All Black & Balmain Hair | Outfit of the day

Twee weken terug publiceerde ik na een lange periode weer een outfit of the day, waar veel positieve reacties op waren gekomen, super leuk! Ik ben daardoor nog meer enthousiast geworden, vandaar dat ik vandaag weer een nieuwe outfit laat zien. Het is een hele simpele “all black everything” outfit, maar ik nam ook mijn Balmain Hair cosmetic bag mee om uit te proberen en te fotograferen. Zo combineer ik zelfs de fashion gerelateerde artikelen toch een klein beetje met high end beauty producten!*

Net zoals al mijn andere outfits, houd ik het dit keer ook weer heel simpel! Ik ging voor een all black outfit, met een zwarte cropped top (H&M), een high waisted jeans (H&M), korte laarsjes (Forever21), mijn winterjas (Supertrash) en tot slot mijn Tom Ford zonnebril! En natuurlijk nam ik mijn cosmetic bag van Balmain Hair mee! Ik laat in dit artikel alleen de foto’s zien, maar een complete review kan je hier lezen.


Tijdens mijn vorige outfit of the day had ik het al een klein beetje over. Ik ben voor de aankomende lente echt continu op zoek naar nieuwe inspiratie voor outfits, ik vind het leuk om af en toe wat verandering in te brengen! Zo kun je op deze pagina onder het kopje “outfits” ook inspiratie opdoen door middel van de verschillende collages. Maar Instagram blijft voor mij ook een grote inspiratiebron. Over Instagram gesproken, ik heb nog een kleine mededeling! Ik ben bezig met een nieuw Instagram kanaal, waar je binnenkort meer fashion en persoonlijke foto’s kan zien. Het kanaal zal met name een beachy/zomers thema, denk aan foto’s van bikini’s, het strand en palmbomen. Dus als deze artikelen en outfit foto’s goed in de smaak vallen, houd de site dan in de gaten, want binnenkort wil ik het kanaal online bekend maken!

Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over, en ik hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden!

10 Comments

 1. 21 March 2016 / 07:26

  Mooie outfit. Ik ben benieuwd naar dat Instagram account waar je mee bezig bent :-).

 2. 21 March 2016 / 10:48

  wat heb je je haar mooi! Hoe doe je dat toch!

 3. 21 March 2016 / 12:13

  love je outfit en de foto’s 😀

 4. 21 March 2016 / 16:56

  Mooie elegante outfit

 5. 21 March 2016 / 17:08

  Wauw, wat ziet je haar er fantastisch uit zeg! <3

 6. 21 March 2016 / 18:10

  Yes girl, snel weer shooten samen 🙂

 7. 26 March 2016 / 00:25

  Ben benieuwd naar je nieuwe IG kanaal! En gave outfit, je laarjes zijn geweldig ♥

 8. 6 September 2017 / 14:44

  Leuke foto’s en heel mooie website 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *