In bad met Lush The Comforter

Hier in Nederland heb ik helaas geen bad, maar wel in mijn vakantiehuis. Elk jaar als ik op vakantie ga, koop ik altijd een aantal Lush badproducten, om toch heerlijk te kunnen genieten. In de Lush winkel zelf, was het heel moeilijk om een keuze te maken. Toen ik de verkoopster vertelde dat ik een fan was van zoete geuren en fel roze kleuren, was mijn keuze al snel gemaakt. Ik ging voor een bubble bar slice genaamd : The Comforter. Een perfecte combinatie van al mijn eisen. Yeey :)

WAT ZEGT LUSH ?

Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediënten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing.
Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig!

DE VERPAKKING

De bubble bar komt los in een zwart zakje. Hierdoor moet je goed oppassen of hij onderweg niet ergens breekt. Het is niet zo heel handig, maar gelukkig is hij niet beschadigd!

WERKING

Hoe werkt een bubble slice bar? Je verkruimelt een stuk van deze bar onder een lopende kraan. Het beste is om niet een hele bar in 1 keer te verkruimelen, maar om er meerdere keren mee te doen. Elke keer een klein stukje gebruiken, is dus meer dan genoeg!

RESULTAAT

Als eerst besloot ik de bubble slice bar in 4 stukken te snijden, ” dat moet genoeg zijn ” dacht ik. Nu kan ik je vertellen dat zelfs een 1/4e stukje te groot is!  Dat wordt dus snijden in 8 stukjes. Dit was veel beter en zo bespaar je natuurlijk ook geld! Ik hield een deel van de bar onder de stromende kraan en de bubbels kwamen al meteen!

Paar minuten later..

Een bad vol met schuim! Je rook echt een heerlijke zoete geur, die helemaal niet in de buurt kwam van chemische namaak geuren. Het schuim was anders dan bij gewone bad/schuimproducten, het leek veel zachter en mooier te zijn.

Close-up! Maar dat is niet alles, zoals jullie al zagen op de foto’s is The Comforter een felroze slice bar. Het roze gedeelte zat verstopt onder het schuim! Het was moeilijk om al die bubbels weg te krijgen en het roze water op de foto te krijgen, maar het is me gelukt :)

Al met al kunnen jullie zien dat ik er heerlijk van genoten heb! Als je van zoete geuren en felle kleuren houdt, is dit zeker een aanrader. Toen ik het product kocht vond ik het wel een tikje prijzig, maar nu ik me bedenk dat ik 8 van zulke heerlijke baden ermee kan hebben, is The Comforter zeker zijn geld waard! 10 minuten nadat ik uit het bad was gestapt, voelde mijn huid zo zacht en gezond aan! En dan bedoel ik niet zacht van a lá bodylotion zacht, maar nee juist natuurlijk zacht. De bubble bar liet bij mij geen geur achter op mijn huid, wat voor sommige wel een pluspunt kan zijn.

Hier ben ik dus ontzettend tevreden over en ik zou het zo opnieuw kopen voor mijn volgende vakantie!

De prijs bedraagt €6,95 en is te koop bij de Lush!

Wat is jullie favoriete bad product?

29 Comments

 1. 1 November 2012 / 14:59

  Heerlijk!

 2. 1 November 2012 / 14:59

  Lijkt me een lekker product. Ik ben fan van de gezichtsmaskers van Lush. Xx

 3. 1 November 2012 / 15:01

  Jammer dat ik geen bad heb, maar dit ziet er wel heerlijk uit zeg!

 4. 1 November 2012 / 15:01

  ziet er super lekker uit!
  ik ben echt fan van lush, geweldige producten (:
  thanks, ik volg je nu ook 😉

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:18

   Wat ontzettend lief, hartstikke bedankt :D!

 5. 1 November 2012 / 15:02

  Oeh, die ziet er echt heerlijk uit zeg! En dat roze water <3

 6. 1 November 2012 / 15:03

  Leuk dat je er weer bent 😀 Ziet er goed uit als ik weer terug ben van vakantie maar eens een keertje proberen 😀 x

 7. 1 November 2012 / 15:03

  lijkt me heerlijk spul!

 8. 1 November 2012 / 15:04

  Lijkt me echt bere lekker! Ik heb twee zepen van Lush en die ruiken echt heerlijk!

 9. 1 November 2012 / 15:05

  Het ziet er geweldig uit! Lijkt me lekker!

 10. 1 November 2012 / 15:05

  Oooh, dit ziet er heeerlijk uit! Roze met bubbels, what else do we want? Ik ben groot fan van de lush maar vind het wel duur hoor!

 11. 1 November 2012 / 15:06

  OMG dit is mijn favoriete geur van Lush. Ik vind deze zooo lekker! Ik snijd hem altijd door vieren 🙂

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:17

   Aaah wat toevallig! De zoete geur ervan ruikt echt fantastisch hé 🙂 !

 12. 1 November 2012 / 15:07

  Wauw dat lijkt me een lekkere zaak zeg! Als ik iets zou kopen van Lush dan zou ik dit wel eens willen proberen!

 13. 1 November 2012 / 15:08

  Dit product ziet er heerlijk uit!

 14. 1 November 2012 / 15:09

  Wauw, lijkt me echt een hele fijne product!

 15. Natascha
  1 November 2012 / 15:10

  Had ik maar een bad, ziet er heerlijk uit 🙂

 16. 1 November 2012 / 15:11

  klinkt heerlijk! Sowieso vind ik lush producten altijd heel fijn!

 17. 1 November 2012 / 15:12

  Ik wil ook een bad!! Dat gooi ik die helemaal vol met lush producten!

 18. 1 November 2012 / 15:13

  Wat een geweldig zicht al die schattige bubbeltjes en het product zelf is ook zo lief!

  • admin
   Author
   1 November 2012 / 15:19

   Jaa schattig hé! Ik kon hem echt niet laten staan!

 19. 1 November 2012 / 15:13

  Ik heb deze ooit aan mijn buurvrouw gegeven voor haar verjaardag. Hij schijnt erg fijn te zijn 🙂

 20. 1 November 2012 / 15:14

  Hmmmm, The Comforter is mijn favoriete bubble bar! Ruikt heerlijk gewoon!

 21. 1 November 2012 / 15:15

  Ik heb sinds kort ook geen bad meer, maar deze heb ik ook al eens getest en de geur is me steeds bij gebleven! En ik hou van in bad gaan met veeeeeeeeeeeeel schuim 😉 .

 22. 1 November 2012 / 15:57

  Lijkt me heerlijk! Als ik weer op zomervakantie ga en een bad heb op de kamer ga ik deze ook aanschaffen. Het bad bij ons thuis is lek en kan niet meer gemaakt worden. Maar dit lijkt me echt een heerlijk prodct, ik zou het bad denk ik nooit meer uitkomen!
  Liefs

 23. 1 November 2012 / 19:41

  Deze komt op mijn verlanglijstje zonder twijfel! Lijkt me heerlijk. Binnenkort maar weer eens langst lush!

 24. 21 May 2013 / 17:44

  Oeh dat bubbelt veel. Ik heb wel een bad, maar welke bruisballen en bad producten ik ook gebruik, het bubbelt nooit zo veel als bij jou op de foto. Het lijkt me wel fijn zoveel bubbels 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *