Marc Jacobs – Decadence Parfum

De unieke flacon van Marc Jacobs Decadence met de goudkleurige ketting en het zwarte, zijden kwastje heb je vast overal voorbij zien komen! De parfum geïnspireerd op één van de iconische handtassen van Marc Jacobs is vorige maand gelanceerd. De geuren van Marc Jacobs zijn mij tot nu toe allemaal enorm goed bevallen, en ik was daarom ook enorm benieuwd naar de nieuwe Decadence parfum!

“Marc Jacobs Decandence is een uitnodiging om naar hartelust te genieten. Het zet een statement neer met gedurfde styling, luxueus vakmanschap en een revolutionair flacondesign, geinspireerd op één van Marc’s iconische handtassen. Decadence tilt het gewaagde karakter van Marc Jacobs Frangrances naar een nieuw niveau van luxe.”

De luxe van Decadence begint al bij de velvet verpakking. Vervolgens als je deze open doet, dan zie je dat er een extra zwart doosje in zit. De dop met de exotische python structuur, goudkleurige ketting en het zwart zijden kwastje zitten namelijk apart verpakt. Het uitpakken van de flacon alleen al is een hele beleving! Je zou haast denken dat je een echte Marc Jacobs tas hebt gekocht, en geen parfum!

TOPNOTEN: ITALIAANSE PRUIM, IRIS, SAFRAAN
HARTNOTEN : BULGAARSE ROOS , JASMIJN SAMBAC, IRISWORTEL
BASISNOTEN : VLOEIBAAR AMBER, VETIVER, PAPYRUSHOUT

Decadence is het beste te omschrijven als een houtachtige, warme, luxueuze geur. De parfum blijft lang zitten op je huid, is niet heel zwaar, maar wel aanwezig. Mijn collega’s zijn bekend met de geur en zijn er ook helemaal weg! Toen ik vroeg naar hun mening voor deze review gaven ze aan dat het een geur is waar je heel de tijd aan blijft ruiken, zonder dat je het snel zat bent. Het geeft je echt een gevoel van luxe. Ik ben enorm fan van de Daisy geuren, maar hun nieuwe zus Decadence bevalt me nog meer. Marc Jacobs heeft mij met zijn gewaagde karakter, in ieder geval niet teleurgesteld!

Marc Jacobs – Decadence is vanaf eind september 2015 verkrijgbaar in 3 formaten vanaf € bij geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances parfumerieen en warenhuizen.

17 Comments

 1. 19 October 2015 / 06:14

  Ik vind dit flesje zo leuk, ik ben ontzettend benieuwd naar hoe deze geur ruikt :-)!

 2. 19 October 2015 / 07:21

  Wat ziet dit er onwijs gaaf uit! Alleen al vanwege de verpakking zou je dit parfum kopen 🙂

 3. 19 October 2015 / 08:12

  Ik vind de verpakking er ontzettend tof uit zien!

 4. 19 October 2015 / 08:15

  Wat een heerlijke foto’s!! Daisy vind ik ook heerlijk ruiken, dus nu ben ik ook erg benieuwd naar Decadence.

 5. 19 October 2015 / 13:04

  Ik vind hem niet zo heel erg lekker helaas. Had er heel veel van verwacht, vooral omdat hij door velen als een avondgeur werd beschreven. Vind ‘m echter zelf helemaal niet zo kruidig en sterk. Jammer, want daar houd ik juist van.

 6. 19 October 2015 / 13:15

  Wat een gave flacon is dit zeg!

 7. 19 October 2015 / 14:26

  Heel gaaf, en wederom, de foto’s vind ik echt bijzonder mooi! Liefs!

 8. 19 October 2015 / 18:22

  Het flesje ziet er al heerlijk uit :-).

 9. 19 October 2015 / 23:35

  Oh wat is’ie mooi zeg! En je foto’s, weer fantastisch! Die laatste zou zo een campagnefoto kunnen zijn! x

 10. 20 October 2015 / 10:20

  Hij ziet er prachtig uit en ik vind je foto’s zo mooi geworden <3

 11. 20 October 2015 / 10:57

  Wat een prachtige foto’s, vooral die laatste met je booties – love it! Ik ben gek op de geur, MOET hem ook hebben haha X

 12. 20 October 2015 / 13:37

  Alleen voor de verpakking zou je dit parfum kopen, zo mooi! De geur lijkt me ook wel iets voor mij. Ik ben fan van de Marc Jacobs geuren, maar hij had inderdaad geen herfst/winter-geur in het assortiment zitten. Decadence zou dus een heel goeie aanwinst zijn 🙂

 13. 22 October 2015 / 07:09

  Ik ben zo benieuwd naar deze geur.. Alleen de verpakking al! X

 14. 11 November 2015 / 19:03

  Ik heb deze nieuwe geur al een keertje getest bij de parfumerie, ruikt lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *