CHANEL Les Automnales Make-up Fall Collection 2015

Mijn favoriete herfstcollectie van dit jaar is van CHANEL, omdat ik de tinten zo prachtig vind. Deze zijn namelijk helemaal geïnspireerd de natuurlijke kleuren uit het bos. Op de lippen komen we met name warme nude en rode kleuren tegen en de kleuren voor de ogen zijn vrij smokey. Ik kreeg een Les 4 Ombres palette binnen en een prachtige Rouge Coco Shine lipstick. Natuurlijk kon ik niet wachten om aan de slag te gaan, verschillende looks uit te proberen met deze producten en deze te delen met jullie. *

CHANEL – Eyeshadow Palette – Les 4 Ombres – Tissé d’automne – €50,00

“Kaki staat voorop. Varieer de intensiteit van deze vier zachte en romige tinten oogschaduw
om de ogen vorm te geven: een diep mat kaki, een variant met een gouden zijdeglans en een
tijdloos koperbruin… En vergeet het perzikbeige niet dat als highlighter in de ooghoek en
onder de wenkbrauwboog wordt aangebracht.” Zoals ik dus al eerder vertelde zijn alle tinten uit de collectie geinspireerd op de kleuren uit het bos. De eerste goudachtige kaki kleur (matte finish) is geïnspireerd op mos, de perzikbeige kleur (iriserende finish) daarnaast op de eucalyptus bloem, de koperbruine tint (metallic finish) linksonder op de eucalyptus bladeren en donker kaki kleur (satijn finish) op de dennenppel.

Met het palette heb ik twee looks gemaakt, een lichtere en een donkere variant. Bij de eerste look heb ik de goudachtige kaki tint aangebracht op mijn bewegend ooglid en de koperbruine tint in mijn crease. Vervolgens heb ik de perzikbeige kleur aangebracht op mijn wenkbrauwbot als highlighter. Een frisse look, met kleuren die ik normaal gesproken niet zou gebruiken, maar nu het herfst is absoluut zou overwegen!

Bij de tweede look heb ik eigenlijk precies hetzelfde gedaan, het enige wat ik heb veranderd is de oogschaduw op mijn bewegend ooglid. Hiervoor heb ik namelijke de donkere kaki tint gebruikt in plaats van de lichte. Daarnaast heb ik deze kleur ook aangebracht tegen mijn onderste wimperrand aan, voor een wat meer smokey effect! De kaki tinten laten mijn hazelkleurige ogen, enorm opvallen!

CHANEL – Rouge Coco Shine Lipstick – Téméraire – €33,50

“In de herfst domineren niet alleen kleuren, maar ook texturen. Denk bijvoorbeeld aan de iriserende schittering van het verenkleed van een opvliegende vogel, de fluwelige zachtheid van mos en de satijnglans van verkleurende bladeren. Lichter, frisser, en glanzender: ROUGE COCO SHINE wordt deze herfst uitgebreid met twee nieuwe warme en subtiele tinten” Toen ik voor het eerst de Rouge Coco Shine getest had in de kleur Insoumise, was ik verkocht. Ik gebruik deze lipstick bijna iedere dag, de laatste keer was zelfs twee uur geleden op mijn werk. Dit is omdat ik vind dat de lipstick je lippen een hele mooie glans geeft met een zacht kleurtje en vooral omdat hij je droge velletjes of plekjes op je lippen niet accentueert, wat enorm fijn is in de winter. Téméraire kan omschreven worden als een diepe steenrode kleur geïnspireerd op verschillende bladeren uit het bos. De pigmentatie verbaasd me dit keer ook weer enorm. Ondanks dat je alleen glans verwacht als je de naam: Rouge Coco Shine leest, is dat absoluut niet het geval. De lipstick is enorm gepigmenteerd, en heel goed op te bouwen. Het is echt een perfect rood kleurtje voor dit seizoen.

De Chanel Les Automnales Make-up Fall collectie 2015 is vanaf 1 oktober 2015 verkrijgbaar bij alle erkende CHANEL verkooppunten, zoals de Bijenkorf en Ici Paris XL.

32 Comments

 1. 5 October 2015 / 06:18

  Wat een onwijs mooie lipstick en palette, love Chanel!

 2. 5 October 2015 / 06:49

  Ik vind het oogschaduwpalette echt prachtig en ook precies de kleuren die ik zou dragen! Deze ga ik zeker in de gaten houden 🙂

  • admin
   Author
   7 October 2015 / 07:39

   Ah wat leuk om te horen Sophie, bedankt! 🙂

 3. 5 October 2015 / 07:55

  Vooral de tweede ooglook vind ik heel mooi, je ogen knallen!

 4. 5 October 2015 / 08:59

  De oogschaduw is zo mooi! <3

 5. 5 October 2015 / 09:08

  Eerder kocht ik altijd soortgelijke oogschaduwpalettes bij de HEMA. Ik heb nog een palette in mijn stash zitten met soortgelijke kleuren die ik echt super vaak gedragen heb..

 6. 5 October 2015 / 09:09

  Ohhhh het oogschaduw palette is echt prachtig!

  • admin
   Author
   7 October 2015 / 07:39

   Bedankt Kim, dat is die zeker! 🙂

 7. Manon
  5 October 2015 / 10:25

  Mooie kleuren allemaal zeg en wow die lipstick staat je goed.

 8. 5 October 2015 / 11:33

  So pretty! Het oogschaduwpalette zou ik wel willen hebben <3

  • admin
   Author
   7 October 2015 / 07:40

   Ik raad hem dan ook echt aan, de pigmentatie is geweldig!

 9. 5 October 2015 / 11:56

  Ik vind het erg mooi allemaal maar ik vind Chanel dan ook altijd mooi 😉

 10. 5 October 2015 / 12:52

  Die groene tinten zijn echt super mooi!

 11. Natascha
  5 October 2015 / 14:10

  Heel mooi!

 12. 5 October 2015 / 14:14

  Prachtige look en wat een mooie producten. Ik word hier zo hebberig van <3 hihi

  • admin
   Author
   7 October 2015 / 07:41

   Super leuk om te lezen! <3

 13. 5 October 2015 / 17:25

  Wat een leuk oogschaduwpalette!

 14. 5 October 2015 / 19:58

  die lipstick valt mij ook mee, prachtige kleur!

 15. 5 October 2015 / 20:24

  Oeeh ik zou heel erg graag de lippenstift willen hebben! <3

 16. 5 October 2015 / 20:27

  Je foto’s zijn zo pretty! Helaas vind ik Chanel net iets te duur, haha. Maar reviews lezen foto’s bekijken kan natuurlijk altijd 😀

  Liefs Esmee <3

 17. 6 October 2015 / 20:33

  Liefde voor Chanel! Dit ziet er weer prachtig uit. Complimenten voor je foto’s!

  • admin
   Author
   7 October 2015 / 07:41

   Bedankt Lindsey! 🙂

 18. 7 October 2015 / 12:14

  Wat een prachtige collectie! Vooral de lipstick heeft mijn hart gestolen.

 19. 7 October 2015 / 18:51

  Wauw geweldig! En de foto’s ook heel erg mooi ❃

 20. 7 October 2015 / 21:51

  Wat een geweldig mooi palette dit, ik ben verliefd! ♥ De donkergroene kleur is verrassend mooi, had ik niet verwacht (ik houd niet van groen namelijk!)

 21. 8 October 2015 / 16:45

  Wauw, die tweede ooglook is echt super mooi!

 22. 8 October 2015 / 19:09

  Wat een prachtige look! Dat staat heel erg mooi bij je ogen 🙂

 23. 13 October 2015 / 09:30

  Het oogschaduw palette vind ik erg mooi, super draagbare kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *