Guerlain La Petite Robe Noire Make-up collectie!

La Petite Robe Noire is serieus één van mijn favoriete geuren ooit! Mijn twee flacons in de eau de toilette en eau fraiche variant gaan echt onwijs hard, en de eau de couture versie(die ik stiekem het meest lekker vind uit de hele lijn) staat ook hoog op mijn wishlist. Maar genoeg over de parfums want Guerlain komt namelijk met een La Petite Robe Noire make-up collectie: Prachtige lipsticks en lakjes met schattige verpakkingen in veel verschillende kleuren én met een heerlijke zoete geur!*

In tegenstelling tot de andere verpakkingen van de Guerlain make-up producten, ziet deze lijn er totaal anders uit! De hulzen zijn transparant en de hartjes geven een hele leuke touche. De lipsticks hebben een hele zachte textuur, met een glanzende finish en de pigmentatie is goed op te bouwen door middel van meerdere laagjes aan te brengen. En wat opvallend is bij de nagellak is dat als je deze aanbrengt en eventjes wacht, je ook hier de La Petite Robe Noire geur ruikt!

Guerlain – La Petite Robe Noire “The Lipstick” – 001 My First Lipstick – €30,50

My First Lipstick is een hele subtiele lichtroze kleur met veel glans, die je natuurlijke lipkleur nog meer laat opvallen! De naam past er ook perfect bij, het geeft je echt een “my lips but better” effect. De lipstick voelt heel zacht aan op mijn lippen en drogen plekjes benadrukt die ook absoluut niet, net een lipbalsem eigenlijk. En oh, wat ruikt de zoete geur enorm lekker op je lippen gedurende dag door!

Guerlain – La Petite Robe Noire “The Lipstick” – 003 Red Heels – €30,50

Red Heels is een warme rode kleur met een oranje tint! Deze opvallende en vrolijke kleur, geeft je gezicht nog meer warmte en een healthy glow. Het is precies de lipstick waar een Parisian op zoek naar is voor een avond uit! De dekking van de lipsticks is sowieso al goed op te bouwen, maar deze van Red Heels is echt fantastisch.

Guerlain – La Petite Robe Noire “The Nail Polish” – 002 Pink Tie – €24

Vervolgens heeft Guerlain ook nieuwe lakjes uitgebracht in de La Petite Robe Noire make-up lijn. Als eerst wilde ik zeggen hoe ongelooflijk schattig ik de verpakking hiervan vind! Ze staan nu in ieder geval te schitteren op mijn bureau samen met de lipsticks. Pink Tie is een opvallende roze kleur, die ik volgens mij met name in de zomer vaak ga dragen. De nagellak dekt met 1 laagje en nadat je de nagellak hebt aangebracht ruik je een zoete geur 24 uur lang, hoe leuk!

Guerlain – La Petite Robe Noire “The Nail Polish” – 007 Black Perfecto – €24

Black Perfecto is weer een totaal andere kleur. In de eerste instantie dacht ik dat het een simpele zwarte nagellak was, maar dat is het zeker niet. Het is een hele donkere aubergine kleur met paarse en goude shimmers die je alleen in bepaald licht ziet. Ook in dit geval dekt de nagellak met slechts 1 laagje!

De Le Make-up La Petite Robe Noire lijn is beschikbaar in een selectie van de erkende Guerlain verkooppunten vanaf 16 februari 2016!

PS: Ik was ook naar het event van de La Petite Robe Noire make-up collectie, waar ik veel foto’s heb gemaakt. Laat me weten of jullie het ook leuk vinden als ik hierover een photo diary publiceer!

11 Comments

 1. 10 March 2016 / 06:40

  Kom maar op met die foto’s van het event, altijd leuk. Ik vind vooral de lakjes heel erg mooi zeg :-).

  • admin
   20 March 2016 / 21:35

   Het artikel komt eraan! 🙂 Dat zijn ze absoluut!

 2. 10 March 2016 / 07:56

  Ah die lakjes, wauw. Erg mooie kleuren!

 3. 10 March 2016 / 13:28

  geweldig mooie lakken 😀

 4. 10 March 2016 / 18:02

  Vooral van de lakjes ben ik onder de indruk en heel benieuwd naar! Ik ben ook erg nieuwsgierig hoe ze ruiken. Ik ken de La Petite Robe Noire geur nog niet .. wordt tijd om daar verandering in te brengen. De verpakkingen zien er echt prachtig uit. Ja, leuk een foto diary met een verslag van het event waar deze producten werden gelanceerd lijkt me leuk, doen!

  • admin
   20 March 2016 / 21:36

   Als je van zoete geuren houdt dan moet je La Petite Robe Noire echt ruiken! Maar ook de andere geuren van Guerlain zijn echte aanraders 🙂

 5. 14 March 2016 / 21:59

  Ik ben volledig verliefd op deze lijn! Zo cute en zo goed!

 6. 20 March 2016 / 14:34

  Wat een mooie foto’s! Vind de producten ook erg mooi 😀 ziet er goed uit!

  • admin
   20 March 2016 / 21:37

   Bedankt Mariska!

 7. 26 March 2016 / 00:38

  Ohh ik ben verliefd op de lipstick! Mooie kleuren zijn dat zeg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *