Beauty first impression – October Issue (MAC, Urban Decay)

De komende maanden zijn voor mij persoonlijk erg druk met betrekking tot nieuwe productlanceringen en uiteraard de mooie kerstcollecties, ik kan nu al niet wachten! Daarnaast heb ik ook nog een persreis op de planning staan en een aantal events. Ik had zoveel nieuwe producten klaar staan om uit te proberen, en dacht dat het misschien leuk was om dit op een nieuwe manier te reviewen. Op Youtube ben je het misschien wel tegen gekomen bij de beauty guru’s: first impression videos. Tijdens deze video’s laten de guru’s nieuwe producten zien die ze hebben gekregen en testen ze het meteen uit om een eerste indruk te geven. Dat doe ik vandaag ook, niet in een video, maar in de vorm van een artikel!*

Let’s roll! De MAC Cosmetics Rollerwheel Liner (€20) is geen gloednieuw product, misschien heb je hem zelfs al in de winkel getest of op mijn Instagram kanaal gezien. Ondanks dat ik nooit bruine eyeliner draag, merkte ik dat ik toch vaak naar deze eyeliner greep. In het begin is het heel erg wennen door de vorm van een mini pizzasnijder. Gelukkig kan je er hele dunne lijntjes mee zetten waardoor je het mooi kan opbouwen. Ik had het echt niet verwacht, maar ik was zo enthousiast over hoe makkelijk in gebruik het product is nadat je er mee geoefend hebt. Houd je dus van een uitdaging? Neem dan zeker een kijkje. De Rollerwheel liquid Liner is verkrijgbaar in 4 kleuren. Hieronder kan je een foto zien waarbij ik onder andere de eyeliner geswatched heb.

Zelf gebruik ik al jarenlang producten van Anastasia voor mijn wenkbrauwen, sindsdien heb ik haast geen andere producten gebruikt. Ik kreeg een tijdje geleden de nieuwe Ardell – Brow Pomade (€7,99) producten binnen en ik kon het niet laten om ze een kans te geven. Wat me meteen opviel was dat er een ‘fullsize’ kwast bij zit voor je wenkbrauwen, aan de ene kant een schuine applicator om het product aan te brengen en aan de andere kant een spoolie om je haartjes in model te brengen. Erg handig, aangezien deze applicator ook echt fijn in gebruik is! De formule van het product is meer aan de romige kant vergeleken met bijvoorbeeld die van ABH met een goede pigmentatie. A little goes a long way! Verkrijgbaar in drie tinten bij de Kruidvat.

MAC Cosmetics Rollerwheel (Brown) eyeliner + Ardell Brow Pomade (Dark Brown) voor de wenkbrauwen!

Voor de Urban Decay fans heb ik ook heel goed nieuws, sinds kort hebben ze namelijk hun eigen webshop woohoo! Zo geweldig om te zien hoe het merk in Nederland aan het groeien is! Daarnaast hebben ze een aantal nieuwe producten gelanceerd, waar ik heel enthousiast over ben. Binnenkort zal je een uitgebreide review lezen over de gloednieuwe Troublemaker mascara van Urban Decay, maar vandaag review ik The Velvetizer! Dit is een transparante losse poeder die je kan mengen met je vloeibare foundation voor een fluweelzacht effect, een mooie matte finish en extra dekking. Maar je kan het ook gebruiken als losse poeder om je make-up te fixeren, ideaal. Het is even wennen om te juiste hoeveelheid poeder te mengen met je foundation, maar als je het eenmaal door hebt dan zal je heel blij zijn met het resultaat. Het neemt wel extra tijd in beslag, vandaar dat ik het zeker ook als finishing poeder gebruik. Het product voelt zó fluweelzacht aan en is echt niet vergelijkbaar met alle andere losse poeders die ik tot nu toe heb geprobeerd.

In dit artikel kan geen parfum ontbreken, vandaar dat ik je vandaag kennis laat maken met Katy Perry’s INDI parfum (50ml – €33). De stijlvolle, moderne flacon viel me meteen op en ik kon haast niet geloven dat het een parfum was van Katy! INDI is een hele krachtige muskusgeur vervaardigd met elf verschillende muskussoorten. Normaal gesproken ben ik geen groot fan van muskus, maar toch trekt het me heel erg aan de laatste tijd. Zeker in combinatie met mijn favoriete geurnoten (amber en vanille) vind ik hem heerlijk. Ik vind dit soort parfums altijd perfect voor de herfst en winter, vandaar dat ik de geur ook continu heb gedragen sinds ik hem binnen heb gekregen. Katy Perry’s INDI is vanaf eind oktober 2017 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het is geen geheim dat ik fan ben van het bleken van mijn tanden en jaarlijks doe ik vaak een kuur om het op te frissen. Normaal gesproken ben ik fan van Crest White strips, maar deze zijn best moeilijk te verkrijgen. Sinds kort kan je het Scandinavische merk Smile Lab vinden bij de Etos, die ook die ook Advanced Teeth Whitening Strips (€49,95) verkoopt. Ik heb de strips nu drie dagen achter elkaar gebruikt en na de eerste dag merkte ik al een groot verschil. Het resultaat vind ik nu al beter dan met de andere strips. Tot nu toe dus een kleine update, ik kan niet wachten om mijn kuur van 14 dagen af te maken, en ik houd jullie zeker op de hoogte!

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

 1. 13 October 2017 / 08:31

  Indi vind ik zo’n toffe flacon!

  • admin
   Author
   13 October 2017 / 11:15

   Jaaa vind ik ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *