DESK FAVORITES – LIFESTYLE & BEAUTY EDITION

De herfst is altijd een heerlijke periode als ‘content creator’, veel nieuwe collecties en producten komen uit waardoor je eigenlijk continu over verschillende items kan schrijven. Hierdoor zit ik vaker dan normaal achter mijn bureau, niet alleen om artikelen te tikken, maar ook om informatie op te zoeken, mails te beantwoorden en uiteraard ook foto’s te maken. Naast de beautyproducten die standaard op mijn bureau staan, vond ik het leuk om ook andere nieuwe items te zien zoals decoratie voor je bureau.

Wanneer ik net uit bed stap, heb ik meteen al 1 gedachte: coffee first! Normaal gesproken let ik niet zo erg op een koffie mok en grijp ik de eerste de beste uit het keukenkastje. Echter liep ik laatst door de Zara Home en zag ik het mooiste koffie kopje ooit! Eigenlijk ziet het er super simpel uit, maar misschien daarom juist heel chic? Verkrijgbaar in 2 formaten! Op de foto zie je een zwart dienblad met metalen randen van H&M Home, wat ook een groot favoriet is. Niet alleen is het mooi ter decoratie, maar ook om op een overzichtelijke manier producten te bewaren. Hier staan mijn verzorgingsproducten altijd samen met mijn favoriete parfum van dat moment.

Now let’s move on to the coffee itself! Laatst vertelde ik al over de natuurlijke body scrub van Örtte Scandinavian en vandaag ga ik het hebben over hun Skinny Coffee. Dit is een 100% natuurlijke koffie, waarbij de ingredienten onder andere bestaan uit superfoods. De biologische groene koffiebonen helpen met het metabolisme versnellen zodat er een effectievere vetverbranding plaatsvindt. Ik ben de laatste tijd vrij gezond bezig, zo sport ik drie keer per week en probeer ik ook meer gezond te eten. Ik gebruik het daarom niet speciaal om gewicht te verliezen, maar het product bevat ook vitaminen en mineralen die helpen het immuunsysteem te beschermen. Daarnaast helpt het ook om je energielevel te verhogen en het opgeblazen gevoel te verminderen. Hier heb ik dan wel wat meer last van en ik hoop daarom ook snel resultaat te zien! Ook dit product van Örtte Scandinavian is verkrijgbaar op de website van Shytobuy!

Zoals ik eerder in het artikel schreef, spot je op mijn “dienblad” van H&M Home altijd mijn beauty producten die ik op dat moment het meest gebruik. Dit staat natuurlijk op mijn bureau en als ik producten daar plaats, dan grijp ik er ook meteen naar, zeker als ik haast heb. Mijn favoriete parfum van het moment is Gabrielle van CHANEL natuurlijk, oh oh hier kan zoveel positieve dingen over vertellen. Vorige maand heb je al in de review kunnen lezen hoe gek ik hier op ben. Ik heb ook veel nieuwe parfums ontvangen die binnenkort uitkomen, waar ik een apart artikel over zal schrijven. En tot slot heb ik mijn Yves Saint Laurent – Rouge Pur Couture lipstick in Beige Tribute helemaal herontdekt. Dit was vroeger een groot favoriet en begrijp niet hoe ik hem al die tijd niet meer heb gebruikt.

2 Comments

 1. 7 October 2017 / 12:11

  Oh wauw ik blijf een beetje een zwak hebben voor de foto’s die jij maakt: zo mooi! Dat koffie kopje van Zara home is zo leuk! Zo fancy! Dat soort dingen maken het nét wat leuker om op te staan ‘s ochtends en om je eerst kopje koffie te drinken.

  • admin
   Author
   8 October 2017 / 12:40

   Ah wat een lieve reactie van je Florentine, heel erg bedankt! Ja toen ik het zag staan riep het echt mijn naam en ben er zó blij mee! Kijk er nu elke ochtend inderdaad weer naar uit, zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *