Chanel nagelstickers

Nagelstickers zijn er in alle soorten en maten, en erg populair in beauty land. In de winkel kunnen ze wat prijziger zijn, terwijl ze op eBay heel voordelig te vinden zijn en ook nog leuke printjes hebben. Onder andere deze van Chanel. Ze zijn simpel, maar zien er erg leuk uit voor een speciale gelegenheid en zijn ook makkelijk aan te brengen! Kijk verder om foto’s te zien van het resultaat van deze nagelstickers!

HOE BRENG JE ZE AAN?

– Haal de transparante nagelfolie van het fel met de stickers eraf.

– Zoek voor elke nagel de bijpassende sticker, breng ze een voor een aan.

– Breng het ronde gedeelte van je nagel als eerst aan bij je nagelriemen en plak dan de rest.

– Het stuk wat er overblijft vijl je met een nagelvijl er van af.

HOE HAAL JE DE STICKERS ER VAN AF?

De nagelstickers weg halen gaat ook heel erg simpel. Zet je nagels in een warm badje en laat ze 8 minuten weken. Vervolgens kan je de sticker makkelijk weghalen en de lijmresten die overblijven kan je verwijderen met nagellakremover.

 

RESULTAAT

Omdat deze stickers wat goedkoper zijn, gaan ze er wat sneller af dan normaal. Als je nog een laagje topcoat overheen aanbrengt kan je er net wat langer mee doen. Het is dus extra leuk voor bijvoorbeeld een leuke gelegenheid zoals gala of een bruiloft. De stickers bleven bij mij zo een 3 dagen zitten, maar dat verschilt heel erg per persoon.

Deze Chanel nagelstickers kan je kopen op eBay via deze link : klik. Kies wel de juiste versie, in dit geval : JY-009. De prijs van deze Chanel nagelstickers bedraagt $1,79 wat €1,37 is, en de verzendkosten zijn gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *