Balmain x L’Oréal Paris Lipstick Collection

Balmain is één van mijn favoriete designer merken en dat heb je misschien al over de jaren heen kunnen weten als je mijn blog volgt. Toen ze uitkwamen met een collectie in samenwerking met H&M wist ik ook niet hoe snel ik erbij moest zijn en had ik het geluk om een van de items te kunnen kopen. Hier ben ik nog steeds enorm blij mee. Net zoals de Balmain Paris Hair Couture lijn, waar ik verschillende persevents van heb mogen bezoeken en verschillende producten uitgeprobeerd heb. Nu is het tijd voor een compleet andere samenwerking. L’Oréal lanceert namelijk een lipstickcollectie met Balmain! Gister kreeg ik het product binnen en vandaag ben ik meteen aan de slag gegaan met de review, aangezien de collectie erg snel verkocht wordt.

De collectie bestaat uit twaalf prachtige matte (!) lipsticks en is verdeeld in drie categorieën: Rock Tribe (paarse huls), Couture Tribe (zwarte huls) en Glamazone Tribe (groene huls). Helaas zullen er in Nederland alleen maar 6 van de 12 kleuren verkocht worden, gelukkig zit er wel veel variatie in de tinten van classy nude tot fel paars en groen. De lipstick die ik vandaag ga reviewen is de tint Confession N. 246 komt uit de Couture Tribe range en heeft een prachtige zwarte huls gecombineerd met gouden details en uiteraard het Balmain logo.

Nog nooit eerder heb ik lipsticks geprobeerd uit de L’Oréal Color Riche-collectie, vandaar dat ik erg benieuwd was naar de kwaliteit ervan. De tint Confession heeft erg veel pigment en brengt heel mooi aan. Ik had de kleur zelf wat meer nude verwacht, maar eigenlijk neigt het meer naar een lichte koraaltint. De finish van de lipstick is ook helemaal matte, zonder dat je lippen droog lijken of aanvoelen. Ik ben eigenlijk dus heel tevreden over de kwaliteit en zeker benieuwd geworden naar de andere kleuren uit de collectie!

De lipsticks zijn vanaf 8 september te bestellen via Bol.com, maar je kan ze vanaf begin oktober ook in de schappen vinden bij Etos en Kruidvat voor €14,95 per stuk.

12 Comments

 1. 9 October 2017 / 15:25

  Ik vind het een mooi kleurtje.

  • admin
   Author
   9 October 2017 / 15:52

   Bedankt Manon!

 2. 9 October 2017 / 15:39

  Mooie kleur, hij staat je ook erg mooi.

  • admin
   Author
   9 October 2017 / 15:52

   Dank je! 🙂

 3. 9 October 2017 / 16:31

  Doet me denken aan Velvet Teddy deze, gorgeous! 🙂

  • admin
   Author
   9 October 2017 / 16:39

   Ja nu je het zegt inderdaad! Goede dupe! 🙂

 4. 9 October 2017 / 23:19

  Wat een mooie kleur! Staat je goed (:

  • admin
   Author
   10 October 2017 / 14:50

   Lief! Dank je Rosanne!

 5. 10 October 2017 / 12:26

  Hij staat je echt prachtig. Ik wil ook echt een lipstick van deze collectie hebben ze zijn zo mooi!

  • admin
   Author
   10 October 2017 / 14:50

   Dank je! Je zal zeker niet teleurgesteld zijn 🙂

 6. 11 October 2017 / 20:51

  I love Balmain! Prachtige kleur is dit <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *