MAC Rio Mineralize Skinfinish

Ik was echt verkocht van de nieuwe MAC Tropical Taboo collectie! Net voor de vakantie heb ik nog even een skinfinish te pakken gekregen die ik meer als blush en bronzer ga dragen in de kleur Rio. Want wow wat komt daar veel pigment af, veel meer dan de skinfinishes van voorafgaande jaren. De glans is zo mooi, dit is echt een product die je niet kan missen! Ik wilde normaal gesproken een wat lichtere skinfinish die ik meer als highlighter zou gebruiken, maar de Nars albatross staat ook nog op mijn wishlist en die vond ik net wat mooier.

” Luxueus, fluweelzacht poeder met matte, metaalkleurige finish. Voor het aanbrengen van highlights op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht. Rio ; brons met helderroze parelmoer”

Ondanks dat het een limited edition is, is er niks aan de verpakking veranderd. Mineralize Skinfishes zijn van zichzelf al heel mooi! Wat ik trouwens wel echt een minpunt vind, is dat de verpakking nu 7 gram bevat in plaats van 10 gram. Je betaald alsnog de zelfde prijs. Nu krijg je zo een skinfinish toch heel moeilijk op, maar het blijft jammer dat ze met 30% de inhoud hebben verlaagd. Elk printje is wel uniek!

Mineralize skinfinishes zijn eigenlijk echte highlighters voor je gezicht, ik heb voor een wat donker kleurtje gekozen, omdat ik in de zomer altijd veel bruiner wordt. Rio kan ik zowel gebruiken als highlighter, blush én bronzer, heel multifunctioneel! Net wat handiger dan normaal en de kleur in de verpakking lijkt veel donkerder dan die eigenlijk is in werkelijkheid. Wat ook heel mooi is, is om alle kleuren in 1 keer te mengen met je kwast.

Rio hoort bij de Tropical Taboo collectie van MAC en is limited edition!

Wat is jouw favoriete zomerse highlighter? 

21 Comments

 1. 24 July 2013 / 08:52

  ik kan niet direct een favoriete highlighter bedenken 🙂

 2. 24 July 2013 / 08:55

  Echt een hele mooie msf. Handig ook dat je hem als blush, bronzer en highlighter kunt gebruiken! Hij staat je trouwens ook heel mooi.

 3. 24 July 2013 / 10:32

  Ik ben eigenlijk tot nu toe niet zo onder de indruk van Mineralize Skinfinish-producten! 🙂

 4. 24 July 2013 / 14:05

  hij is echt prachtig!

 5. 25 July 2013 / 12:37

  Wow! mooie shimmer 😀

 6. 27 July 2013 / 19:53

  WOOOW hij staat je zo mooi <3 en volgens mij hebben we dezelfde tafel

  • admin
   Author
   28 August 2013 / 20:26

   Echt waar? Dit is ons zomer balkon tafeltje haha 😀 Perfect om foto’s op te maken!

 7. 27 July 2013 / 23:12

  Wauw hij is erg mooi!! 🙂

 8. 30 July 2013 / 01:36

  Heee, ik ben gek op beautyblogs, ik hou ze allemaal bij! maar nu ben ik laatst een eigen blog begonnen, namelijk: compactbeauty.blogspot.com , maar bijna niemand bekijkt mijn blog. ik heb wel veel met trefwoorden gedaan enzo, maar heb jij misschien nog tips voor me om meer kijkers te krijgen? dat zou super zijn! wil je die tips dan op mijn blog in een comment zetten? alvast super bedankt!

 9. 30 July 2013 / 19:41

  heel mooi, prachtig, ik wil er ook een maar mag niet meer

  • admin
   Author
   28 August 2013 / 20:24

   Ik moet het mezelf ook verbieden. Maar ik blijf maar kopen! Hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *