Marc Inbane Crackling Sun Mousse

Mijn favoriete zelf bruin merk ; Marc Inbane heeft weer een nieuw product gelanceerd. Dit keer een zon beschermings mousse die knettert als het contact komt met je huid en je huid verkoelt! Super uniek, want dit ben ik nog nooit eerder op de beauty markt tegen gekomen. Ik heb het ook heel kort vastgelegd op film, zodat je kan horen hoe het knettert en het product ongeveer werkt! Ik ben fan!

Press Sample

[disclaim]” Creme, lotion, spray, olie… zon beschermings producten zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Maar Marc Inbane heeft iets nieuws ontwikkeld, namelijk een crackling mousse! De naam zegt het al. De mousse heeft een uniek knetterend effect. Deze technologie zorgt voor micro explosies ( die daadwerkelijk knetteren ) en die op hun beurt weer zorgen voor een verfrissend en verkoelend gevoel. Dankzij de verfijnde structuur van de mousse, voelt deze luchtig, zacht en totaal niet plakkerig aan. ”[/disclaim]

De mousse heeft een hele gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Je schudt de fles en je brengt de mousse aan op je huid. Je kan het ook in je hand palmen uitbrengen en in draaiende bewegingen het op je huid smeren.Vervolgens merk je het knetterende effect al, en verkoelt het je huid enorm. De kleur is transparant wit en zodra je het uitsmeert wordt het meteen doorzichtig en merk je er niks van. Het trekt echt super snel in en voelt niet vet of plakkerig aan, zeker een pluspunt. De subtiele geur ruikt ook heel luxe, totaal niet naar zon beschermings producten, veel lekkerder zelfs! De verpakking bevat een inhoud van 150 ml. €19,95

 De werking van de mousse vind ik helemaal geweldig. Er zijn 2 verschillende varianten verkrijgbaar ; met spf 10 en spf 20. Dit is de lage versie van zon beschermings producten, dus aan te raden als je al wat bruiner bent geworden en niet als je voor het eerst gaat zonnen. Of als je geen gevoelige huid hebt en haast nooit verbrand. Ook vind ik het heel fijn als een soort after sun doordat het je huid heel erg verkoelt. Heel multi functioneel dus! De textuur vind ik vooral fijn omdat het heel licht is, geen dikke zonnebrand creme die een witte waas achterlaat, maar gewoon iets heel luchtigs. Het beschermt zowel tegen UVA en UVB stralen.

VIDEO

Ook is het handig om de tanning spray te combineren met de sun mousse. Je bruint eerst je benen met de tanning spray, wacht een uurtje totdat het goed is opgedroogd en brengt vervolgens de sun mousse aan! Je benen worden na 4 uur ongeveer bruiner én ze worden beschermd tegen de zon als je bijvoorbeeld buiten aan het zonnen bent, door de stad loopt of een drankje doet bij een terrasje.

De Marc Inbane Crackling Sun Mousse is onder andere verkrijgbaar op hun website http://www.marcinbane.nl , maar ook in de Beautywebshop van JohnBeerens.com !

12 Comments

 1. 3 August 2013 / 14:55

  Dat ziet er gewoon veel te leuk uit. Dan wil je je wel insmeren! Lol!

 2. 3 August 2013 / 22:46

  looks good! dat geluid is echt grappig 😛 ik hou wel van zulke dingen

 3. 4 August 2013 / 19:34

  wat een gaaf effect! erg leuk en het lijkt mij heerlijk om te smeren als het warm is buiten

 4. 9 August 2013 / 02:05

  het knetter effect alleen is al zo geweldig dat ik dit product ook wil hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *