Strobing – Givenchy Mister Bright Highlighter

Dat strobing een echte hype is geweest de afgelopen tijd, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Ik was een tikje teleurgesteld toen ik zag dat het gewoon highlighten was, maar dat betekend niet dat het resultaat niet mooi is. Ik ging op zoek naar producten in mijn stash waarmee ik zou kunnen stroben en kwam opeens deze Mister Bright higlighter pen tegen van Givenchy! Ik heb hem een hele tijd geleden gekocht, en vervolgens heel weinig gebruikt. Super zonde natuurlijk, maar ik heb hem nu weer helemaal herontdekt!

“Met deze pen highlighter laat u uw gezicht in een handomdraai stralen. De make-up is verrijkt met kleine nacrédeeltjes die uw gezicht laten stralen en laten oplichten. Voor een gezonde, natuurlijke gloed en prachtig gezichtscontouren. Strijk de pen over de jukbeenderen en de oogleden, zet de wenkbrauwaanzet aan en stip de binnenste ooghoeken aan, met verbluffend resultaat.”

De Givenchy Mister Bright Touch Of Light Pen, zit zoals de naam al zegt in een pen verpakking. Het product is vloeibaar vandaar het synthetische kwastje.  In het begin is het even draaien, maar al gauw komt de highlighter te voorschijn. De pen voelt best zwaar aan, wat het product alleen maar luxer maakt. De combinatie van glanzend zwart en zilver oogt ook heel fancy. Ik ben fan van de click pen verpakking, net eens wat anders dan bijvoorbeeld een tubevorm en ook nog eens zuinig in gebruik!

De highlighter heeft een roze gloed en een koele ondertoon met micro shimmers. Ik zou hem daarom alleen gebruiken op je jukbeenderen of onder je wenkbrauw, zoals je op de bovenste foto kan zien! Een tip is om vloeibare producten aan te brengen na je foundation en voordat je poeder aanbrengt. Wanneer je het andersom doet is het effect niet zo mooi omdat je het product waarschijnlijk mengt met de poeder.

Givenchy is verkrijgbaar bij de Douglas, de prijs van de Mister Bright highlighter bedraagt €31,50. Er zijn 2 kleurvarianten beschikbaar. Ik heb de kleur 71 Dawnlight getest.

18 Comments

 1. 12 October 2015 / 10:05

  Ik vind het een mooi effect hebben!

 2. Manon
  12 October 2015 / 10:57

  Dat ziet er mooi uit

 3. 12 October 2015 / 18:15

  Wauw wat een mooie glow! <3

 4. 13 October 2015 / 09:22

  Deze geeft best een mooi effect. Wel wat prijzig maar het is dan ook Givenchy!

 5. 13 October 2015 / 10:10

  Wat mooi en ik heb nog nooit eerder een highlighter in zo een pen vorm gezien.

 6. 13 October 2015 / 13:57

  Wat een mooie, subtiele highlighter!

 7. 13 October 2015 / 14:30

  Wat een prachtige foto’s!!! Slim om het voor je poeder aan te brengen. Ik zou het automatisch andersom doen.

 8. 14 October 2015 / 11:43

  Oh te gek! Poederige highlights zie je bij mij vaak op mijn huid liggen, dus dit zou wel eens iets voor mij kunnen zijn! x

 9. 14 October 2015 / 18:33

  Wauw het geeft echt een prachtig effect! Ik ben ook helemaal fan van de click pen highlighters, zooo makkelijk in gebruik!

 10. 15 October 2015 / 06:09

  Je foto’s zijn zo ontzettend mooi altijd! Ik vind het effect van de highlighter heel erg mooi!

  Liefs

 11. 15 October 2015 / 12:26

  Ik vind het effect erg mooi!

 12. 17 October 2015 / 16:09

  Ik vind het effect erg mooi! Lekker stralend en dewy 🙂

 13. 17 October 2015 / 17:01

  Mooi en subtiel effect!

 14. 8 November 2015 / 22:16

  Leuk idee, ik zou er zelf niet opgekomen zijn om het met deze highlighter pen te doen maar het werkt wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *