FAVORIETE HERFST NAGELLAK (BURBERRY, CHANEL, GUERLAIN)

Zo gek om te beseffen hoe ik vorige maand nog een artikel publiceerde over mijn favoriete beauty producten voor het strand en deze maand een artikel over mijn favoriete nagellak voor de herfst. Gister genoot ik nog volop van de zon op een terrasje, maar helaas gaat het weer deze week al veranderen en is het langzamerhand tijd om te focussen op het nieuwe seizoen. Aan de ene kant vind ik dit ook niet zo erg, ik heb juist het gevoel alsof ik meer motivatie heb om nieuwe artikelen te schrijven over nieuwe collecties en producten. Vandaag is het de tijd om mijn top 3 favoriete nagellak in verschillende herfstinten te delen!*

CHANEL – LE VERNIS – Nr. 018 – ROUGE NOIR – €25

Rouge Noir van CHANEL is een echte klassieker in de cosmetica wereld wanneer het aankomt op nagellak. De kleur kan zwart ogen op je nagels, maar is eigenlijk dieprood. Ik heb véél nagellak van CHANEL in mijn stash zitten, maar dit is echt mijn favoriet. En niet alleen vanwege de kleur, maar ook vanwege de formule en de finish. Zelfs zonder topcoat glanst deze nagellak enorm mooi en de dekking is fantastisch. Rouge Noir is chique en tijdloos en eigenlijk een musthave in je collectie!

Verkrijgbaar bij alle erkende CHANEL verkooppunten.

GUERLAIN – LA PETITE ROBE NOIRE “THE NAIL POLISH” – 007 BLACK PERFECTO – €24

Vervolgens is het tijd voor de nagellak van Guerlain uit de La Petite Robe Noire lijn! Misschien ken je de parfums uit deze lijn al, ze zijn in ieder geval een groot favoriet bij mij. Sinds vorig jaar was ik aanwezig op het Guerlain event, waar ze ook een nieuwe make-up collectie uitgebracht hebben onder deze naam. Wat leuk is, is dat de nagellak ook daadwerkelijk naar de parfum ruikt wanneer je het eenmaal op je nagels hebt aangebracht! De kleur Black Perfecto lijkt in het eerste opzicht niet speciaal, maar zoals je op de foto kan zien heeft de aubergine tint ook prachtige rode shimmer die met name in de zon opvalt. Zo mooi!

Verkrijgbaar bij alle erkende Guerlain verkooppunten.

BURBERRY BEAUTY NAILS – NAIL POLISH – No. 299 – POPPY BLACK – €21

Black never goes out of style. Vandaar deze simpele, maar oh zo mooie zwarte nagellak uit de collectie van Burberry Beauty! Net zoals met oogschaduw, is het vinden van een goede zwarte nagellak met een goede dekking en prettige formule niet gemakkelijk. Poppy Black van Burberry dekt met slechts twee dunne laagjes en heeft ook een prachtige glans. Wel raad ik een topcoat extra aan bij deze lak, zodat die veel langer blijft zitten. Tot slot vind ik de verpakkingen van de make-up producten van Burberry ook echt prachtig!

Verkrijgbaar via Burberry.com en exclusief bij de Douglas.

10 Comments

 1. 25 September 2017 / 06:23

  Waaauw, wat een prachtige lakjes! Als ik dit zie heb ik zoveel zin in de herfst, al die mooie tinten!

  • admin
   Author
   25 September 2017 / 12:37

   Ja ik ook! En weer mooie donkere smokey eyes maken, woohoo!

 2. 25 September 2017 / 10:49

  mooie donkere tinten 😀

  • admin
   Author
   25 September 2017 / 12:38

   Ik ben er gek op!

 3. 25 September 2017 / 11:40

  Toffe kleurtjes! 🙂

  • admin
   Author
   25 September 2017 / 12:38

   Dank je Kelly!

 4. 25 September 2017 / 15:23

  Mooie kleuren voor dit seizoen

  • admin
   Author
   25 September 2017 / 16:34

   Absoluut! Bedankt voor je reactie Manon!

  • admin
   Author
   8 October 2017 / 12:37

   Dank je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *