KISS NAIL WRAP STICKERS REVIEW

Al een tijdje geleden konden jullie een review van mij lezen over de nagelstickers die ik heel goedkoop op eBay kocht( zie link ). Normaal gesproken ben ik best sceptisch over de wat duurdere nagelstickers, je kan het tenslotte maar 1 keer gebruiken. Dit product heeft zeker het tegendeel bewezen, ik ben fan! Lees verder voor een review over deze nieuwe stickers.

 

WAT ZEGT KISS ?

Dankzij de superieure hechting blijft de Nail Wrap ruim 10 dagen zitten! Het bijzondere van de Nail Wrap is dat u elke nagel een andere print kunt geven. Het is de nieuwe manier van nail-art: Het zijn namelijk speciale nagelstickers die u kunt knippen/snijden in elke vorm die u maar wilt.
Er zijn diverse designs verkrijgbaar met en zonder steentjes zodat uw nagels echte blikvangers worden. In een setje zitten 18 Nail Wraps in 9 maten. De Nail Wraps zijn makkelijk aan te brengen en super snel te verwijderen.
Wilt u langer plezier hebben van uw geweldige Nail Wrap, breng dan een laagje Top Coat aan over de Nail Wrap.

WERKING/GEBRUIK

 • Reinig je nagels
 • Kies de juiste maat voor je nagels
 • Breng de kleefstrip aan, gladstrijken van het midden naar buiten toe
 • Vouw de strips over de rand en vijl de rand af.

Ik bracht de strips binnen 5 minuten op mijn nagels. Zorg er wel voor dat je de stickers goed gladstrijkt van het midden naar buiten, zodat er geen bubbels onder komen. Gebeurt dit wel? Dan blijven de strips niet kleven en liggen ze er al snel af. Zonde natuurlijk, dus let daarbij goed op!

DE VERPAKKING

De stickers komen in een simpele doorzichtige verpakking. Wat heel handig is, is dat Kiss er een nagelvijl heeft bijgedaan. Deze nagelvijl heeft 2 verschillende kanten. De blauwe zijde is voor de juwelenstrips en de roze zijde voor de fashionstrips.

RESULTAAT

Ik heb de kleur Cocktail getest. Echt werkelijk de mooiste nagelstickers die ik ooit gezien heb! Het heeft een beetje een 3D-effect doordat er rhinestones/jewels op zijn geplakt. Deze zitten er trouwens echt goed op, en komen zeker niet makkelijk af. Ik heb ze opgedaan tijdens mijn vakantie op het strand, en doordat ik elke dag ging zwemmen dacht ik dat het niet lang zou duren voordat ze los raakten. 15 dagen later zitten ze er nogsteeds op. Echt niet te geloven. Ondanks dat ik zo vaak in contact kwam met water, zitten ze er nog op!

DAG 1 : donderdag 4 augustus

Dag 15 : zondag 19 augustus

Zoals je op de foto ziet, zijn er enkele nagels wel een klein beetje gechipt, maar dit valt niet echt op. Zelfs als ze gechipt zijn laten de stickers nog niet los! Je kan er zelfs een top coat overheen lakkenIk kreeg er veel complimenten over en de vraag waar ik mijn nagels had laten doen? In het land waar ik op vakantie ben geweest zijn ze nog helemaal niet bekend met de nagelsticker trend, dus toen ik erover vertelden werd iedereen enthousiast! Deze nail wraps zijn toch echt wel anders dan de budget versies. Hoe haal je het er weer af? Je trekt het langzaam van je nagels af, en hierbij merk ik hoe vastgeplakt ze echt zitten. Op woensdag 22 augustus heb ik ze eraf gehaald, niet omdat het niet meer mooi was, maar omdat ik er na 18 dagen toch wel genoeg van kreeg.

De vraag of de Kiss Nail Wraps hun beloftes nakomen, hoef ik natuurlijk niet te beantwoorden. Ze komen meer dan hun beloftes na! Tot nu toe zijn dit de beste nagel stickers die ik geprobeerd heb! Het is misschien een tikje prijzig, maar voor een speciale gelegenheid is het natuurlijk wel heel leuk.

Dit product kan je kopen in de webshops/winkels Allesvoorjenagels en Douglas. De prijs van deze nail wraps bedraagt €9.99.

Dit product is door een bedrijf/merk opgestuurd.

 

37 Comments

 1. 1 November 2012 / 15:23

  Wauw supermooi! Blijft ook lekker lang zitten zo te horen 🙂 Bedankt voor je reactie op mijn blogpost trouwens!
  xx

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:49

   Geen dank! 🙂

 2. 1 November 2012 / 15:23

  Ziet er erg goed uit, en wauw 18 dagen?! Ik word iets meestal al zat na 3 dagen ;P

 3. 1 November 2012 / 15:24

  Wauw, deze stickers zijn echt super mooi! Ik ben er nu heel benieuwd naar geworden en eigenlijk is 9,99 best veel voor zo iets, maar als het echt zo goed werkt als je zegt, dan is het het geld absoluut waard!

  Liefs.

 4. 1 November 2012 / 15:26

  Wauw, wat blijven deze nagelstickers lang mooi! Toch ook maar eens gaan proberen omdat ik sinds kort helemaal fan ben van nagelstickers..

 5. 1 November 2012 / 15:27

  Wat een gaaf printje joh. En het blijft verassend lang zitten 🙂

 6. 1 November 2012 / 15:29

  Heel erg leuk!

 7. 1 November 2012 / 15:30

  Ze zien er mooi uit! Ik zie ook nauwelijks bobbels enz. dat vind ik altijd zo jammer aan nail stickers.

 8. 1 November 2012 / 15:31

  wooo, dat zijn echt toppertjes! Voor dat ze zo goed zijn vind ik de prijs wel mee vallen, leuk artikel!

 9. 1 November 2012 / 15:32

  Mooi kleurtje zeg!!

  Liefs

 10. 1 November 2012 / 15:33

  wauw, ziet er echt heel leuk uit!
  en ook fijn dat het zo lang blijft zitten

 11. 1 November 2012 / 15:35

  Jeetje wat een goede kwaliteit. Ik ben van de week naar lang twijfelen toch overstag gegaan en heb de silvie nails gekocht. Ik ben echt reuze benieuwd of het inderdaad wat is.

 12. 1 November 2012 / 15:36

  Nouja, zo slecht vind ik ze nog niet eens joh! Mooi dat ze zo lang blijven zitten, maar zien er wel verdomd goed uit!

 13. 1 November 2012 / 15:37

  Ik sta versteld hoe goed ze er na 15 dagen uitzien!!!! Jij bent vast heel rustig met je handen…niet?

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:49

   Ja klopt! Haha, het is nu vakantie dus ik doe niet echt veel in het huishouden etc. Maar ik heb er wel 7 dagen elke dag mee gezwommen in de zee( denk aan zeezout) dus ze blijven echt vast aan je nagel zitten!

 14. 1 November 2012 / 15:38

  Ziet er niet slecht uit! Zeker het proberen waard..

 15. Natascha
  1 November 2012 / 15:38

  Mooi zeg, die moet ik hebben.. 😀

 16. 1 November 2012 / 15:38

  Wat leuk!
  Het ziet er erg leuk en mooi uit
  xx

 17. 1 November 2012 / 15:39

  Ziet er super mooi uit!

 18. 1 November 2012 / 15:40

  Zien er erg goed uit!
  De meeste nailstickers zijn echt waardeloos, maar deze lijken me best fijn 🙂

 19. 1 November 2012 / 15:40

  Dit klinkt wel goed zeg! Die zitten ietsje langer dan die van ebay 😉 #sarcasme. Maar toch trekt het me niet zo heel erg. Ik maak liever zelf nail art 🙂

 20. 1 November 2012 / 15:42

  Ohh nice! Ik vind ze superleuk!

 21. 1 November 2012 / 15:43

  Prachtige stickers, ik vind ze echt wauw !

 22. Marijke
  1 November 2012 / 15:44

  Heb deze vandaag in de kruidvat gekocht, nadat ik dit artikel gelezen heb. Ben benieuwd =D

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:49

   Wow wat leuk! Laat me weten hoe de stickers je bevallen !

 23. 1 November 2012 / 15:46

  Wow, die blijven lang zitten zeg. Had ik niet verwacht! Ideaal 😀

 24. 1 November 2012 / 15:46

  ziet er goed uit zeg! mooie nagels heb je trouwens!

 25. 1 November 2012 / 15:47

  Wauw, hoe gaaf dat ze zo lang blijven zitten en mooi blijven 😀 top!

 26. 1 November 2012 / 15:47

  Mooi :O !

  xxx

 27. 1 November 2012 / 19:16

  Deze zijn echt heel mooi!

 28. 1 November 2012 / 21:02

  wow wat goed dat ze zo lang blijven zitten! Ze zijn ook nog super mooi ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *