Persevent Benefit Cosmetics A’dam

Door mijn centraal examens deze maand, heb ik veel events moeten afwijzen, wat ik erg jammer vind. Toen kreeg ik een uitnodiging van Benefit Cosmetics voor een persevent in de Douglas in Amsterdam, wat nou net op het juiste tijdstip was! Ik was ontzettend blij en op donderdag 2 mei vertrok ik vroeg met de trein van Rotterdam naar Amsterdam.  Benefit heeft echt een van de beste beauty producten, en de verpakking zijn al helemaal geweldig! ” Wie zegt dat make-up serieus moest zijn? ” De oprichters van Benefit vinden het belangrijk om hun klanten te laten lachen.

Kijk hoe schattig deze roze girly cake pops zijn!

De trip begon niet al te goed, want in de trein raakte ik zo misselijk, maar dat mocht de pret niet bederven! Het event vond zich dus plaats in de Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam, wat gelukkig heel makkelijk te vinden was. De dames van Benefit ontvingen iedereen van harte, en er stonden allerlei lekker hapjes klaar.

De nieuwste Core Color collectie heel mooi en overzichtelijk op de displays.

Als eerst kreeg ik informatie over de geschiedenis van Benefit en hoe het ongeveer is ontstaan. Toen de tweeling Jean en Jane in 1976 naar San Francisco verhuist zijn, hebben ze hun eigen Benefit boutigque opgericht, om hun producten te introduceren die een oplossing bieden voor alle beauty dilemma’s. Wist je dat hun eerste product ooit de bekende benetint was, en dat het ontworpen was voor een exotische daseres die haar tepels rozer wilde hebben? Inmiddels zijn hun producten te koop in meer dan 35 landen en worden de producten gebruikt door celebrities, modellen, make-up artiesten, noem het maar op!

Benefit verkoopt zelfs parfum in deze te schattige flacons!

Dat de Sephora weg gaat hoeft niet te betekenen dat Benefit weg gaat, want het blijft gewoon in Nederland te koop in 11 Douglas filialen en in de Douglas online shop! Ben je benieuwd naar een exact verkooppunt bij jou in de buurt, klik dan  hier. Daarnaast kan je ook in de douglas een wenkbrauwbehandeling doen!

Vervolgens gingen we over naar een van de bestsellers, namelijk de They’re Real mascara! Herinneren jullie mij artikel daarover nog? Het blijkt dus dat deze mascara 25% van de gehele omzet is, wow dat had ik niet verwacht! Helemaal terecht uiteraard, want ik draag de mascara dagelijks met veel plezier.

Ook kwam de nieuwe Fake Up concealer voorbij, die je ook al misschien herkend van een van mijn artikelen! En dan nog de POREfessional, waar ik zelf nog geen kennis mee had, maar ik ga hem binnenkort uit testen, en ik laat jullie weten hoe hij mij bevalt. Wat ook uniek is, dat je deze primer/balsem zelfs over je make-up kan aanbrengen! Ik kreeg een kleine demonstratie, en mijn huid voelde zo glad en zacht aan.

De nieuwe oogschaduws van hierboven, kom in deze super leuke vernieuwde verpakking!

Als laatst de nieuwste collectie namelijk Core Color. De verpakkingen van de oogschaduws zijn onder andere vernieuwd, en kijk hoe schattig de doosjes er uit zien! De collectie bestaat uit longwear poeder oogschaduws,  cream oogschaduws, lipglossjes en lipsticks. Alleen de lipsticks komen wel pas in september uit, dus nog even geduld. Maar in de tussentijd kan je wel reviews en looks van de nieuwe oogschaduws verwachten! Ook komt er een uitgebreid artikel.

Links en in het midden zie je de producten die bij de wenkbrauw wax behandeling worden gebruikt. Rechts de gezichts verzorgingslijn van Benefit, want ook dat hebben ze!

Na een hele fijne informatieve uitleg over de producten, kon ik kiezen of ik mijn wenkbrauwen bij de Benefit Wax Bar wilde doen, of een make-up touch up. Mijn wenkbrauwen heb ik al een keer gedaan bij Benefit, vandaar dat ik voor een make-up touch up koos. Het was niet druk, waardoor ik meteen plaats nam.

Ik vind het erg interessant om te zien wat voor technieken visagisten toepassen, en de persoonlijke tips en uitleg.  Ik kreeg een lichte smokey eye, die ook nog eens draagbaar is voor overdag. Toevallig met paarse kleuren, daar heb ik mijn laatste artikel nog over geschreven! De techniek was alleen heel anders dan ik normaal gesproken zou doen, maar wat was het resultaat mooi!  Ik ga altijd van licht naar donker, en bij deze smokey eye was het net andersom.

Tijdens de touch up, was ik vergeten foto’s te maken. Deze foto is 6 uur later pas genomen.

Voor deze ooglook werden nieuwe producten gebruikt uit de Core Color lijn, onder andere de longwear powder eyeshadow in de kleur Raincheck en de creaseless cream shadow in Always A Bridesmaid.Ook bracht de Benefit visagiste de coralista blush aan, en de watt’s up highlighter. Wat bij elkaar voor een mooie glow zorgde! Op de foto hierboven heb ik alleen nog de blush bijgewerkt.

Na de make-up touch up, maakte ik nog wat foto’s van de prachtige producten en kreeg ik een goodiebag mee met producten die ik uit zal testen en de bijebehorende informatie. Poeh, dit is een van mijn langste artikelen geworden, maar hopelijk heb ik jullie een goede indruk kunnen geven.

Hierbij wil ik meteen het Benefit team bedanken met alle benebabes voor deze informatieve en zeer leuke ochtend en uiteraard de Douglas waarmee ze samen hebben gewerkt!

54 Comments

 1. 4 May 2013 / 07:33

  Super leuk om te zien (: Benefit lijkt me fijn!

 2. Esmeralda L
  4 May 2013 / 08:31

  Wat een leuk artikel. En de oog make up is ook super mooi!

 3. 4 May 2013 / 08:57

  Mooie foto’s en het ziet er prachtig uit!

 4. 4 May 2013 / 09:36

  Dat zag er heel leuk uit! En de producten zien er ook heel mooi uit. Ik ben toch wel heel benieuwd naar die populaire mascara.

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 07:54

   Ik zweer er echt bij, heb zoveel verschillende mascara’s geprobeerd van duur tot goedkoop. Maar They’re Real blijft de beste!

 5. 4 May 2013 / 10:07

  ben benieuwd naar de producten uit de goodiebag 🙂

 6. 4 May 2013 / 10:36

  Leuk! Ik houd van persevents!

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 07:52

   Het was zeker leuk!! 🙂 Jammer dat ik je niet meer heb gezien!

 7. 4 May 2013 / 10:45

  Ziet eruit als een leuk persevent! Echt leuke verpakkingen heeft Benefit 😀

 8. 4 May 2013 / 10:48

  Wauw wat een mooie producten allemaal!

 9. 4 May 2013 / 10:52

  Prachtige foto’s en erg leuk om te lezen! Ik kon er helaas niet bij zijn omdat ik onwijs door mijn rug was gegaan.

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 07:57

   Oei, dat klinkt heel pijnlijk! Gaat het wat beter nu?

 10. 4 May 2013 / 11:12

  Wow, hele mooie foto’s heb je gemaakt. De producten zien er super mooi uit.

  xx

  Style of Purity

 11. 4 May 2013 / 11:20

  Wauw, ziet er prachtig uit allemaal!

 12. 4 May 2013 / 11:32

  ik ben zo jarloeeeers! het ziet er echt zo leuk uit. en je hebt hele mooie foto’s gemaakt. ik ben gek op Benefit <3

 13. 4 May 2013 / 11:47

  Wat een mooie foto’s! Ik vind Benefit echt een prachtig merk!

 14. 4 May 2013 / 12:41

  Wat super gaaf om naar een Benefit event tr gaan. Mooie producten zoals altijd en ook een hele mooie look. Ik ben benieuwd naar je reviews

 15. 4 May 2013 / 13:26

  ziet er leuk uit!

 16. 4 May 2013 / 13:27

  Wat te gek dat je erbij bent geweest. Ik kon helaas niet komen ivm mijn werk. Maar kan ik zo toch nog even een beetje meegenieten 😉

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 07:53

   Wat jammer Deb! Maar werk gaat voor inderdaad, ik hoop dat je een beetje de sfeer geproefd hebt door dit artikel 😀

 17. 4 May 2013 / 13:30

  Wat leuk allemaal!

 18. 4 May 2013 / 15:33

  Stoer zeg! En wauw, 6u later dan ziet het er nog piekfijn uit. 😀

 19. 4 May 2013 / 16:57

  Ziet er leuk uit! Benefit heeft altijd zulke leuke verpakkingen.

 20. 4 May 2013 / 17:45

  Ziet er allemaal leuk uit 🙂

 21. 4 May 2013 / 20:08

  Het ziet er uit als een leuk event!

 22. 5 May 2013 / 01:52

  Zag er super leuk uit!!
  Thanks voor je comment op mijn blog 🙂

  XxX

 23. 5 May 2013 / 11:15

  Ziet er een leuk event uit! En mooie make up look, ik heb ooit ook één keertje mijn wenkbrauwen laten doen bij Benefit. Daar was ik toen super tevreden over, maar het is alleen wel best prijzig.

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 08:00

   Klopt het is inderdaad best prijzig! Maar vind het wel heel fijn dat ze de behandeling zo uitgebreid doen en heel hygiënish. Het is vooral handig om je wenkbrauwen even weer in model te krijgen, om het vervolgens zelf te bijhouden 🙂

 24. 5 May 2013 / 12:57

  Heel leuk om te zien 🙂

 25. 5 May 2013 / 16:11

  Ziet er leuk uit!! Ik vind Benefit cosmetics best wel een goed merk!

 26. 5 May 2013 / 19:00

  Ziet er erg leuk en gezellig uit! Ik ben echt een groot fan van de producten van Benefit!

 27. Klara K.
  5 May 2013 / 20:34

  Ziet er uit als een leuk event! Die benefit mascara is heel fijn 🙂

  • admin
   Author
   6 May 2013 / 08:01

   Dankje! Jij ook veel succes, er staan zware weken op ons te wachten haha!

 28. 6 May 2013 / 00:13

  Waauw wat leuk zeg! Vind het een super goede en uitgebreide blog met prachtige foto’s geworden 😀

 29. 6 May 2013 / 17:21

  ziet er super uit! Benefit vind ik echt een prachtig merk.

 30. 7 May 2013 / 10:41

  Ziet er uit als een leuk event! Echt mooie producten!

 31. 7 May 2013 / 22:50

  Klinkt erg leuk, zo’n event van Benefit! Die cakepops, zo schattig 😀 Ik ben benieuwd naar je goodiebag!

 32. 8 May 2013 / 14:05

  Ik ben dol op Benefit, leuk om je artikel te lezen dus! Leuke weetjes tussendoor 🙂

 33. 10 May 2013 / 16:40

  leuke blog heb je!
  Ik zou graag Benefit producten willen proberen maar helaas zijn de Sephoras nu dicht 🙁
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  • admin
   Author
   10 May 2013 / 16:41

   Dankjee! Ze verkopen ook Benefit in de Douglas 😀

 34. 12 May 2013 / 13:50

  Ziet er heel leuk uit, leuk dat je er geweest bent (:

 35. 13 May 2013 / 22:02

  zag er super gezellig uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *