NEW LAUNCH: LANCÔME MONSIEUR BIG MASCARA & EYELINER

Ongeveer een maand geleden was ik bij een fantastisch event van Lancôme in Amsterdam om kennis te maken met Mr. Big. Niet alleen heb ik lieve nieuwe mensen ontmoet, maar heb ik ook de gloednieuwe producten van Lancôme uitgeprobeerd! We maakte kennis met 3 verschillende types die Mr. Big konden zijn: the bartender, the hipster and the rocker. Uiteindelijk bleek het uiteraard geen man te zijn, maar een compleet nieuwe beautylijn bestaande uit mascara, eyeliner en een wenkbrauw product. Ik kon niet wachten!

Lancôme – Monsieur Big Mascara – Big Volume – €31

Mascara’s uitproberen vind ik geweldig, maar snel tevreden ben ik niet. Van mezelf heb ik aardig volle en lange wimpers, dus dan verwacht je dat de zoektocht niet zo moeilijk is. Toch is dat wel geval, de meeste formules klonteren snel en en geven mijn wimpers geen mooi resultaat. Toen ik de Mr. Big Mascara zag, was het meteen een opluchting… De borstel is namelijk van echte haartjes i.p.v. plastic, en als ik ergens een voorkeur voor heb dan is dat het wel! Vandaar dat de Diorshow mascara al jarenlang op nummer 1 stond, maar volgens mij heb ik nu een nieuwe mascara gevonden die de plek zeker zal vervangen, thanks to Lancôme. Twee punten vielen mij het meest op en dat is hoe goed de mascara separeert en hoe goed de krul en volume blijft zitten. Zeker na een intense sessie sporten! We’ve got a new favorite over here.

Lancôme – Monsieur Big Marker – Waterproof Eyeliner – €33

Vervolgens hebben we nog een oogproduct, wat ik zelf dagelijks gebruik en dat is eyeliner! Persoonlijk heb ik de voorkeur voor vloeibare eyeliner, omdat ik geen perfecte stifteyeliner heb gevonden die niet afgeeft. Ik heb wel héle goede verhalen gehoord over de Lancôme Grandiose liner, die ik zelf graag een keer wil uitproberen, dus ik was zeer benieuwd naar het resultaat van de Mr. Big variant. Zoals de naam al zegt is de eyeliner vrij groot hierdoor heb ik net wat meer tijd nodig dan normaal, maar het resultaat is wel erg intens qua kleur en mooi. Ik heb expres een test gedaan met de vloeibare eyeliner die ik iedere dag gebruik vs. de Mr. Big Eyeliner. Ik ging sporten en ik was erg verbaasd over het resultaat. Normaal vlekken stifteyeliners bij mij al in 5 minuten, dus ik had er niet veel van verwacht, maar dit keer was het dus totaal niet het geval. De Mr. Big eyeliner bleef zelfs beter zitten dan de eyeliner die ik standaard gebruik. Het kost dus even wat extra tijd, maar dan heb je ook wat!

De Lancôme Mr. Big Mascara en Eyeliner zijn verkrijgbaar bij alle erkende Lancôme verkooppunten!

4 Comments

 1. 5 May 2017 / 09:24

  Oh wauw wat een prachtige ogen heb jij! Allebei de producten klinken geweldig en ze hebben zo’n mooi resultaat. Ik ga zeker even kijken naar die mascara! Malou x

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:42

   Bedankt voor je lieve reactie Malou!

 2. 5 May 2017 / 18:08

  De liner vind ik er goed uitzien

  • admin
   Author
   9 May 2017 / 10:42

   Absoluut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *