Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush

Marc Jacobs heeft drie nieuwe Daisy voorjaarsgeuren gelanceerd, genaamd: Blush! Het leuke hiervan is, dat ik tijdens mijn stageperiode aan deze lancering heb gewerkt en onder andere verantwoordelijk was voor de PR hiervoor. Ik vind het dus enorm gaaf als ik de nieuwe geuren overal voorbij zie komen online en in de tijdschriften! Vandaag review ik de geur zelf op mijn eigen website. Vorig jaar publiceerde ik een review van de Daisy Eau So Fresh – Sorbet Edition en nu is het tijd voor Daisy Eau So Fresh – Blush Edition. *

“De zorgeloze en levendige Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs Blush Edition is warm en stralend met een bruisende mix van fruitige bloemen, verrukkelijke noten van roze grapefruit en een bloemig hart van fresia en rozen. Een fluweelzachte abrikozennectar rondt de geur in de basis af. ”

Top: mandarijn, appel, roze grapefruit
Hart: roos, lelietjes-van-dalen, fresia
Basis: abrikozennectar, cederhout, muskus

Daisy Eau So Fresh Blush is echt een heerlijke geur voor de lente, die je op ieder moment van de dag kan dragen. De geur opent heel fruitig, en met name de roze grapefruit is bij mij erg aanwezig. Na een tijdje wordt de geur bloemiger en zoeter, maar gelukkig niet overheersend, juist op een hele aangename en zachte manier. De flacon met de vrolijke roze madeliefjes is daarnaast ook enorm schattig! Ja, dit wordt absoluut mijn lente geur voor 2016!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush Edition – 75 ml – Limited Edition – €78,89 – Douglas

9 Comments

 1. 28 March 2016 / 07:06

  Ik vind deze flacons zo leuk! Heb em laatst geroken in de winkel, maar ben toch voor Eau so Fresh gegaan!

 2. 28 March 2016 / 08:23

  Dit lijkt me echt een heerlijke geur. Dit flacon vind ik ook erg mooi.

 3. 28 March 2016 / 10:08

  Ahh wat leuk dat je dan zelf hebt meegewerkt aan de PR! En het lijkt me hét perfecte lentegeurtje <3

 4. 28 March 2016 / 10:11

  awesome product foto’s 😀

 5. 28 March 2016 / 10:48

  Wat een heerlijke foto’s, en prachtige flacon is het <3 Ben benieuwd of ik de geur niet té zoet en fruitig ga vinden, maar ik ga snel eens ruiken in de winkel.

 6. 28 March 2016 / 12:14

  Leuke flacon zeg, ik ben benieuwd naar de geur die lijkt me heerlijk

 7. 28 March 2016 / 14:40

  Wat een prachtige flacon, de geur lijkt me heerlijk!

 8. 29 March 2016 / 14:47

  Ah prachtige foto’s heb je gemaakt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *