens.com box kreeg was dit potje het eerste wat ik had getest! En ik verklap alvast dat ik er héél blij ben met het resultaat.

” Met Colour Mania Hair Shadow Blue Mayhem creëert u binnen mum van tijd een professionele ‘dip dye’ look, gekleurde lokken of compleet gekleurd haar zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De Colour Mania Hair haarkrijt is veilig en absoluut niet schadelijk voor uw haar. et haar behoud de aangebrachte fel blauwe kleur tot dat het haar met shampoo gewassen wordt, u kunt dus volop blijven experimenteren met Colour Mania! ”

  

 Je moet de Colour Mania hair shadow over een plukje haar wrijven, ik gebruik altijd mijn hand als een ” harde ” achtergrond zodat de kleur beter uitpakt. Op de foto hierboven zie je een andere methode Vervolgens gebruik je een stijltang, glansspray of haarspray om de kleur te verzegelen en het er net wat beter uit te laten zien. Je handen worden er wel helemaal vies van, maar dit kan je prima afwassen met zeep. De haarkleur zelf is uitwasbaar met shampoo.

 DEMONSTRATIE VIDEO

 Ik heb er een hele korte demonstratie video mee gemaakt zodat je kan zien hoe het ongeveer werkt en hoe het resultaat er in’ real life ‘ uit ziet. Het is even wennen en uitproberen hoe je de haar poeder het beste kan aanbrengen.

Links zonder Colour Mania, rechts met. 

Ik had niet verwacht dat de kleur zo goed op mijn haar te zien zou zijn! Blue Mayhem is een wat donkere blauwe kleur, maar op mijn haar lijkt het net turquoise blauw, vind ik zelf nog net wat mooier. Je kan er dus hele plukken mee kleuren of alleen de puntjes zoals ik gedaan heb. Hoe vaker je over een haarstuk heen gaat, hoe meer intense de kleur wordt. Zoals je in het filmpje ziet wordt mijn haar wel wat droger nadat ik de poeder aangebracht heb, een tip hiervoor is glansspray. Hierdoor lijkt het effect ook niet zo poederig en geeft het een mooie glans. Deze eindstap was ik vergeten te vermelden in het filmpje! Ondanks dat mijn handen na gebruik onder de blauwe kleur zitten geeft de kleur in mijn haar niet af aan mijn kleding, maar toch raad ik het voor de zekerheid aan om geen lichte kleding te dragen wanneer je dit in hebt. Voor de rest ben ik er super tevreden mee! Er zijn 10 verschillende kleurvarianten beschikbaar.

Colour Mania is te bestellen in de Beautywebshop van JohnBeerens , de prijs van een potje bedraagt €8,40.

20 Comments

 1. 21 July 2013 / 10:42

  Ik vind dit echt zulk leuk spul!
  Wat zie je de kleur idd goed! Leuk dat filmpje erbij 😀

 2. 21 July 2013 / 10:51

  Ik vind het niet zo mooi, je ziet dat het ‘nep’ is, jammer!

 3. 21 July 2013 / 10:58

  het is niet zo mijn ding!

 4. 21 July 2013 / 17:00

  ik heb een paarse van een ander merk =D ik vind het wel een leuk resultaat, en mooi met je krullen zo <3

 5. 21 July 2013 / 19:33

  Hey it works! Leuke tijdelijke kleur. 😀

 6. 21 July 2013 / 22:54

  Ik ben nog steeds niet zo’n fan van deze trend helaas.

 7. 21 July 2013 / 23:06

  Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken, maar wel leuk bedacht!

 8. 25 July 2013 / 17:26

  Ziet er mooi uit, ook een erg mooie kleur!

 9. 25 July 2013 / 20:49

  super leuk! ziet er goed uit:)

 10. 9 August 2013 / 23:45

  Ik wist niet eens dat dat bestond! Wat leuk, dat wil ik definitely ook een keer gaan doen!

 11. 23 August 2013 / 16:50

  Wow vol pakketje! ik ben het meeste benieuwd naar de mask in de gekleurde verpakking en de color mania harshadow!

 12. 28 August 2013 / 21:07

  Zelf heb ik de groene kleur, ik vind het wel leuk voor af en toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *